İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Buraya gelip benide ekle diyenler 1 baskül verip sonrasında gelmediler neden ugraştırıyorsunuz her pazartesi baskül oldugunu biliyorsunuz hadi Ahsen555 arkadaşımız işi oldugunu söyledi 1 hafta olamicak nedenleri var paylaşım yapamadı anlamıyorum ekleyin deyip birdaha gelmeyenleri

Büyük ihtimal yapamadilar ve takip etmiyorlar.

Geride kalanlarımız bir birimize motivasyonumuzu yuksek tutalım artıda olabiliriz ekside hep birlikte hedefleremize gelecegiz
Kendi adıma, gerçekten çok ise yarıyor buraya yazmak. Yediğimin içtiğimin hesabımı veriyor gibi hissediyorum buna da ihtiyacım var çünkü otokontrolde zorlaniyorum ki bu yüzden buradayım. Bir de kim ne yapıyor ne işe yarıyor takip etmek güzel.

Az önce chloe ting yaptım 20dk olanı 28günlük.ben böyle birşey görmedim her yerimden ter akıyor resmen.Bana bu kadını öğreten arkadaştan allah razı olsun seviyorum onu
Neler neler var paylaşımlar yaptım soluklanırken bile 10 dkk dinlenirken terlerim paylaşim bir bak tatlım

Son düzenleme:
Az önce chloe ting yaptım 20dk olanı 28günlük.ben böyle birşey görmedim her yerimden ter akıyor resmen.Bana bu kadını öğreten arkadaştan allah razı olsun seviyorum onu
Bunada bak cnm video da 1 bayan 1 erkek var kopyala arat canım ⬇

Hızlı Kilo Vermek İsteyenler Buyursun Yapsın | 15'dk lık Yağ Yakıcı Antrenman

8 haziran menum

Sabah uyandım bol su

Detoks su

12 de Kiraz sapı çay demledim yarım limon kabuguyla birlikte kaynattım ödem için adet şişkinlikleri için süpermiş bende başladım bu sabah

12.30 da kaşarlı sucklu tam bugday sandiviç ekmeginde tost 1 adet domates

15.30 da 1 dilim ananas

18 de kiraz saplı limonlu çay

18.30 da ton balıklı rokalı domatesli tam bugdaylı sandiviç ekmegi

Yemeklerden önce 15-30 dakika önce içilen kiraz saplı cay bagırsak için ödem ve şişlik için etkiliymiş bagırsak sorunları olanlar mutlaka denesin hatta kilo verimi içinde kullanılıyor gunluk 3 kupa öneriliyor öğünlerden önce içilmeli

Aralarda detoks su su kiraz saplı cay

8 haziran menüm
Uyanınca 2 bardak su
11.00 1 haslanmış yumurta yarım dilim peynir 3 zeytin 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 1 dilim ekmek domates biber
12.30 1 double türk kahvesi iki küçük kare bitter 7 adet antep fıstığı
16.00 1 kuru incir
17.00 6 7 kaşık etli sebze güveç,2 kaşık yoğurtlu kesme mantı 2 dilim karpuz
Akşama yeşil çay
3 litre su
20dk chloe ting
Ayrıca yemek sonrası yürüyüş yapmayı planlıyorum inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…