- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.641
Sen ne diyosun. Yarını minimum zararla atlatırsam kendimle bende gurur duyacağımİnşallah hayırlısı bakalım
Sana da Allah irade versin zor olacak ama başarırsan gurur duyacağım seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen ne diyosun. Yarını minimum zararla atlatırsam kendimle bende gurur duyacağımİnşallah hayırlısı bakalım
Sana da Allah irade versin zor olacak ama başarırsan gurur duyacağım seninle
Bu hafta güzel gidecek kilolar12.30 da kabak
16 da dereotlu kür yarım limonsuyu 1 tatlı kaşık elma sirkesi 8 dal dereotu kıyıldı 1 bardak yogurt arzuya göre acı pulbiber
18.30 da kabak kapanış
16 da yemiyecektim dereotunu kurunu araya sıkıştırdım
Eki Görüntüle 2645398
İnşallahBu hafta güzel gidecek kilolar
Evet canım digeri yarım kaldı 2 gun ara verdim bugun yarın da kabak olucak sonra 1 hafta ananas detoks olucak bakalım gitsin yaglar önceki verdiğim ödemdi yagdan zorlaştırırİki gün mü yapacaksın canım
Süper cnm6 haziran 18/6
Sabah sirkeli iki bardak su
12.00 1 dilim kendi yaptığım tam buğday ekmeğiyle normal kahvaltı çok az patates kızartması
15.00 küçük 1 muz
17.30 iki küçük biber dolması bir kase yoğurt iki dilim karpuz
Çok iyi menün canım6 haziran 18/6
12.00 1 dilim kendi yaptığım tam buğday ekmeğiyle normal kahvaltı çok az patates kızartması
15.00 küçük 1 muz
Teşekkürler ama yarın son bir orucum kaldı gece 1buçuk gibi yine kahvaltı yapacağım.Çok iyi menün canım
YedimBiz annemin arkadaşına geldik, saat 10:30 1.5 dilim ekmekle kahvaltı sonrası
14:00 1 tabak patatesli köfte yemeği birazdan
16:00 kısır
Yerim daha bişey yememeliyim ya
Ayrıca 1bucuk saat dağ bayır yürüyüş6 haziran 18/6
15.00 küçük 1 muz
Oof pilav benim zaafımBugün 20/4 yaptım. Şişkinlik var acıkmadım evde olduğum içinde acıkana kadar yemedim
Bugün sıvı detoks yaptım.
Sabahtan yemek vaktine kadar kahve, zencefili, limonlu su, maden suyu.
Aç karnına sabah 30 dk leslie yaptım. Sonra 1 saatten fazla tempolu yürüyüş.
Yürüyüşten döndükten sonra açlığı bitirdim.
Neredeyse yarım lt ayran.
200 ml de yeşil smoothie. Smoothie de; yarim kabak, yarim yeşil elma, 1 avuç dereotu ve maydonoz, 1 dilim avokado, 2 kuru kayısı, 1 bardaktan fazla soya sütü.
Akşam eşim beni proveke etti. Tavuk ve tereyağlı pirinç pilavı yedi. Normalde pirinç pilavı sevmem ama bu kez güzel koktu valla yine de yemedim inşallah bu kararlılık yarın doğum gününde de devam eder
Oyy azcık bir lokma ye birseyçik olmazEşimde katmer almış gelmiş bu akşam
Yok yok yemicemOyy azcık bir lokma ye birseyçik olmaz
Bu da benim zaafım hamur işi dedin mi allah yarattı demem/demezdimEşimde katmer almış gelmiş bu akşam
Ya ben zerdeçal ı çorbalara katıyorum. Geçen gün çaya mi koydum neye koydum bilmiyorum bütün gün burnuma zerdeçal kokusu geldi yani kendimi avuttum birisi baharatlı parfüm kullanıyor olabilir diye ama kokusu acayip çıkıyor.Gunde bir defa akşam yemeginde sonra 30 dkk 1 saat sonra tüketiliyor çeyrek yada yarım limon suyu ekleyenlerde var 3 gunde 500 grm garanti yag yakan yogurtmuş altın yogurt kürü arkasından 1 bardak su içilecek gece yatana kadar su içmeye devam
Eki Görüntüle 2645516
Zerdecali butun yemeklere atariz biz bagisikligi kuvvetlendiriyormus bi ara ben de yogurtlarla yedim kabak yogurt yaparken de atarim hepYa ben zerdeçal ı çorbalara katıyorum. Geçen gün çaya mi koydum neye koydum bilmiyorum bütün gün burnuma zerdeçal kokusu geldi yani kendimi avuttum birisi baharatlı parfüm kullanıyor olabilir diye ama kokusu acayip çıkıyor.
Mini not: zerdeçali karabiberle tüketmek işlevselliğini artırıyormuş.