• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
İnşallah bu gidişle artı olmaz ama yılmak yok.Daha ilk haftam inşallah alışacağım 😂😚
Çok fazla değildi sanırım kilonuz unuttum ilk sayfaya bakarım ayda 4 kilo verseniz haftada 1 kilo ile hedef koyarsanız ayda 4 kilo eksilme 😉

Dün pazara gittim geldim .20 dkk karın kası video çalışmasına eşlik ettim hemen ardından terim sogumadan 15 dkk lık yag yakma hareketlerine eşlik ettim zaten 15 dkk bitsin diye dua edicem neredeyse çok zordu domates gibi kızarmıştım 😃😃😂😂

Bugun zumba dansına eşlik edicem 45 dkk dans etmeyi çok seviyorum hem eglenecen hem yag yakıcm 😍😍😍😎😎😎

Bugün öğlene kadar zor geldim, çok açlık hissettim. Geçen hafta salı günü de aynı şeyi yaşamıştım çünkü geçen hafta da tatlı yemiştim. Şeker hakikaten aciktiriyor. Ama bitter çikolata aynısını yapmıyor onda da şeker olmasına rağmen. Bundan sonra tatlılarımı da fıt yapacağım.
Tatlılık için kuru meyve, meyve, bal=> un yerine kepek, yulaf. Miktar=> minnacık😂😂

Bugün öğlene kadar zor geldim, çok açlık hissettim. Geçen hafta salı günü de aynı şeyi yaşamıştım çünkü geçen hafta da tatlı yemiştim. Şeker hakikaten aciktiriyor. Ama bitter çikolata aynısını yapmıyor onda da şeker olmasına rağmen. Bundan sonra tatlılarımı da fıt yapacağım.
Tatlılık için kuru meyve, meyve, bal=> un yerine kepek, yulaf. Miktar=> minnacık😂😂
Kaçta yaptin ilk ögünü

2 haziran menum
18/6
Sabah uyanınca bol su

9 da ödem yag için çay

12.30 da 1 haşlama yumurta 5 zeytin 3-4 dilim domates ve salatalık acık çay

14.30 da 1 haşlama patates 1 bardak ayran

18 de kabak detoks kapanış 😊

Yatana kadar bol su doğal caylar

Plates 45 dkk 😍

kızlar bu sabah zencefil limon lımonkabugu ve su karışımını içtim sabah bi hafta devam edicem beklediğimden çok verirsem etkilemiş demektir çünkü bu kılolarda az gider benim kılom

kızlar bu sabah zencefil limon lımonkabugu ve su karışımını içtim sabah bi hafta devam edicem beklediğimden çok verirsem etkilemiş demektir çünkü bu kılolarda az gider benim kılom
super! ama dedigin gibi ideal kilosunda olanlar ya da daha zayif olanlar haliyle daha yavas kilo veriyorlar. Bu çay ödem attiriyor diyorlar, ödem yoksa da bi degisim olmaz. Metabolizmayi hizlandiriyor mu bilmyorum ben bir kaç gün aksamlari içtim, açlik hissimi bastirdigi kesin.:KK66:

super! ama dedigin gibi ideal kilosunda olanlar ya da daha zayif olanlar haliyle daha yavas kilo veriyorlar. Bu çay ödem attiriyor diyorlar, ödem yoksa da bi degisim olmaz. Metabolizmayi hizlandiriyor mu bilmyorum ben bir kaç gün aksamlari içtim, açlik hissimi bastirdigi kesin.:KK66:
Evet metabolizma çalıştırıyor 😊

Back