- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.968
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.761
+ 600 bu hafta regl haftanmı cnm
58.60 görünüyorYok kuzum bende anlamadim ki zaten çekememişim yüklenmiyoda
canım işe erken geliyorum mecbur erken tartılıyorumKahvaltınızı geç yapıyorsanız 1saat öncede tartılabilirsiniz ben mesala 12.30 kahvaltım 11 de tartılacan 1 saat önce su içmiştim 350 ml 7 de içtiğimi zaten kaç kere wc gittim bu saate kadar
Oda varcanım işe erken geliyorum mecbur erken tartılıyorum
Tekrar yukke canım şimdi görünmüyor
teşekkür ederim bu kılolarda hiç kaçamak yapmamalıyım bu hafta kaçamaksız gideyim dieğer hafta da regl olurum ben de bu hafta ne verirsem kardırOda varkolay gelsin cnm
Daha fazlalığım çok ama 58 ve altı bende yerleşmiş kilolar, yıllardır benimleSüpersinZayıf olunca kilo vermek zorlaştırıyor sonlara dogru zorlanacagız
Eee güzel işte-500 gitmiş az olduo kadar ugraşaregl oldum şişim haftadaya 1 kilo üstü vermeliyim bu haftada böyle olsun
J Jey N senle aynı kilomuz bu hafta kapışalımmı
Eki Görüntüle 2646037
Hadi-500 gitmiş az olduo kadar ugraşaregl oldum şişim haftadaya 1 kilo üstü vermeliyim bu haftada böyle olsun
J Jey N senle aynı kilomuz bu hafta kapışalımmı
Eki Görüntüle 2646037
Şu kalori sayma işini herhangi bir programla mı yapıyorsun canım yoksa tek tek bakıyor musun netten açıp.Hadiben kalori saycam canım bu hafta. 1200 u gecmemeye çalışcam bi de spor yaptı mı 1 kilo kesssin haftaya
Tek tek bakıyorum ya geçen hafta yedikten sonra baktım aradaŞu kalori sayma işini herhangi bir programla mı yapıyorsun canım yoksa tek tek bakıyor musun netten açıp.
Valla hatırlamıyorum, onu da ekler misinEksi 1 kilo süpersiniz annen kaç kiloydu 93.8 oldu cnm
Nasıl ekleyim canım senin guncel kilo yanınamıValla hatırlamıyorum, onu da ekler misin
Buldum tatlım eklicemAnnem, 96 kg ,şimdi 94 kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?