- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.801
Şu kırmızı acı biberi bende yiyebilsem keşke. C vitamini deposu. Ben tatlısıyla idare ediyorumTon balıklı sandiviçim hazır yanında közlenmiş acı biber sonra kapanışEki Görüntüle 2646255
içimi yakıyor ter atacam birazdan meto calışıyorŞu kırmızı acı biberi bende yiyebilsem keşke. C vitamini deposu. Ben tatlısıyla idare ediyorum
Bu hafta ben de yapmayı düşünüyorum inşArkadaşlar cumartesi pazar kabak detoksu yapicam
Süper menüler detokslarArkadaşlar cumartesi pazar kabak detoksu yapicam
5 gunluk ayarladım poşetlere 1.5 dilim gunluk olarak ayarladım yogurtla tarcınla cevizle karışım yapıcam yada smoothie de yapabilirimAnanasları dilimledim buzlukta yerini aldılar çocuklar gerisini yediler buda bana kaldıgünlük ananaslarım Eki Görüntüle 2646266
Menulerim cok olmuyor demiSüper menüler detokslarbol bol eksiler
Hayır tam kararında sadece vucudunu arındır detokslaMenulerim cok olmuyor demi
süperr böyle böyle gidecek kilolar 12 -8 arası yaparsan eşinle yuruyuş yaparken 1 top yiyebilirsin kaçta bıraktın yeme işini ben 18.30 da bıraktımAz önce 6 km yürüdüm geldim hedefim en az 1 kilo bir haftada.canla başla mücadeleye devam.eşim yürüyüş dönüşü dondurma alacaktı hayır dedim ilk kezorucum dedim ama kendisi şu an çikolatalı kek yiyor nefis terbiyesi böyle oluyor sanırım
Süper20 4
14:00 1 yumurta bahçemden domates biber salatalik
4 erik
16:00 kabak detox
Şu yeşil çay devam
Ben 11kahvaltı yaptım 5 te akşam yemeği yedim 18/6 yanisüperr böyle böyle gidecek kilolar 12 -8 arası yaparsan eşinle yuruyuş yaparken 1 top yiyebilirsin kaçta bıraktın yeme işini ben 18.30 da bıraktımzor geçiyor
Evet ara öğün 2-3 top fazla değilBen 11kahvaltı yaptım 5 te akşam yemeği yedim 18/6 yanidındurmayı yarın ara öğünde yiyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?