• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Ben bugün gece 1 gibi kahvaltı yapacağım çünkü yarın oruç tutacağım borçlarımı ödemem lazım.gün aşırı tutarım inşallah.ben günlük 3 litre su içiyorum bu arada.onu belirtmemişim.Ama diyetten dolayı değil normalde de 3 litre içerim 😍

super! ama dedigin gibi ideal kilosunda olanlar ya da daha zayif olanlar haliyle daha yavas kilo veriyorlar. Bu çay ödem attiriyor diyorlar, ödem yoksa da bi degisim olmaz. Metabolizmayi hizlandiriyor mu bilmyorum ben bir kaç gün aksamlari içtim, açlik hissimi bastirdigi kesin.:KK66:
Ben az kilo kaldıgi için mi gitmiyor ya bilemedim ne yapacagimi

super! ama dedigin gibi ideal kilosunda olanlar ya da daha zayif olanlar haliyle daha yavas kilo veriyorlar. Bu çay ödem attiriyor diyorlar, ödem yoksa da bi degisim olmaz. Metabolizmayi hizlandiriyor mu bilmyorum ben bir kaç gün aksamlari içtim, açlik hissimi bastirdigi kesin.:KK66:
Ideal kilomda degilim malesef ama 8 yil oldu nerdeyse ben 59 u filan cok nadir girdum o yuzden instagramda metobolizma hizlandirici olarak paylasmislar ki hepsi diyette etkili malzwmelrr deneemeye deger diye dusundum

2 haziran hadi bismillah :)
18/6 dilimini uyguluyorum
11.00 yoğurtlu karışım bol su
13.00 bir simit, domates salatalık biber 5-6 zeytin
18.00 civarı yarım kase domates çorbası, yarim porsiyon makarna yiyeceğim
Çay ve yeşil çayla devam ederim geceye
2 buçuk litre kadar da su içerim
Ama bu liste diyete hic uygun degil ki hep karbonhidrat

Hello kızlar. 17/7 yapıyorum bugün.
Sabah limonlu ılık suyumu ve kahvemi içtim.
Öğlen menüm:4 kayısı, 1elma, 1salatalık, 1avokado, 1muzdan yaptığım salatam ve 4 köfte.
Akşam, 20 dk yürüyerek işten geldim, soğumadan 30 dk leslie yaptım.
Hemen ardından 1 büyük bardak ayran.
Akşam yemeği: 3 kasık kısır, 5 köfte, 1 kasık köz Patlıcan, 1 dilim ananas.

Ideal kilomda degilim malesef ama 8 yil oldu nerdeyse ben 59 u filan cok nadir girdum o yuzden instagramda metobolizma hizlandirici olarak paylasmislar ki hepsi diyette etkili malzwmelrr deneemeye deger diye dusundum
Tarçında ekle canım sen ona 😊 varsa ananas kabugu çok süper ben haftaya karar verdim ananas detoks yapcam bu hafta iki detoks bir arada istemedim bakalım kabakmı ananasmı hangisi daha çok etki gösterecek 😉😉

16 8 benim
Kahvalti 10
2 yumurta bir parca oeynir 7 zeytin domates salaatalik semiz otu

Ara2 gibi yesilcay 6 ceviz 1 hurma

Aksam 5.30
Seker fasulye nin tanelerin8 dolaba kiymustuk onun salatasi baklagil salatasi diyebilirz 1 parca evde yaptigimiz bazlama 1 ucgen dilim karpuz 3 erik

Tarçında ekle canım sen ona 😊 varsa ananas kabugu çok süper ben haftaya karar verdim ananas detoks yapcam bu hafta iki detoks bir arada istemedim bakalım kabakmı ananasmı hangisi daha çok etki gösterecek 😉😉
Ikiside etkilu bence ama biraz nirmal diyet yapip mu gecsen ben iki aydir diyetteyim 60 i gorunce direk detoks yapicam 59 icin

Ikiside etkilu bence ama biraz nirmal diyet yapip mu gecsen ben iki aydir diyetteyim 60 i gorunce direk detoks yapicam 59 icin
Regl yaklaştı avantaja çevirmek istedim 😊 zaten 2 haftada bir 3 gunluk detoklar öneriliyor detoks da cay kahve şekerli tuzludan uzak durulmalı arındırması açısından 😊

Valla bende ciddi spor mu yapsam olmayacak demek ki böyle nerden başliyim
Şu an yürüyüş yapıyorsun mesela. Yürüyüşten geldikten hemen sonra yani soğumadan ağırlıklarla kas egzersizleri yap. Kol çalış, karin, bacak vs. Kasları besleyince onlar yağları yiyormuş 😂😂 ben bunu test ediyorum şu an.🤣🤣

Valla bende ciddi spor mu yapsam olmayacak demek ki böyle nerden başliyim
Hic yapmadin mi bugune kadar yalmadiysan leslie basla yaptuysan cardio basla bikac gun vucudun agrir ama alisirsan vucudun super sekillenir ama diyetinin daha saglikli.olmasi lazim bu kadar az yiyerek olmaz

Şu an yürüyüş yapıyorsun mesela. Yürüyüşten geldikten hemen sonra yani soğumadan ağırlıklarla kas egzersizleri yap. Kol çalış, karin, bacak vs. Kasları besleyince onlar yağları yiyormuş 😂😂 ben bunu test ediyorum şu an.🤣🤣
Ben plates lastiğile mekik çektim yanlara açınca kollarım yandı karnım zaten yandı zordu 😧😧

Back