• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ne ilacı o? Ben kendimi buna hazırladım şu an kirilmamaya çalışıyorum. Su gaz ya da başka bir şey ama hormon ilacı etkiliyor. Yine de devam edeceğim en azından kilo almam🤣🤣
Bu arada yarın kayınvalidemin doğum gününü kutlayacağız😣 bir sürü yemek, tatlılar ve öğlen gidip akşam geliriz. Ne yapıcam bilemiyorum🤔
Gebelik için:emir_bebek:1 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum:KK14:
Doğum gününde ya hepsinden birer çatal/kaşık al yada en hafif gördüğün ne varsa sadece onu ye:super:

Doğum gününde ya hepsinden birer çatal/kaşık al yada en hafif gördüğün ne varsa sadece onu ye:super:
Rabbim tez zamanda saglıkla nasip etsin inşallah

Ay canim benim tam zamaninda diyet yapıyorsun yani. Yediklerimizde etkiliyor biliyorsun. Tez zamanda dilediğin olsun inşallah😘
Çoluk çocuk herkes doluşacağı için büyük ihtimalle valide hanım döktürecek bakalim benim için tam bir sınav olacak😂 zaten bu hafta şiştim gibi geliyor.

Ay canim benim tam zamaninda diyet yapıyorsun yani. Yediklerimizde etkiliyor biliyorsun. Tez zamanda dilediğin olsun inşallah😘
Çoluk çocuk herkes doluşacağı için büyük ihtimalle valide hanım döktürecek bakalim benim için tam bir sınav olacak😂 zaten bu hafta şiştim gibi geliyor.
İnşallah hayırlısı bakalım :KK51:
Sana da Allah irade versin zor olacak ama başarırsan gurur duyacağım seninle:KK19:

Insallah canim stres yapma hamile kalirsin dualarim seninle kilon da cok guzel insallah kalirsin

12.30 da kabak

16 da dereotlu kür yarım limonsuyu 1 tatlı kaşık elma sirkesi 8 dal dereotu kıyıldı 1 bardak yogurt arzuya göre acı pulbiber

18.30 da kabak kapanış

16 da yemiyecektim dereotunu kurunu araya sıkıştırdım 😉😉

IMG-20200606-WA0025.jpeg

12.30 da kabak

16 da dereotlu kür yarım limonsuyu 1 tatlı kaşık elma sirkesi 8 dal dereotu kıyıldı 1 bardak yogurt arzuya göre acı pulbiber

18.30 da kabak kapanış

16 da yemiyecektim dereotunu kurunu araya sıkıştırdım 😉😉

Eki Görüntüle 2645398
Kabak detoksunu biraz değiştirdin galiba dimi🤔
Baya işe yarar 😍
Evde olsa ben de yapacaktım

Kabak detoksunu biraz değiştirdin galiba dimi🤔
Baya işe yarar 😍
Evde olsa ben de yapacaktım
Evet hem protein hem sebze olmuş oldu ara verdim yapanadım digerini migren atagında
Bugunde kıyma kattım kabak 1 kapya biber 1 şarliston biber 3 diş samırsak

Kıymayı pişirdim sonra kıydıgım sebzeleri hepsini tencereye kattım kapagını kapattım 10 dkk da pişti ara ara karıştırdım tabi tabagıma kattım karabiber acı pulbulbiber yani antep acısı ekledim
:confused::confused:

6 Haziran
20/4 yaptım

14.00– 2 dilim ananas, az peynir, yarım dilim ekmek
15.30– yarım elma
18.00– ayran detoksu

Şimdi eliptik yapacağım yarım saat 👍
Süper 😍Pazartesi gunu ananas detoks yapıcam kabakmı ananasmı farkı görecem

Evet hem protein hem sebze olmuş oldu ara verdim yapanadım digerini migren atagında
Bugunde kıyma kattım kabak 1 kapya biber 1 şarliston biber 3 diş samırsak

Kıymayı pişirdim sonra kıydıgım sebzeleri hepsini tencereye kattım kapagını kapattım 10 dkk da pişti ara ara karıştırdım tabi tabagıma kattım karabiber acı pulbulbiber yani antep acısı ekledim
:confused::confused:
İki gün mü yapacaksın canım

Back