- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.701
Işte böyle böyle bize kilo aldıran alışkanlıkları eleyeceğiz. Ben de bu hafta bir çok yanlış yaptığımı gördüm. Umarım bi daha yapmamBu hafta 4 gün normal oruç tuttum aralarla aralıklı yaptım sanırım bu benim düzenimi bozdu.Ayrıca bu hafta patatesi fazla kaçırdım sanırım.bir gün bir patatesten salata yedim bir gün yarım patatesten kızartma.
Boşver bugün böyle olsunBugün ki menümü yazmak istemiyorumbugün mangal yaptık aslında tam az yenilecek bir fırsattı ama ben ekmek arası yedim üstüne sarma yedim hemde çok. Salatalar karpuz falan onlar neyse de ekmek yemeseydim iyiydi. 20/4 yaptım bugün ama 2 günlük kalori aldım. Neyse yarın yeni bir haftaya başlıyorum sıfır kaçamak, tam aksiyon✌
Gunluk 45 dkk öneriliyor cnmEvet arkadaş yazınca youtubedan baktım ama onun yaptığı hangisi onu merak ettim.kaç dklık olanı yaptı.ben kilo aldım sinirlerim çok bozuk her gün en az 1 saat yürüyorum tempolu.nasıl kilo aldım bilmiyorum.
Arada oluyor cnm yarın yeni bir gun başlangıc olur ama bu defa dediğin gibi sıfır kaçamak artı 30 dkk spor yeterli zorlamayınBugün ki menümü yazmak istemiyorumbugün mangal yaptık aslında tam az yenilecek bir fırsattı ama ben ekmek arası yedim üstüne sarma yedim hemde çok. Salatalar karpuz falan onlar neyse de ekmek yemeseydim iyiydi. 20/4 yaptım bugün ama 2 günlük kalori aldım. Neyse yarın yeni bir haftaya başlıyorum sıfır kaçamak, tam aksiyon✌
Mekikte düzenli olmasada çekmeye basladım ama hergün spor yaptgm için cok halim kalmıo mekiğe açıkçasıSüpersiniztartıda ne kadar fark oldu beslenmenizide merak ettim yazdınız çıktınız birde mekik çekicem demiştiniz
Merhaba.ben internet sitesinden 28 günlük olanı yapıyorum yanı hergün 4-5 video var değişik değişik ama max 45 dk sürüyor evet.beslenme şeklimde if diyet 12-6 yapıorm benCanım biraz bahseder misin bu chloe tingden.hangi video ya da programı kullanıyosun bi de beslenme şeklin nasıl.
Açlık 18 / beslenme 6 saat dimiMerhaba.ben internet sitesinden 28 günlük olanı yapıyorum yanı hergün 4-5 video var değişik değişik ama max 45 dk sürüyor evet.beslenme şeklimde if diyet 12-6 yapıorm ben
Melik çekmekten karnım hamlamış çok agrıyorBugünde 70 dk yurudum arkadaslar hamligi bi atsam bacaklarim aciyir resmen
İf diyete bayramdan sonra başladım. 2 hafta oluyor.spor daha 1 hafta olduAçlık 18 / beslenme 6 saat dimiharika 2 hafta yaptınız dimi çabuk şekil almışınız süper
Yaa 1 hafta ve az surede şekillenmekİf diyete bayramdan sonra başladım. 2 hafta oluyor.spor daha 1 hafta oldu
Dün 1buçuk saat yürüdümGunluk 45 dkk öneriliyor cnm
Yurume değilde spor 45 dakikaDün 1buçuk saat yürüdüm
Yok yazmadınızYaa 1 hafta ve az surede şekillenmeksüper hedefiniz kaç acaba ilk sayfaya yazdımmı hatırlayamadım bi bakim bizimlesiniz dimi
Yazdım bileYok yazmadınızyani 60 a düşmek istiyorum aslında inş bırakmadan böle devam ederim
TeşekkürlerYazdım bileher pazartesi baskül paylaşımı yapıyoruz yarın bekleriz isterseniz tabi
TeşekkurlerTeşekkürler ☺Yarın kılom pek değişmez ama formalite icabı tartılırım yine o Zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?