- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #1.221
2-3 litre su tuketilmeli yatana kadar regl haftasına girdiyseniz de ödem şişkinlik olmuşturOndan mı 1 kilo almış gördüm tartıdamoralim bozulmuştu
Açılmıyor tatlımSabah tartıldım kızlarEki Görüntüle 2643301 Eki Görüntüle 2643301
Tesekkur ederım tatlım daha da eksilicem ınsallah insallah72.80 -72.30 = 500 eksilmesüper
HoşgeldinizBende ramazandan sonra yapmaya başladım. Şimdi gördüm burayı takipteyim listeye uygunsa yazın beni de.
60,6 ile başladım şuan 58, 2 yim bu sabah itibariyle.
Neler yaptınız anlatabılırmısınız?Bende ramazandan sonra yapmaya başladım. Şimdi gördüm burayı takipteyim listeye uygunsa yazın beni de.
60,6 ile başladım şuan 58, 2 yim bu sabah itibariyle.
Süpersin tatlım paylaşımlarında eksilmeler bol bol oldun hedefine çabuk ulaşırsınBu benim tartım canım bakalım haftaya ne olacakIkra meyra
Adetlerim düzensiz belki dediğiniz gibidir2-3 litre su tuketilmeli yatana kadar regl haftasına girdiyseniz de ödem şişkinlik olmuştur
Tam yoğurt yemeye başlamıştım iyiki gördüm :) hemen ekliyorum fotoyuHoşgeldiniz58.2 baskül foto olarak kuralımız var son hedefinizi yazın ilk sayfayı okuyunuz teşekkurler isminizi ekliyorum her pazartesi güncellicem kilonuzu
Şöyle ki ben zaten geç kahvaltı eden biriyim. Kahvaltımı yapmadan önce aktardan aldığım bi karışım var onunla yoğurt acı toz biber limonlu ya da sodalı kafama göre bi karışım yapıp bol su içiyorum. Karışım benim hergün tuvalete çıkmamı sağladı o amaçla kullanıyorum.Neler yaptınız anlatabılırmısınız?
Bu adamı arada yapıyorum bende, sonunu getiremiyorum ama daha çok etkili olduğu belli o yüzdenArkadaşlar kopyalayıp bir bakın spor yaparak kilo vermek isterseniz sadece 17 dkk video bunu bugun yapacagım 1 saat değil 17 dkk nızı alıcak yaglar yanacak gunluk 15-20 dakika yapın oda yeter
17 DK' lık Yağ Yakıcı Antrenmanı | HIIT Total Body Workout
Süper son hedefinizTam yoğurt yemeye başlamıştım iyiki gördüm :) hemen ekliyorum fotoyu
Eki Görüntüle 2643316
Şöyle ki ben zaten geç kahvaltı eden biriyim. Kahvaltımı yapmadan önce aktardan aldığım bi karışım var onunla yoğurt acı toz biber limonlu ya da sodalı kafama göre bi karışım yapıp bol su içiyorum. Karışım benim hergün tuvalete çıkmamı sağladı o amaçla kullanıyorum.
Onun dışında sadece saatlere uyuyorum abur cubur yememeye çalışıyorum o kadar.
Bugun zumba dans yapıcam çok egleniyorum yaparkenBu adamı arada yapıyorum bende, sonunu getiremiyorum ama daha çok etkili olduğu belli o yüzden
Bol eksiler karpuz degilde granny elma daha iyi olur yag yakımı içinde iyi02.06 menüsü
Şu an kahvaltımı yapıyorum klasik yumurtalı kahvaltı ama eşimin yüzünden yanında da üç pişi yedim
Öğlen yemeyeceğim onun yerine bir iki dilim karpuz ya da elma yemeyi düşünüyorum.Akşama da 6 7 yemek kaşığı etli nohut yemeği yanına bol salata ve yoğurt yiyeceğim.Ayrıca daha önce diyetisyenimin vermiş olduğu yağ yakma tarifi vardı.yeşilçay karanfil toz zencefil limon 1 çay kaşığı bal ve tarçını demliyoruz ve içiyoruz.bunu yapıp içeceğim.
Spor yapamayabilirim çünkü pazara gideceğim bence bu şartlarda o da spor kadar etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?