- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.241
İnşallah bu gidişle artı olmaz ama yılmak yok.Daha ilk haftam inşallah alışacağımBol eksiler karpuz degilde granny elma daha iyi olur yag yakımı içinde iyipazartesi baskülünüz eksilerde olsun
Canım haftada bir öneriliyorİkra meyracım ben her gun motıve amaclı baskül paylaşsam olurmu
Çok fazla değildi sanırım kilonuz unuttum ilk sayfaya bakarım ayda 4 kilo verseniz haftada 1 kilo ile hedef koyarsanız ayda 4 kilo eksilmeİnşallah bu gidişle artı olmaz ama yılmak yok.Daha ilk haftam inşallah alışacağım
Onu yazmamışım pardonSüper son hedefiniz
Ayy inşallahÇok fazla değildi sanırım kilonuz unuttum ilk sayfaya bakarım ayda 4 kilo verseniz haftada 1 kilo ile hedef koyarsanız ayda 4 kilo eksilme
Önce pazar sonra leslie yapınAyy inşallahbu bile beni motive etmeye yetti birazdan leslie yapıp pazarıma öyle giderim
Kaçta yaptin ilk ögünüBugün öğlene kadar zor geldim, çok açlık hissettim. Geçen hafta salı günü de aynı şeyi yaşamıştım çünkü geçen hafta da tatlı yemiştim. Şeker hakikaten aciktiriyor. Ama bitter çikolata aynısını yapmıyor onda da şeker olmasına rağmen. Bundan sonra tatlılarımı da fıt yapacağım.
Tatlılık için kuru meyve, meyve, bal=> un yerine kepek, yulaf. Miktar=> minnacık
Bol eksiler13;30 2 haşlanmiş yumurta 1 salatalik
1 avuç kiraz saplarinida çaya ekledim
16:00 kabak detoksu yapıcam
Bitti arkadaşlara başarilar
13.00 de ancak yapabiliyorum 17 saat aclik yaptim yani.Kaçta yaptin ilk ögünü
Anladim canim acıktım dedin de merak ettim o zaman biraz geç yiyon ben 20 21 saat açlik yapıyom aynı saatlerde yiyom13.00 de ancak yapabiliyorum 17 saat aclik yaptim yani.
Normalde bu kadar acıkmıyorum ama acıkıyorum. 20.00 da bitiriyorum hayatta yapamam ben o kadar saat yemedenAnladim canim acıktım dedin de merak ettim o zaman biraz geç yiyon ben 20 21 saat açlik yapıyom aynı saatlerde yiyom
super! ama dedigin gibi ideal kilosunda olanlar ya da daha zayif olanlar haliyle daha yavas kilo veriyorlar. Bu çay ödem attiriyor diyorlar, ödem yoksa da bi degisim olmaz. Metabolizmayi hizlandiriyor mu bilmyorum ben bir kaç gün aksamlari içtim, açlik hissimi bastirdigi kesin.kızlar bu sabah zencefil limon lımonkabugu ve su karışımını içtim sabah bi hafta devam edicem beklediğimden çok verirsem etkilemiş demektir çünkü bu kılolarda az gider benim kılom
Evet metabolizma çalıştırıyorsuper! ama dedigin gibi ideal kilosunda olanlar ya da daha zayif olanlar haliyle daha yavas kilo veriyorlar. Bu çay ödem attiriyor diyorlar, ödem yoksa da bi degisim olmaz. Metabolizmayi hizlandiriyor mu bilmyorum ben bir kaç gün aksamlari içtim, açlik hissimi bastirdigi kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?