• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Kabak detoks zorluyor 😬😬 gunde iki diyor ben bir yiyorum çünki 2 ara 2 ögün yapmıyorum bu hafta kahvaltı ve ara akşam kabak detoks 😬😬 gitsin kilocuklar degsin zahmetlerimize 😍😍😍

Kabak detoks zorluyor 😬😬 gunde iki diyor ben bir yiyorum çünki 2 ara 2 ögün yapmıyorum bu hafta kahvaltı ve ara akşam kabak detoks 😬😬 gitsin kilocuklar degsin zahmetlerimize 😍😍😍
Daha vermeniz gereken kilo var mı sizin?ben sanki tamamladiginizi okudum da?yanlış mı hatırlıyorum 👀

Kabak detoks yaparken ilk öğün yumurta ve kuruyemiş ye.
Annemin bi detok suyu var dün verdi tarifini ama kalabalıktı duyamadım. Azıcık karnı şişti mi hemen yapıyor kadın hiç kilo almıyor ben kime çekmişsem😑 onu burada da paylaşacağım yapmak isteyen olursa diye.

Kabak detoks yaparken ilk öğün yumurta ve kuruyemiş ye.
Annemin bi detok suyu var dün verdi tarifini ama kalabalıktı duyamadım. Azıcık karnı şişti mi hemen yapıyor kadın hiç kilo almıyor ben kime çekmişsem😑 onu burada da paylaşacağım yapmak isteyen olursa diye.
İsteriz tabiki😍

Daha vermeniz gereken kilo var mı sizin?ben sanki tamamladiginizi okudum da?yanlış mı hatırlıyorum 👀
İlk sayfada güncelliyorum tatlım 😊 tamamlamadım hedef 58 şuan 68.60 geliyorum
Kendimi anlatmıştım uzun zaman önce 80 kilodan 56 kiloya düşmüştüm 3 ayda verdim 😊

Canim ben sadece son ögün 1 kere yiyorum
Sabah 2 yumurta biraz meyve sonra kabak yanliş mi yapıyorum
Aslında kahvaltı meyve öglen kabak akşam kabak öyle biliyorum du tekrar bakıcam 😊

Ben yapamadım 2 ögün oldu dün 3 ögün oldu migren tavan bu aralar 😨😨

Son düzenleme:
Canim ben sadece son ögün 1 kere yiyorum
Sabah 2 yumurta biraz meyve sonra kabak yanliş mi yapıyorum
Baktım canım o sitedekilerin yorumlarında 3 kilo verende olmuş 2 kilo 1 kilo her vucutta aynı etki gösterecek diye kural yok cnm 😊

3 gunde 2 kilo kabak detoks listesi

Sabah kahvaltısı:

2 haşlanmış yumurta ve 1 dilim peynir (protein için)

Öğle yemeği:

Kabak detoksu tarifi

Ara öğün:

2 adet meyve (lif için)

Akşam yemeği:

Kabak detoksu tarifi

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar iki gündür rahatsızdım bildirim yapamadım.
Sabh 9:30 kahvaltım .En geç beş buçukta akşam yemeğimi yemeyi düşünüyorum.
16/8 planım

Eklentiler

• IMG_20200603_091931.jpg
    IMG_20200603_091931.jpg
    124,2 KB · Görüntüleme: 20
İlk sayfada güncelliyorum tatlım 😊 tamamlamadım hedef 58 şuan 68.60 geliyorum
Kendimi anlatmıştım uzun zaman önce 80 kilodan 56 kiloya düşmüştüm 3 ayda verdim 😊
Anladım...tamam hatırladım öyle demiştin ama tekrar kilo aldığını bilmiyordum hala 56 kilodasin sanıyordum 🙈
Peki hangi sebepten tekrar kilo aldın?merak ettim

Anladım...tamam hatırladım öyle demiştin ama tekrar kilo aldığını bilmiyordum hala 56 kilodasin sanıyordum 🙈
İkiz hamilelğimde 75 kilo ile girdim 64-63 sanırım dogumdan geldim ikizlere yetişemedim enerji düşüklüğüle tatlılara abandım 🙈 toplasam gunluk uykumu 3 saat toplam olmazdı sonra hormon hapı vs derken 73 kilo oldum ikizler 18 aylıktı tekrar diyet başladım 60 oldum bu defada 2 yaşına kadar emzirdiğim için zaten bende surekli anemi düşüklüğüm var diyetle birlikte onlarda düştü tekrar b12 igneleri vitamib demir vs derken oldummu 64 diyete girmedim uzerine kış ayına geldik corona derken evde kaldık yedik yedik 67-68 oldum oruçta 69.50 bayramda da dikkat etmedim 🙊 27 mayısta 70.20 5 gün sonrada 68.60 düştüm 🙈

80 kilodan 56 düştüm ama kilo geri almadım uzun zaman neredeyse 8 yıl 8.yıl da ikiz gebeliğimde ve sonrasını üstte anlattım 😍😎

İkiz hamilelğimde 75 kilo ile girdim 64-63 sanırım dogumdan geldim ikizlere yetişemedim enerji düşüklüğüle tatlılara abandım 🙈 toplasam gunluk uykumu 3 saat toplam olmazdı sonra hormon hapı vs derken 73 kilo oldum ikizler 18 aylıktı tekrar diyet başladım 60 oldum bu defada 2 yaşına kadar emzirdiğim için zaten bende surekli anemi düşüklüğüm var diyetle birlikte onlarda düştü tekrar b12 igneleri vitamib demir vs derken oldummu 64 diyete girmedim uzerine kış ayına geldik corona derken evde kaldık yedik yedik 67-68 oldum oruçta 69.50 bayramda da dikkat etmedim 🙊 27 mayısta 70.20 5 gün sonrada 68.60 düştüm 🙈
Hee doğum yaptiiinnn🙈
Anladım canim...beni bilemem de sen kesin verirsin daha önce basarmissin zaten...💫
Ben 20 gün kadar tek öğün şeklinde yaptım 5 kilo verdim takılınca kilo bıraktım yine aldım o kilolari zaten çok zor oluyordu tek öğün yemek...benim hatam 2 öğün ile başlamamak oldu diye düşünüyorum

Back