- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.741
Bir avuç yiyebilirsin ama ara öğün niyetine sadece onu ye canım. Çayın yada yeşil çayın yanında meselaCidden mi, yiyebilir miyiz,sarivd beyaz lebebi nasıl?
Ben uygulamasını kullanmıyorum normal siteden giriyorumGünaydın kızlar işe gitmeden yollamak istedim. Ilk paylaşım benden olsun. Dün ki rezalet yememden sonra aslında daha fazla bekliyordum ne yalan söyleyeyim. -300grhaftaya kadar bu açığımı kapatmaya kararliyim.
Bu arada ben mobil uygulamadan ek koyamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı?
Sürekli değişik çıkıyorsa tartının pili bitiyor olabilirSureklı degısık çıktı.Lavoboya daha gitmedim.
Bu hafta Porsiyonlarımı sıkı tutacağım. Bakalim nasıl olacakBen uygulamasını kullanmıyorum normal siteden giriyorum
Eksi olsun da kaç olursa olsun
Bu hafta gelsin detokslar, salatalar
Ay hadi inşallah.Kızlar günaydın
Ben -400 gr vermişim
Bu hafta kaçamaksız gitmek hedefim
Çünkü bu klomen sayesinde hamile kalırsam bu ay son şansım kilo vermek için
Doğru bunun etkisi olmuştur keSinAy hadi inşallah.
Kalori hesabıyla gideceğim bu hafta. Geçen hafta fazla almışım her kilo verişte alman gereken kalori de düşüyor ben bunu hesaplamadım
Gunaydın baskül paylaşımı bekliyorumhafta sonu abarttım ama sadece 200 gr almışım yani şu an 56,2 yim şaşırdım ben daha fazla bekliyordum
Tekrar paylaşabilirsiniz kaçta kahvaltı yapıyorsunuz yada yaptınızmı kahvaltıdan 1 saat öncesi her şeyininizi halledinSureklı degısık çıktı.Lavoboya daha gitmedim.
+ değil bol eksiler olsun bu haftaGünaydın kızlar işe gitmeden yollamak istedim. Ilk paylaşım benden olsun. Dün ki rezalet yememden sonra aslında daha fazla bekliyordum ne yalan söyleyeyim. -300grhaftaya kadar bu açığımı kapatmaya kararliyim.
Bu arada ben mobil uygulamadan ek koyamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı?
Kahvaltınızı geç yapıyorsanız 1saat öncede tartılabilirsiniz ben mesala 12.30 kahvaltım 11 de tartılacan 1 saat önce su içmiştim 350 ml 7 de içtiğimi zaten kaç kere wc gittim bu saate kadarKizlar gunaydin ctesi 100 gr eksideydim bugün erken kalktım tuvalete de cikmadim belki etkisi vardir diyet bozmadim.ama bu hafta çok sıkı yapicam Eki Görüntüle 2645992
SüpersinKızlar günaydın
Ben -400 gr vermişim
Bu hafta kaçamaksız gitmek hedefim
Çünkü bu klomen sayesinde hamile kalırsam bu ay son şansım kilo vermek için
+700 bu hafta gider fazla fazla bol eksiler olsunYorum yok
Eksi 1 kilo süpersiniz annen kaç kiloydu 93.8 oldu cnmAnnem de 93.8
Eki Görüntüle 2646025
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?