- 12 Aralık 2015
- 19.665
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.721
Canım benim yaa rabbim acını çabuk unuttursun tekrar saglıklı minnoş nasip etsin vakiti zamanı gelinceBen diyette kilo alan tek insan olarak tarihe geçeceğim sanırım.Ama acayip derecede motive oldum bu işin yakasını bırakmayacağım 55 olana kadar ölmek var dönmek yok.Chloe ting in videolarına baktım her gün bi iki tane yapacağım 20şer dk.Bu arada ben 3 ay önce bebeğimi kaybettim ve sezaryen oldum benim dikişlerim niye bilmiyorum bana çok acı veriyor ama dayanacağım.Gebelikte aldığım bu kiloları verip yeni bir hayata başleyacağım inş.
Amin inşallah canım hatta sen tahmin yapmıştın kız diye.tahminin tutmuştu.Bu benim 5.kaybım alışıyorum sanırım ama her defasında aynı acıyı 1 kat misliyle yaşıyorum.ya burada bi bilginiz var mı acaba demir ve d vit eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyor mu?Canım benim yaa rabbim acını çabuk unuttursun tekrar saglıklı minnoş nasip etsin vakiti zamanı gelince
72.8 den 71.8e dusmustum dunku yedıklerımden sonra sabah tartıldıgımda 72.4 olmuştum.Hayır kalkıp yemedım.Bebek gormeye gıttım.Dedımkı ben dıyetteyım kahvaltı hazırla.Lütfen hamur ısı yapma.Kahvaltıyı 10 numara yaptım.Uzerıne bıde sufle yaptı.Ordanda gidip bir guzel pıknık yaptık.Saç kavurma yaptık.Koladır cekırdektır allah ne verdıye .Sonra yurudum koşu yolunda.Yedıgım an gıdıo .Yok bole bişey .Olsun napalım canımız sag olsun.Hadi ya kola iyi olmamışniye öyle oldu? Sosyal ortam mi yoksa durup dururken kalkıp mi yedin?
Canım 45 dk yüksek tempolu hiit ile max 600kcal yakılıyor biliyor musun? Ve tatlı ya da kola, karbonhidrat çok tukettigimizde, spor da bunlar kullanılıyor hem de azıcık ve yağlar olduğu gibi kalıyor. 45 dk hiit yapabilmekte her yiğidin harcı değil bu arada
Ben bu hafta pek bir şey veremedim sanırım fazla kalori almışım. 71 kiloda 1500 kcal 'di günlük ihtiyacım şimdi 1300 olmuş ve ben 1300 lük beslenmeye devam ettim. Bu hafta bunu fark ettim ve bunu düzenleyeceğim. 100kcallik bi açık bırakmaya çalışacağım, sporlada destekleyip en azından haftada 1 kilo vermeye çalışacağım.
Bende araştırdım hatta bu konuyu baya baya araştırdım.Çünkü sabah kalkıp spor yapacagım hiç bir vaktım olmadı.Sporu yapta nasıl yaparsan yap dıolar.Umarım yaptıgın spor yakmıştırama benim bir yerde okudugum bir yazı var saat 21 den sonra yapılan spor pek işe yaramadıgını söylüyor çünki vucut uyumaya hazırlandıgı için pek etkisi olmadıgını vurguluyorlar umarım sadece söylentidir .sabah dışarda erken saatlerde yapılan spor yuruyuş en etkili saattir diyor
Su iç yat cnmAçım ya
Bu dışarda yeme işini hallettik mi zaten sorun çözülecek.72.8 den 71.8e dusmustum dunku yedıklerımden sonra sabah tartıldıgımda 72.4 olmuştum.Hayır kalkıp yemedım.Bebek gormeye gıttım.Dedımkı ben dıyetteyım kahvaltı hazırla.Lütfen hamur ısı yapma.Kahvaltıyı 10 numara yaptım.Uzerıne bıde sufle yaptı.Ordanda gidip bir guzel pıknık yaptık.Saç kavurma yaptık.Koladır cekırdektır allah ne verdıye .Sonra yurudum koşu yolunda.Yedıgım an gıdıo .Yok bole bişey .Olsun napalım canımız sag olsun.
