- 12 Aralık 2015
- 19.666
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.321
Gunaydın kızlar bol bol eksiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGunaydın kızlar bol bol eksiler
Daha vermeniz gereken kilo var mı sizin?ben sanki tamamladiginizi okudum da?yanlış mı hatırlıyorumKabak detoks zorluyor gunde iki diyor ben bir yiyorum çünki 2 ara 2 ögün yapmıyorum bu hafta kahvaltı ve ara akşam kabak detoks gitsin kilocuklar degsin zahmetlerimize
Kesinlikle gider Ben 1300 vermiştim 3 günde kabak detoksuyla. Senin daha fazla bile giderKabak detoks zorluyor gunde iki diyor ben bir yiyorum çünki 2 ara 2 ögün yapmıyorum bu hafta kahvaltı ve ara akşam kabak detoks gitsin kilocuklar degsin zahmetlerimize
Kabak detoks yaparken ilk öğün yumurta ve kuruyemiş ye.Kabak detoks zorluyor gunde iki diyor ben bir yiyorum çünki 2 ara 2 ögün yapmıyorum bu hafta kahvaltı ve ara akşam kabak detoks gitsin kilocuklar degsin zahmetlerimize
İsteriz tabikiKabak detoks yaparken ilk öğün yumurta ve kuruyemiş ye.
Annemin bi detok suyu var dün verdi tarifini ama kalabalıktı duyamadım. Azıcık karnı şişti mi hemen yapıyor kadın hiç kilo almıyor ben kime çekmişsem onu burada da paylaşacağım yapmak isteyen olursa diye.
İlk sayfada güncelliyorum tatlım tamamlamadım hedef 58 şuan 68.60 geliyorumDaha vermeniz gereken kilo var mı sizin?ben sanki tamamladiginizi okudum da?yanlış mı hatırlıyorum
Tüm motivasyonumu bu bilgi sağlıyor biliyor musun?İlk sayfada güncelliyorum tatlım tamamlamadım hedef 58 şuan 68.60 geliyorum
Kendimi anlatmıştım uzun zaman önce 80 kilodan 56 kiloya düşmüştüm 3 ayda verdim
İnşallah hep birlikte verecegizTüm motivasyonumu bu bilgi sağlıyor biliyor musun?
Böyle devam edersek veririz. 65 i gördükten sonra boşlamazsam ki bunun için buradayım, vercem ve bu kez almiycamİnşallah hep birlikte verecegiz
Canim ben sadece son ögün 1 kere yiyorumKabak detoks zorluyor gunde iki diyor ben bir yiyorum çünki 2 ara 2 ögün yapmıyorum bu hafta kahvaltı ve ara akşam kabak detoks gitsin kilocuklar degsin zahmetlerimize
Aslında kahvaltı meyve öglen kabak akşam kabak öyle biliyorum du tekrar bakıcamCanim ben sadece son ögün 1 kere yiyorum
Sabah 2 yumurta biraz meyve sonra kabak yanliş mi yapıyorum
Baktım canım o sitedekilerin yorumlarında 3 kilo verende olmuş 2 kilo 1 kilo her vucutta aynı etki gösterecek diye kural yok cnmCanim ben sadece son ögün 1 kere yiyorum
Sabah 2 yumurta biraz meyve sonra kabak yanliş mi yapıyorum
Anladım...tamam hatırladım öyle demiştin ama tekrar kilo aldığını bilmiyordum hala 56 kilodasin sanıyordumİlk sayfada güncelliyorum tatlım tamamlamadım hedef 58 şuan 68.60 geliyorum
Kendimi anlatmıştım uzun zaman önce 80 kilodan 56 kiloya düşmüştüm 3 ayda verdim
İkiz hamilelğimde 75 kilo ile girdim 64-63 sanırım dogumdan geldim ikizlere yetişemedim enerji düşüklüğüle tatlılara abandım toplasam gunluk uykumu 3 saat toplam olmazdı sonra hormon hapı vs derken 73 kilo oldum ikizler 18 aylıktı tekrar diyet başladım 60 oldum bu defada 2 yaşına kadar emzirdiğim için zaten bende surekli anemi düşüklüğüm var diyetle birlikte onlarda düştü tekrar b12 igneleri vitamib demir vs derken oldummu 64 diyete girmedim uzerine kış ayına geldik corona derken evde kaldık yedik yedik 67-68 oldum oruçta 69.50 bayramda da dikkat etmedim 27 mayısta 70.20 5 gün sonrada 68.60 düştümAnladım...tamam hatırladım öyle demiştin ama tekrar kilo aldığını bilmiyordum hala 56 kilodasin sanıyordum
Peki hangi sebepten tekrar kilo aldın?merak ettim
80 kilodan 56 düştüm ama kilo geri almadım uzun zaman neredeyse 8 yıl 8.yıl da ikiz gebeliğimde ve sonrasını üstte anlattımAnladım...tamam hatırladım öyle demiştin ama tekrar kilo aldığını bilmiyordum hala 56 kilodasin sanıyordum
Peki hangi sebepten tekrar kilo aldın?merak ettim
Hee doğum yaptiiinnnİkiz hamilelğimde 75 kilo ile girdim 64-63 sanırım dogumdan geldim ikizlere yetişemedim enerji düşüklüğüle tatlılara abandım toplasam gunluk uykumu 3 saat toplam olmazdı sonra hormon hapı vs derken 73 kilo oldum ikizler 18 aylıktı tekrar diyet başladım 60 oldum bu defada 2 yaşına kadar emzirdiğim için zaten bende surekli anemi düşüklüğüm var diyetle birlikte onlarda düştü tekrar b12 igneleri vitamib demir vs derken oldummu 64 diyete girmedim uzerine kış ayına geldik corona derken evde kaldık yedik yedik 67-68 oldum oruçta 69.50 bayramda da dikkat etmedim 27 mayısta 70.20 5 gün sonrada 68.60 düştüm