• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar günaydın:rolleyes:

Ben -400 gr vermişim:KK70:
Bu hafta kaçamaksız gitmek hedefim :sopa:
Çünkü bu klomen sayesinde hamile kalırsam bu ay son şansım kilo vermek için:KK59:

Eklentiler

• 7FE3FF82-2698-48B2-BF44-DD41C92F2AAE.jpeg
    7FE3FF82-2698-48B2-BF44-DD41C92F2AAE.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 13
Günaydın kızlar işe gitmeden yollamak istedim. Ilk paylaşım benden olsun. Dün ki rezalet yememden sonra aslında daha fazla bekliyordum ne yalan söyleyeyim. -300gr😂😂 haftaya kadar bu açığımı kapatmaya kararliyim.
Bu arada ben mobil uygulamadan ek koyamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı?
Ben uygulamasını kullanmıyorum normal siteden giriyorum o_O
Eksi olsun da kaç olursa olsun:super:
Bu hafta gelsin detokslar, salatalar :21:

Çünkü bu klomen sayesinde hamile kalırsam bu ay son şansım kilo vermek için:KK59:
Ay hadi inşallah.
Kalori hesabıyla gideceğim bu hafta. Geçen hafta fazla almışım her kilo verişte alman gereken kalori de düşüyor ben bunu hesaplamadım😂😂

Günaydın kızlar işe gitmeden yollamak istedim. Ilk paylaşım benden olsun. Dün ki rezalet yememden sonra aslında daha fazla bekliyordum ne yalan söyleyeyim. -300gr😂😂 haftaya kadar bu açığımı kapatmaya kararliyim.
Bu arada ben mobil uygulamadan ek koyamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı?
+ değil bol eksiler olsun bu hafta 😍

Kizlar gunaydin ctesi 100 gr eksideydim bugün erken kalktım tuvalete de cikmadim belki etkisi vardir diyet bozmadim.ama bu hafta çok sıkı yapicam Eki Görüntüle 2645992
Kahvaltınızı geç yapıyorsanız 1saat öncede tartılabilirsiniz ben mesala 12.30 kahvaltım 11 de tartılacan 1 saat önce su içmiştim 350 ml 7 de içtiğimi zaten kaç kere wc gittim bu saate kadar 🙈

Süpersin 😍Zayıf olunca kilo vermek zorlaştırıyor sonlara dogru zorlanacagız 😬

Back