Bitter çikolatamız evin bir köşesinde aniden gelen tatlı krizlerine karşı hazır olmalıSiyah çikolata acı veya bitter adı ile de biliniyor. Çikolatanın bu çeşidi hem çok sağlıklı hem de süper yağ yakıcı etkisine sahip. Yağ yakması da özellikle en tehlikeli yağ deposu dediğimiz karın çevresi yağları üzerinde süper eritici özellikte.
Harvard Tıp Fakültesi beslenme raporlarında siyah çikolatanın kakao oranı arttıkça kan şekerini dengelediği ve diyabetten koruduğu ortaya çıktı. Ayrıca kanın akışkanlığını artırarak kalbe giden damarlardaki hasarları yenileyerek koroner kalp hastalığına karşı kalkan olduğu da bildiriliyor.
Siyah çikolata yendikten yaklaşık 40 dakika sonra damarları genişleterek tansiyonu da düşürüyor. Sağlığı korumak için haftada 2-3 kez ara öğünde 30 gr siyah çikolata yemek yeterli.
KESKİN GÖRÜŞ
Yeni açıklanan ve görme bozukluğu olan 2 binin üzerinde kişiyle yapılan araştırmalar yüzde 72 oranında kakao içeren siyah çikolatadan 45 gr kadar yedikten iki saat sonra görme fonksiyonlarını keskinleştirdiği küçük harfli yazıları ise daha net okuyabildiğini gösterdi.
Siyah çikolatanın sağlık iksiri olmasını sağlayan önemli özelliği kakaodan gelen polifenol adlı antioksidan.
Bu nedenle süper sağlıklı tatlı olarak zayıflama diyetlerinde tatlı ihtiyacını gidermek için en iyi alternatif. Ancak çikolata ister siyah olsun ister sütlü olsun enerji yoğunluğu yüksek; yedikçe fazlası istenilen porsiyon kontrolü zor olan kilo almayı kolaylaştıran bir yiyecektir. Bu nedenle siyah çikolatanın hem haz sağlayıcı hem de aşırı yemeyi önleyerek karın yağlarını eritme miktarı maksimum 30 gr olarak belirtiliyor
Kahvemizin yanında tuketip 30 dkk sonra yuruyuş spor vs yaparız daha çok yag yakımı olurBitter çikolatamız evin bir köşesinde aniden gelen tatlı krizlerine karşı hazır olmalı
Cidden mi, yiyebilir miyiz,sarivd beyaz lebebi nasıl?Bitter çikolatamız evin bir köşesinde aniden gelen tatlı krizlerine karşı hazır olmalı
1 parca sadece arada yemekten birşey olmaz. Ama kakaonun faydalarından ve meyveli smoothielere katarak ya da yulaflı kuruyemişli kuru meyveli, unsuz ve şekersiz keklere katarak da faydalanabiliriz. Bunlara incir ya da hurma katacaksan az koymakta fayda var hem yüksek şekerli hem de gerçekten keki çok tatlı yapıyor iç kıyıyor. Böyle fit tarifler var canım netten bak arada yap öğün olarak kalorisini hesaplayıp tüket.Cidden mi, yiyebilir miyiz,sarivd beyaz lebebi nasıl?
Ay leblebiyi görmemişim. Bilmiyorum canım ama kabızlık yapmaz mı onlar? Eğer çok seviyorsan da az tüket bence.Cidden mi, yiyebilir miyiz,sarivd beyaz lebebi nasıl?
Gece orucunda diyorsan yenmez tatlım şekersiz kahve yap bastırCidden mi, yiyebilir miyiz,sarivd beyaz lebebi nasıl?
çok geçmiş olsun cnm sezeryan 3 ay olduysa normal acıması sana tavsiyem yürüyüş yap dikişlerine zarar vermeBen diyette kilo alan tek insan olarak tarihe geçeceğim sanırım.Ama acayip derecede motive oldum bu işin yakasını bırakmayacağım 55 olana kadar ölmek var dönmek yok.Chloe ting in videolarına baktım her gün bi iki tane yapacağım 20şer dk.Bu arada ben 3 ay önce bebeğimi kaybettim ve sezaryen oldum benim dikişlerim niye bilmiyorum bana çok acı veriyor ama dayanacağım.Gebelikte aldığım bu kiloları verip yeni bir hayata başleyacağım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?