İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Canım benim yaa rabbim acını çabuk unuttursun tekrar saglıklı minnoş nasip etsin vakiti zamanı gelince

Canım benim yaa rabbim acını çabuk unuttursun tekrar saglıklı minnoş nasip etsin vakiti zamanı gelince
Amin inşallah canım hatta sen tahmin yapmıştın kız diye.tahminin tutmuştu.Bu benim 5.kaybım alışıyorum sanırım ama her defasında aynı acıyı 1 kat misliyle yaşıyorum.ya burada bi bilginiz var mı acaba demir ve d vit eksikliği kilo vermeyi zorlaştırıyor mu?

Sabah 11:00 2 dilim ekmek kahvaltı
15:00 karpuz
16:00 bir avuç kabak çekirdeği tuzsuz,kavrulmamis,bir avuç beyaz,sarı leblebi
17:00 1 top dondurma
19:30 kabak köftesi fırında 4 tane, 1 kase ezogelin,cacık
4 litre su , 40 mekik

72.8 den 71.8e dusmustum dunku yedıklerımden sonra sabah tartıldıgımda 72.4 olmuştum.Hayır kalkıp yemedım.Bebek gormeye gıttım.Dedımkı ben dıyetteyım kahvaltı hazırla.Lütfen hamur ısı yapma.Kahvaltıyı 10 numara yaptım.Uzerıne bıde sufle yaptı.Ordanda gidip bir guzel pıknık yaptık.Saç kavurma yaptık.Koladır cekırdektır allah ne verdıye .Sonra yurudum koşu yolunda.Yedıgım an gıdıo .Yok bole bişey .Olsun napalım canımız sag olsun.

Bende araştırdım hatta bu konuyu baya baya araştırdım.Çünkü sabah kalkıp spor yapacagım hiç bir vaktım olmadı.Sporu yapta nasıl yaparsan yap dıolar.

Siyah çikolata acı veya bitter adı ile de biliniyor. Çikolatanın bu çeşidi hem çok sağlıklı hem de süper yağ yakıcı etkisine sahip. Yağ yakması da özellikle en tehlikeli yağ deposu dediğimiz karın çevresi yağları üzerinde süper eritici özellikte.
Harvard Tıp Fakültesi beslenme raporlarında siyah çikolatanın kakao oranı arttıkça kan şekerini dengelediği ve diyabetten koruduğu ortaya çıktı. Ayrıca kanın akışkanlığını artırarak kalbe giden damarlardaki hasarları yenileyerek koroner kalp hastalığına karşı kalkan olduğu da bildiriliyor.
Siyah çikolata yendikten yaklaşık 40 dakika sonra damarları genişleterek tansiyonu da düşürüyor. Sağlığı korumak için haftada 2-3 kez ara öğünde 30 gr siyah çikolata yemek yeterli.
KESKİN GÖRÜŞ
Yeni açıklanan ve görme bozukluğu olan 2 binin üzerinde kişiyle yapılan araştırmalar yüzde 72 oranında kakao içeren siyah çikolatadan 45 gr kadar yedikten iki saat sonra görme fonksiyonlarını keskinleştirdiği küçük harfli yazıları ise daha net okuyabildiğini gösterdi.
Siyah çikolatanın sağlık iksiri olmasını sağlayan önemli özelliği kakaodan gelen polifenol adlı antioksidan.
Bu nedenle süper sağlıklı tatlı olarak zayıflama diyetlerinde tatlı ihtiyacını gidermek için en iyi alternatif. Ancak çikolata ister siyah olsun ister sütlü olsun enerji yoğunluğu yüksek; yedikçe fazlası istenilen porsiyon kontrolü zor olan kilo almayı kolaylaştıran bir yiyecektir. Bu nedenle siyah çikolatanın hem haz sağlayıcı hem de aşırı yemeyi önleyerek karın yağlarını eritme miktarı maksimum 30 gr olarak belirtiliyor

Bu dışarda yeme işini hallettik mi zaten sorun çözülecek.
Yoksa hep tombik kalırız. Versek bile geri alırız. Az yemeyi, kaçırdı mi hemen detoksla toparlamayı, bu kaçırmaları ayda yılda 1 e indirmeyi başardık mı, bu iş bitmiştir.
Ben bugün ekmek yemeyebilirdim yani ama yedim. Bu hafta daha kararlı gidelim, sıfır hata bi bakalim en azından tüm hafta iyi bir programla ne değişiyor. Hayır yemediğimiz şeyler sanki

Bitter çikolatamız evin bir köşesinde aniden gelen tatlı krizlerine karşı hazır olmalı

Cidden mi, yiyebilir miyiz,sarivd beyaz lebebi nasıl?
1 parca sadece arada yemekten birşey olmaz. Ama kakaonun faydalarından ve meyveli smoothielere katarak ya da yulaflı kuruyemişli kuru meyveli, unsuz ve şekersiz keklere katarak da faydalanabiliriz. Bunlara incir ya da hurma katacaksan az koymakta fayda var hem yüksek şekerli hem de gerçekten keki çok tatlı yapıyor iç kıyıyor. Böyle fit tarifler var canım netten bak arada yap öğün olarak kalorisini hesaplayıp tüket.
Bitter çikolata kakao oranı nedeniyle "diğer tatlılara göre" daha sağlıklı daha masum. Napmiyoruz? Sonradan bıkıp bırakacağımız kadar kendimizi sıkmıyoruz. Yavaş ama kalıcı kilolar verelim.

Günaydın kızlar işe gitmeden yollamak istedim. Ilk paylaşım benden olsun. Dün ki rezalet yememden sonra aslında daha fazla bekliyordum ne yalan söyleyeyim. -300gr haftaya kadar bu açığımı kapatmaya kararliyim.
Bu arada ben mobil uygulamadan ek koyamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı?

Eklentiler

• 20200607_070502.jpg
    48,9 KB · Görüntüleme: 12
çok geçmiş olsun cnm sezeryan 3 ay olduysa normal acıması sana tavsiyem yürüyüş yap dikişlerine zarar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…