• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Hee doğum yaptiiinnn🙈
Anladım canim...beni bilemem de sen kesin verirsin daha önce basarmissin zaten...💫
Ben 20 gün kadar tek öğün şeklinde yaptım 5 kilo verdim takılınca kilo bıraktım yine aldım o kilolari zaten çok zor oluyordu tek öğün yemek...benim hatam 2 öğün ile başlamamak oldu diye düşünüyorum
En iyi öğün 2 ara 2 ana öğün olmalı cnm 😊 verirsin canım böyle konuşma emin ol verecem dersen veriliyor 😉 bol eksiler 😍

3 haziran menum

18/6

Uyandım su

Yeşil cay

13 de kahvaltı 1 haşlama yumurta çok az peynir dereotu maydonoz 1 közlenmiş biber 1 domates yarım salatalık

15.30 da 1 ince ananas tarcın serpecem azcık

19 da kabak detoks kapanış 😉

Yatana kadar su kiraz saplı cay zencefil çay

20 ile 50 arası sadece mekik çekecem her yerim agrıyor 😣😣

3 haziran menum

18/6

Uyandım su

Yeşil cay

13 de kahvaltı 1 haşlama yumurta çok az peynir dereotu maydonoz 1 közlenmiş biber 1 domates yarım salatalık

15.30 da 1 ince ananas tarcın serpecem azcık

19 da kabak detoks kapanış 😉

Yatana kadar su kiraz saplı cay zencefil çay

20 ile 50 arası sadece mekik çekecem her yerim agrıyor 😣😣
Süper. Detoksun etkisi kesin olacak. Ben bugün spor falan yapmayı düşünmüyorum leslie bile yapmam. 🤣🤣 yarın artık.

Süper. Detoksun etkisi kesin olacak. Ben bugün spor falan yapmayı düşünmüyorum leslie bile yapmam. 🤣🤣 yarın artık.
Bende yapacak gücüm yok karnıma kas yapmaya calışıyorum mekik zorlamıyor beni 😎😎

Baktım canım o sitedekilerin yorumlarında 3 kilo verende olmuş 2 kilo 1 kilo her vucutta aynı etki gösterecek diye kural yok cnm 😊

3 gunde 2 kilo kabak detoks listesi

Sabah kahvaltısı:

2 haşlanmış yumurta ve 1 dilim peynir (protein için)

Öğle yemeği:

Kabak detoksu tarifi

Ara öğün:

2 adet meyve (lif için)

Akşam yemeği:

Kabak detoksu tarifi
ben diyete başlayınca akşma öğünümü kabak yaptım o şekilde bile verdirdi kılo 1 dilim de ekmek yiyordum yanında 3 gün yaptıgımdada 1,5 kılo falan gitmişti

ben diyete başlayınca akşma öğünümü kabak yaptım o şekilde bile verdirdi kılo 1 dilim de ekmek yiyordum yanında 3 gün yaptıgımdada 1,5 kılo falan gitmişti
Yarın regl olucam sanırım sancım var 1 kiloya razıyım 😍 bende düzenli yapmadım migrenim tavan bugunde var agrım ac ac dayanamadım avmigran hap aldım 😨 bugunkü menume uyarsam güzel ama canım istemiyor 2 ögün yada 3 tükettim

Kabakdetoks listesi 4 öğün 😬

Bende sonunda regl oldum😅
Ve Spor yapmadım bugün. Dışarda işlerim vardı hala dışardayım eşimin bürosundan
O yüzden yiyecek sıkıntı şuan bana
2 de yarım simit yedim artık kahvaltı olarak
Bakalım gün nasıl devam etcek😂

Bende sonunda regl oldum😅
Ve Spor yapmadım bugün. Dışarda işlerim vardı hala dışardayım eşimin bürosundan
O yüzden yiyecek sıkıntı şuan bana
2 de yarım simit yedim artık kahvaltı olarak
Bakalım gün nasıl devam etcek😂
Şimdi Ayran iç akşamada birseyler yersin 😍

Yarın regl olucam sanırım sancım var 1 kiloya razıyım 😍 bende düzenli yapmadım migrenim tavan bugunde var agrım ac ac dayanamadım avmigran hap aldım 😨 bugunkü menume uyarsam güzel ama canım istemiyor 2 ögün yada 3 tükettim

Kabakdetoks listesi 4 öğün 😬
seni en iyi ben anlarım migren döneminde diyet spor hiç görmez gözün ben migren atağımda karbonhidrat ve şeker isteği duyuyorum en kısa zamanda atlatırsın

Dayanamadım meyveli şeker yedim az önce sakız gibi şekerden agızda eriyen 2 adet hemde 😒
seni en iyi ben anlarım migren döneminde diyet spor hiç görmez gözün ben migren atağımda karbonhidrat ve şeker isteği duyuyorum en kısa zamanda atlatırsın

Back