- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 1
- 11.429
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.261
Ben az kilo kaldıgi için mi gitmiyor ya bilemedim ne yapacagimisuper! ama dedigin gibi ideal kilosunda olanlar ya da daha zayif olanlar haliyle daha yavas kilo veriyorlar. Bu çay ödem attiriyor diyorlar, ödem yoksa da bi degisim olmaz. Metabolizmayi hizlandiriyor mu bilmyorum ben bir kaç gün aksamlari içtim, açlik hissimi bastirdigi kesin.
Tabiki biraz zorlicak ideal kilona yaklaştımı arada duraklamalar oluyor detoks etki edebilirBen az kilo kaldıgi için mi gitmiyor ya bilemedim ne yapacagimi
Süper ya bugün spora doymuşsunSlm öglen sonu plates 45 dkk yapıldı
17.00 da bitirdim Yag yakıcı video ve zumba 25 dkk su gibi oldum
17.45 de Kabak detoks kapanış
Bence öyle. Boyun kaç? Iyi beslenmeye çalış sen cok az yiyorsun. Spor yap az yemek yerine.Ben az kilo kaldıgi için mi gitmiyor ya bilemedim ne yapacagimi
Ideal kilomda degilim malesef ama 8 yil oldu nerdeyse ben 59 u filan cok nadir girdum o yuzden instagramda metobolizma hizlandirici olarak paylasmislar ki hepsi diyette etkili malzwmelrr deneemeye deger diye dusundumsuper! ama dedigin gibi ideal kilosunda olanlar ya da daha zayif olanlar haliyle daha yavas kilo veriyorlar. Bu çay ödem attiriyor diyorlar, ödem yoksa da bi degisim olmaz. Metabolizmayi hizlandiriyor mu bilmyorum ben bir kaç gün aksamlari içtim, açlik hissimi bastirdigi kesin.
Ama bu liste diyete hic uygun degil ki hep karbonhidrat2 haziran hadi bismillah :)
18/6 dilimini uyguluyorum
11.00 yoğurtlu karışım bol su
13.00 bir simit, domates salatalık biber 5-6 zeytin
18.00 civarı yarım kase domates çorbası, yarim porsiyon makarna yiyeceğim
Çay ve yeşil çayla devam ederim geceye
2 buçuk litre kadar da su içerim
Tarçında ekle canım sen onaIdeal kilomda degilim malesef ama 8 yil oldu nerdeyse ben 59 u filan cok nadir girdum o yuzden instagramda metobolizma hizlandirici olarak paylasmislar ki hepsi diyette etkili malzwmelrr deneemeye deger diye dusundum
Canim yürüyüş yapıyorum sadece boy 62Bence öyle. Boyun kaç? Iyi beslenmeye çalış sen cok az yiyorsun. Spor yap az yemek yerine.
Ikiside etkilu bence ama biraz nirmal diyet yapip mu gecsen ben iki aydir diyetteyim 60 i gorunce direk detoks yapicam 59 icinTarçında ekle canım sen onavarsa ananas kabugu çok süper ben haftaya karar verdim ananas detoks yapcam bu hafta iki detoks bir arada istemedim bakalım kabakmı ananasmı hangisi daha çok etki gösterecek
Moralini bozma. Kilo vermenin durması normal bazen 1 ay falan duruyor.Canim yürüyüş yapıyorum sadece boy 62
Yesem kilo alirim şimdiye kadar 9 kilo verdim ve durdu
Regl yaklaştı avantaja çevirmek istedimIkiside etkilu bence ama biraz nirmal diyet yapip mu gecsen ben iki aydir diyetteyim 60 i gorunce direk detoks yapicam 59 icin
Şu an yürüyüş yapıyorsun mesela. Yürüyüşten geldikten hemen sonra yani soğumadan ağırlıklarla kas egzersizleri yap. Kol çalış, karin, bacak vs. Kasları besleyince onlar yağları yiyormuşValla bende ciddi spor mu yapsam olmayacak demek ki böyle nerden başliyim
Hic yapmadin mi bugune kadar yalmadiysan leslie basla yaptuysan cardio basla bikac gun vucudun agrir ama alisirsan vucudun super sekillenir ama diyetinin daha saglikli.olmasi lazim bu kadar az yiyerek olmazValla bende ciddi spor mu yapsam olmayacak demek ki böyle nerden başliyim
Mantikli canim ben de biraz daha adapte olayim bunlari yapicamRegl yaklaştı avantaja çevirmek istedimzaten 2 haftada bir 3 gunluk detoklar öneriliyor detoks da cay kahve şekerli tuzludan uzak durulmalı arındırması açısından
Ben plates lastiğile mekik çektim yanlara açınca kollarım yandı karnım zaten yandı zorduŞu an yürüyüş yapıyorsun mesela. Yürüyüşten geldikten hemen sonra yani soğumadan ağırlıklarla kas egzersizleri yap. Kol çalış, karin, bacak vs. Kasları besleyince onlar yağları yiyormuşben bunu test ediyorum şu an.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?