İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
2 haziran

20/4 yaptım bugün.

Sabah filtre kahve ardından eliptik

15.00- türk kahvesi ve 1kare bitter
16.00- 3 kuru kayısı ve 2 dilim karpuz
19.00- 3 çiğköfte

Bugün hiç iştahım yoktu. Sabahtan beri keyifsizim bende hazır iştahım yokken zorlamadım kendimi.
Sağlık olsun

Ama bu liste diyete hic uygun degil ki hep karbonhidrat
Ben normal diyet listelerini takip etmemek için bu aralıklı oruç yöntemini uyguluyorum zaten. Bakın konunun girişinde konu sahibi açıklama yapmış.
Ikra meyra beni listeden çıkartabilir misin canım kusura bakma uğraştırdım.

Hic yapmadin mi bugune kadar yalmadiysan leslie basla yaptuysan cardio basla bikac gun vucudun agrir ama alisirsan vucudun super sekillenir ama diyetinin daha saglikli.olmasi lazim bu kadar az yiyerek olmaz
Kick box yaptim ama o zaman çok zayıftim zaten
Zayıflamak için degildi baya zamanda geçti tabi bem leslie başlayayim o zaman

Canim hergün çigköftemi yiyon sen kendinmi yapıyon bari

11.00 beyaz peynirli zeytin ezmeli tam buğday sandviç 1 domates
15.30 sütlü kahve
19.00 nohutlu beyaz peynirli göbek salata

1 saat yürüyüş 2 litre su
Şükür bugün de tamam

Canım olurma oyle hani burda biraz tavsiyeler var evet istedigimizi yiyebiliyoruz çok araştırdım mesala ust ustte yense olmuyor aralara protein sebze karbonhidrat her şeyden azar azar yenmeli ust ustte olmadan birtek akşam ogununde karbonhidrat yenmiyor

11 de 2 dilim ekmek ile kahvaltı, ara öğün karpuz peynir, sonra aciktim musli süt ile yedim ve akşam yemeği gecikti ama olsun 19:25 de fırında tavuk ve iki kaşık bulgur pilavı. 4 lt su. Birazdan spor da yaparım. Tabi yedim çünkü protein kas yapae kilo yapmaz

Diyetlere bağlı kalabilmenin zorluklarından biri, yasaklanan yiyeceklere aşermek oluyor. Aralıklı oruç diyetinde hiçbir yiyecek katı bir şekilde yasaklanmadığı için bu, çoğunlukla sorun olmuyor.

Shanae, "Karbonhidratların hiç alınmadığı ya da çok az alındığı diyetleri yaparken, nereye baksam tek gördüğüm makarna ve pilav oluyor. Ancak şu an hiçbir şey tam anlamıyla yasaklanmadığı için belli bazı yiyeceklere karşı aşırı bir istek duymuyorum" diyor.

Bunu daha öncede paylaşmıştım arkadaşlar

Son düzenleme:
16/8
11de kahvaltı. 2 yumurta bi dilim ekmek zeytin peynir 3 çiğköfte
13.00 7 8 tane çiğköfte yeşillik ayran
14.00 nescafe şekerli
19.30 bir kase çorba bi kase patlıcan salatası 1 dilim tatlı
Öffff ne çok yemişim
Çifköfte kabızlık sorunumu çözdü tabi acı olunca o yuzden bolca yedim rahatlattı beni

Slm hanımlar bugun çok kişi gelmedi

Burada paylaşıldı ilk sayfayada alıntılicam

Lütfen kırılmayalım bir birimize destek veriyoruz eksilmek için ugraş olunca arkadaşta yazmış bulundu yarında menü bildirimini hatta sohbetler edelim motive olalım

Niye cikmak istedin ki kusura bakma yorum yapmam bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…