- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.781
Canim şimdi çok şu içtim ama fazla çıkar heralde attım ben aynısını atim mi
At aynısını canımCanim şimdi çok şu içtim ama fazla çıkar heralde attım ben aynısını atim mi
100 gr fazla anlamadim
Ben çok hırslandım bu işin yakasını bırakmayacağımGeride kalan hepimizkalp sahibi olduk
Alyaliya ⬆ bu hafta artıda ama nedenleri vardı pazartesi günü eksi olursun tatlım @orkide1453 canım sen sabitsin ❤kırmızı kalp bıraktım
Geride kalan hepimizkalp sahibi olduk
Alyaliya ⬆ bu hafta artıda ama nedenleri vardı pazartesi günü eksi olursun tatlım @orkide1453 canım sen sabitsin ❤kırmızı kalp bıraktım
Hırs olsun diye yapıyorum tatlımBen çok hırslandım bu işin yakasını bırakmayacağım
Büyük ihtimal yapamadilar ve takip etmiyorlar.
Geride kalanlarımız bir birimize motivasyonumuzu yuksek tutalım artıda olabiliriz ekside hep birlikte hedefleremize gelecegizBüyük ihtimal yapamadilar ve takip etmiyorlar.
Kendi adıma, gerçekten çok ise yarıyor buraya yazmak. Yediğimin içtiğimin hesabımı veriyor gibi hissediyorumGeride kalanlarımız bir birimize motivasyonumuzu yuksek tutalım artıda olabiliriz ekside hep birlikte hedefleremize gelecegiz
İnşallah canım hem kızın olsun birde bol eksilerİnşallah canım bol eksilerim olsun birde kızım olsun inşallahçok amin.
Neler neler var paylaşımlar yaptım soluklanırken bile 10 dkk dinlenirken terlerimAz önce chloe ting yaptım 20dk olanı 28günlük.ben böyle birşey görmedim her yerimden ter akıyor resmen.Bana bu kadını öğreten arkadaştan allah razı olsun seviyorum onu
Bunada bak cnmAz önce chloe ting yaptım 20dk olanı 28günlük.ben böyle birşey görmedim her yerimden ter akıyor resmen.Bana bu kadını öğreten arkadaştan allah razı olsun seviyorum onu
Evet bunu biliyorum daha önce yapmıştımBunada bak cnmvideo da 1 bayan 1 erkek var kopyala arat canım ⬇
Hızlı Kilo Vermek İsteyenler Buyursun Yapsın | 15'dk lık Yağ Yakıcı Antrenman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?