İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
17/7 yapiyorum.
sabah bir bardak limonlu ilik su, kahve ve öglene kadar kahve. Kahveyi çok içiyorum azaltmam lazim onun yerine C vitamini destegi almaya karar verdim en yakin zamanda. sirf eczaneye gitmeyeyim diye vitaminsizlikten kahveye vurdum kendimi:)
öglen: detokstan kalan kabaklari etli kabak yemegi yaptim. 7 kasik kabak yemegi+ 1 avuc yer fistigi+ 1 avuctan az antep fistigi ve birkaç tane badem+ kayisi çayi yaptigimdan kalan pismis 3 tane kuru kayisi.
aksam: 3 kepçe karisik baklagil çorbasi. 1 bardak ayran
ayrani spordan sonra içiyorum ve 1 saat kadar bekleyip öyle aksam yemegimi yiyorum. Sporu da en az 20 dk yapacagim.

Ton balıklı sandiviçim hazır yanında közlenmiş acı biber sonra kapanış

Ananasları dilimledim buzlukta yerini aldılar çocuklar gerisini yediler buda bana kaldı günlük ananaslarım

Sabah 10
2 haslanmis yumirta 6 zeytij 1 dilim peynir 3 gevrek salatalik domates
Yesilcay icrim
Ara 15.00
4 ceviz 7 cilek

Aksam
Yesil fasulye yogurt ve 3 yemek kasigi makarna
2 cilek 3 ucgen dilim karpuz

Az önce 6 km yürüdüm geldim hedefim en az 1 kilo bir haftada.canla başla mücadeleye devam.eşim yürüyüş dönüşü dondurma alacaktı hayır dedim ilk kez orucum dedim ama kendisi şu an çikolatalı kek yiyor nefis terbiyesi böyle oluyor sanırım

süperr böyle böyle gidecek kilolar 12 -8 arası yaparsan eşinle yuruyuş yaparken 1 top yiyebilirsin kaçta bıraktın yeme işini ben 18.30 da bıraktım zor geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…