• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
6 haziran 18/6
Sabah sirkeli iki bardak su
12.00 1 dilim kendi yaptığım tam buğday ekmeğiyle normal kahvaltı çok az patates kızartması🙈
15.00 küçük 1 muz
17.30 iki küçük biber dolması bir kase yoğurt iki dilim karpuz

6 haziran 18/6
Sabah sirkeli iki bardak su
12.00 1 dilim kendi yaptığım tam buğday ekmeğiyle normal kahvaltı çok az patates kızartması🙈
15.00 küçük 1 muz
17.30 iki küçük biber dolması bir kase yoğurt iki dilim karpuz
Süper cnm 😍

Biz annemin arkadaşına geldik, saat 10:30 1.5 dilim ekmekle kahvaltı sonrası
14:00 1 tabak patatesli köfte yemeği birazdan
16:00 kısır
Yerim daha bişey yememeliyim ya :KK43:
Yedim;)
17:30 biraz karpuz ve kabak cekirdegi, şekersiz ,sütlü ,tarçınlı türk kahvesi

Ve 3 mil Leslie yapicam ve bir demlik şekersiz çay devam

16 8
Kahvaltu 10
1 dilim tam bugday kiymali menemen 4 zeytin 1 parca peynir semizotu domates salatalok
15.30
6 7 kiraz ve 6 erik
Aksam 17
Cocuklara yaptigim pizzadan 1 isirik
Dereotli ve salatalikli yogurt
Gecen günden kalan karniyarik 1 tane

Cayin yanina da 2 gevrek

Kızlar dun cok yürümüşüm bacaklarim cok ağrıyor bugun zorla 2p dk ergin kirbac videosu yaptim
Bol su ve rezene cayi ictim

Bugün 20/4 yaptım. Şişkinlik var acıkmadım evde olduğum içinde acıkana kadar yemedim😊
Bugün sıvı detoks yaptım.
Sabahtan yemek vaktine kadar kahve, zencefili, limonlu su, maden suyu.
Aç karnına sabah 30 dk leslie yaptım. Sonra 1 saatten fazla tempolu yürüyüş.
Yürüyüşten döndükten sonra açlığı bitirdim.
Neredeyse yarım lt ayran.
200 ml de yeşil smoothie. Smoothie de; yarim kabak, yarim yeşil elma, 1 avuç dereotu ve maydonoz, 1 dilim avokado, 2 kuru kayısı, 1 bardaktan fazla soya sütü.
Akşam eşim beni proveke etti. Tavuk ve tereyağlı pirinç pilavı yedi. Normalde pirinç pilavı sevmem ama bu kez güzel koktu valla yine de yemedim🤣🤣 inşallah bu kararlılık yarın doğum gününde de devam eder :dua:

Bugün 20/4 yaptım. Şişkinlik var acıkmadım evde olduğum içinde acıkana kadar yemedim😊
Bugün sıvı detoks yaptım.
Sabahtan yemek vaktine kadar kahve, zencefili, limonlu su, maden suyu.
Aç karnına sabah 30 dk leslie yaptım. Sonra 1 saatten fazla tempolu yürüyüş.
Yürüyüşten döndükten sonra açlığı bitirdim.
Neredeyse yarım lt ayran.
200 ml de yeşil smoothie. Smoothie de; yarim kabak, yarim yeşil elma, 1 avuç dereotu ve maydonoz, 1 dilim avokado, 2 kuru kayısı, 1 bardaktan fazla soya sütü.
Akşam eşim beni proveke etti. Tavuk ve tereyağlı pirinç pilavı yedi. Normalde pirinç pilavı sevmem ama bu kez güzel koktu valla yine de yemedim🤣🤣 inşallah bu kararlılık yarın doğum gününde de devam eder :dua:
Oof pilav benim zaafım :KK17:
ama 2 aydır en fazla yediğim gün 3 kaşık yemişimdir çoğu akşam hiç yemeden dayandım:KK9:
Sende çok iyi dayanmışsın
Yarın sabah bi bak görürsün kesin -500:halay:

Gunde bir defa akşam yemeginde sonra 30 dkk 1 saat sonra tüketiliyor çeyrek yada yarım limon suyu ekleyenlerde var 3 gunde 500 grm garanti yag yakan yogurtmuş 😊 altın yogurt kürü 😉 arkasından 1 bardak su içilecek gece yatana kadar su içmeye devam 😉
Screenshot_2020-06-06-21-33-59-1.png

Gunde bir defa akşam yemeginde sonra 30 dkk 1 saat sonra tüketiliyor çeyrek yada yarım limon suyu ekleyenlerde var 3 gunde 500 grm garanti yag yakan yogurtmuş 😊 altın yogurt kürü 😉 arkasından 1 bardak su içilecek gece yatana kadar su içmeye devam 😉
Eki Görüntüle 2645516
Ya ben zerdeçal ı çorbalara katıyorum. Geçen gün çaya mi koydum neye koydum bilmiyorum bütün gün burnuma zerdeçal kokusu geldi😂😂 yani kendimi avuttum birisi baharatlı parfüm kullanıyor olabilir diye ama kokusu acayip çıkıyor.
Mini not: zerdeçali karabiberle tüketmek işlevselliğini artırıyormuş.

Ya ben zerdeçal ı çorbalara katıyorum. Geçen gün çaya mi koydum neye koydum bilmiyorum bütün gün burnuma zerdeçal kokusu geldi😂😂 yani kendimi avuttum birisi baharatlı parfüm kullanıyor olabilir diye ama kokusu acayip çıkıyor.
Mini not: zerdeçali karabiberle tüketmek işlevselliğini artırıyormuş.
Zerdecali butun yemeklere atariz biz bagisikligi kuvvetlendiriyormus bi ara ben de yogurtlarla yedim kabak yogurt yaparken de atarim hep

Back