• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Canım olurma oyle hani burda biraz tavsiyeler var evet istedigimizi yiyebiliyoruz çok araştırdım mesala ust ustte yense olmuyor aralara protein sebze karbonhidrat her şeyden azar azar yenmeli ust ustte olmadan 😊 birtek akşam ogununde karbonhidrat yenmiyor 😬
Ben elestiri olsun diye bisey dememistim ki ogun yazip yanlisimiz olirsa soyleriz diye dusunmustum gruptan cikacak kadar ne oldu anlamadim ki ben de dun dedim daha herseyden az da olsa yiycem diye

Merhabalar bugun sabah uyaninca 1 bardak limonlu su ictim sonra yuruyuse ciktim 1 saat sonra 12 gbi filtre kahve mi ictim.2 gbi ilk menumu yedim 1 haslanmis yumurta 2 dilim t.bugday unlu ekmek roka salatalik domates dereotu maydanoz ve çeyrek avokado ile
3.30 gbi turk kahvem yaninda kuru kayisi 2 ceviz 2 badem yedim. Aksam ise birer kase cacik ve salata 1 biber dolmasi 7 tane sarma
2 top dondurma yedim ve gunum
u bitirdim

11 de 2 dilim ekmek ile kahvaltı, ara öğün karpuz peynir, sonra aciktim musli süt ile yedim ve akşam yemeği gecikti ama olsun 19:25 de fırında tavuk ve iki kaşık bulgur pilavı. 4 lt su. Birazdan spor da yaparım. Tabi yedim çünkü protein kas yapae kilo yapmaz👍
cokmu yemisom? Ve hiç spor yapasim yok 3 gün yaptım bugün ara vericem

Merhabalar bugun sabah uyaninca 1 bardak limonlu su ictim sonra yuruyuse ciktim 1 saat sonra 12 gbi filtre kahve mi ictim.2 gbi ilk menumu yedim 1 haslanmis yumurta 2 dilim t.bugday unlu ekmek roka salatalik domates dereotu maydanoz ve çeyrek avokado ile
3.30 gbi turk kahvem yaninda kuru kayisi 2 ceviz 2 badem yedim. Aksam ise birer kase cacik ve salata 1 biber dolmasi 7 tane sarma
2 top dondurma yedim ve gunum
u bitirdim
Bu arada 2 litre su ve 3 fincan yesilcay ictim
Nasil sizce cok degil dimi menulerim ;)

Bu arada 2 litre su ve 3 fincan yesilcay ictim
Nasil sizce cok degil dimi menulerim :KK66:
Çok abartılı değil sadece dolma sarmayı öglen olsa süper olur gerçi akşam saatini yazmamışınız birde
Açlık tokluk diliminide yazın çok iyi olur 😊

Ben elestiri olsun diye bisey dememistim ki ogun yazip yanlisimiz olirsa soyleriz diye dusunmustum gruptan cikacak kadar ne oldu anlamadim ki ben de dun dedim daha herseyden az da olsa yiycem diye
Aslında bir birimize destek ve yardım vermek için buradayız kilo alsınlar istemiyoruz hani alınganız kadın olarak sanım 😶

Sabah kahvaltı 3 dilim beyaz peynir dereotu tere 4 tand zeytın 1 dılım kepek ekmek 1 bardak çay
Öğlen sütlü tarçınlı türk kahvesi
Akşam 5 de 5 tane içli köfte salata 7 kaşık şehriye çorbası 1 kase yogurt içine 2 kaşık kırmızı biber attım :):)

Sabah kahvaltı 3 dilim beyaz peynir dereotu tere 4 tand zeytın 1 dılım kepek ekmek 1 bardak çay
Öğlen sütlü tarçınlı türk kahvesi
Akşam 5 de 5 tane içli köfte salata 7 kaşık şehriye çorbası 1 kase yogurt içine 2 kaşık kırmızı biber attım :):)
İçli köfte 5 adetmi 😊 2 olsaymış çok iyi olurmuş😬 diger ögünler yerinde 😊

İçli köfte 5 adetmi 😊 2 olsaymış çok iyi olurmuş😬 diger ögünler yerinde 😊
Vallaha minicik kofteler ole bıldıgınız koftelerden deıl 3 tanesı 1 tane edıyo.Dışı et ve tavuk içide kıyma sogan.70 ın altına ıneydım bi :(:( .Şu an doğum gunu kutluoruz bir çatal bıle almadım

Çok abartılı değil sadece dolma sarmayı öglen olsa süper olur gerçi akşam saatini yazmamışınız birde
Açlık tokluk diliminide yazın çok iyi olur 😊
16/8 yani aksam 7.30 da yemek yedim dondurmayı gec yedim 9.30 gbi dahada bisey yemedim 8saat yiyorum 16 saat sadece sıvı aliyorum oglen 2 de yiyorum aksam 10 a kadar vaktim var ama yemegi 7.30 gbi yedim dondurmadan baska da bisey yemedim

Mümkün olduğu kadar aç kalmaya çalışmak onemlı tabıkı ama saglık sorunum oldugu ıcın hemen tıtrıo elım ayagım ayrıca yogurt süt herzaman dıorum kasdan vermenızı engeller.Spordan sonra en ıyı besınler yogurt süt kefir ve muzdur.Tabıkı yemeyenler ıcın saygı duyuyorum kızlar .

Gece saatinde bir kriz geliyo anlatamam ama yemiyorum canim bi anlatınca rahatim mesala şimdi hiç aç degilim
Akşam öğününü çok erken yemekten olabilir. Ben akşam değil öğlene yakın acıkıyorum😂 saatleri gözden geçir çok acıkıyorsan. Ben buyuzden 18 saat yapmıyorum çünkü 19.00 da yersem geç yattığım zamanlar zorlanıyorum.

Back