- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.761
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
+ 600 bu hafta regl haftanmı cnm
58.60 görünüyorYok kuzum bende anlamadim ki zaten çekememişim yüklenmiyoda
canım işe erken geliyorum mecbur erken tartılıyorumKahvaltınızı geç yapıyorsanız 1saat öncede tartılabilirsiniz ben mesala 12.30 kahvaltım 11 de tartılacan 1 saat önce su içmiştim 350 ml 7 de içtiğimi zaten kaç kere wc gittim bu saate kadar
Oda var kolay gelsin cnmcanım işe erken geliyorum mecbur erken tartılıyorum
Tekrar yukke canım şimdi görünmüyor
teşekkür ederim bu kılolarda hiç kaçamak yapmamalıyım bu hafta kaçamaksız gideyim dieğer hafta da regl olurum ben de bu hafta ne verirsem kardırOda var kolay gelsin cnm
Daha fazlalığım çok ama 58 ve altı bende yerleşmiş kilolar, yıllardır benimleSüpersin Zayıf olunca kilo vermek zorlaştırıyor sonlara dogru zorlanacagız
Eee güzel işte-500 gitmiş az olduo kadar ugraşa regl oldum şişim haftadaya 1 kilo üstü vermeliyim bu haftada böyle olsun
J Jey N senle aynı kilomuz bu hafta kapışalımmı
Eki Görüntüle 2646037
Hadi ben kalori saycam canım bu hafta. 1200 u gecmemeye çalışcam bi de spor yaptı mı 1 kilo kesssin haftaya-500 gitmiş az olduo kadar ugraşa regl oldum şişim haftadaya 1 kilo üstü vermeliyim bu haftada böyle olsun
J Jey N senle aynı kilomuz bu hafta kapışalımmı
Eki Görüntüle 2646037
Şu kalori sayma işini herhangi bir programla mı yapıyorsun canım yoksa tek tek bakıyor musun netten açıp.Hadi ben kalori saycam canım bu hafta. 1200 u gecmemeye çalışcam bi de spor yaptı mı 1 kilo kesssin haftaya
Tek tek bakıyorum ya geçen hafta yedikten sonra baktım arada bu hafta yemeden bakcam ama farklılık oluyor ben en yükseği alıyorum.Şu kalori sayma işini herhangi bir programla mı yapıyorsun canım yoksa tek tek bakıyor musun netten açıp.
Valla hatırlamıyorum, onu da ekler misinEksi 1 kilo süpersiniz annen kaç kiloydu 93.8 oldu cnm
Nasıl ekleyim canım senin guncel kilo yanınamı yada senin ismini 2 defa etiket yaparımValla hatırlamıyorum, onu da ekler misin
Buldum tatlım eklicemAnnem, 96 kg ,şimdi 94 kg