İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bende ramazandan sonra yapmaya başladım. Şimdi gördüm burayı takipteyim listeye uygunsa yazın beni de.
60,6 ile başladım şuan 58, 2 yim bu sabah itibariyle.
Hoşgeldiniz 58.2 baskül foto olarak kuralımız var son hedefinizi yazın ilk sayfayı okuyunuz teşekkurler isminizi ekliyorum her pazartesi güncellicem kilonuzu

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz 58.2 baskül foto olarak kuralımız var son hedefinizi yazın ilk sayfayı okuyunuz teşekkurler isminizi ekliyorum her pazartesi güncellicem kilonuzu
Tam yoğurt yemeye başlamıştım iyiki gördüm :) hemen ekliyorum fotoyu

Neler yaptınız anlatabılırmısınız?
Şöyle ki ben zaten geç kahvaltı eden biriyim. Kahvaltımı yapmadan önce aktardan aldığım bi karışım var onunla yoğurt acı toz biber limonlu ya da sodalı kafama göre bi karışım yapıp bol su içiyorum. Karışım benim hergün tuvalete çıkmamı sağladı o amaçla kullanıyorum.
Onun dışında sadece saatlere uyuyorum abur cubur yememeye çalışıyorum o kadar.

Bu adamı arada yapıyorum bende, sonunu getiremiyorum ama daha çok etkili olduğu belli o yüzden

Bugün şiş uyandım ben, bi mutsuzum da zaten anlamadım
Dün akşam yemeğinden sonra çok başım ağrıdı ondan sanırım

Süper son hedefiniz

Bu adamı arada yapıyorum bende, sonunu getiremiyorum ama daha çok etkili olduğu belli o yüzden
Bugun zumba dans yapıcam çok egleniyorum yaparken bu kız dans ederken enerjisini banada geçiriyor bunun danslarını yapıyorum kopyalayıp aratın isterseniz

Mix - ZUMBA DERSLERİ @LA NOCHE AKADEM

Son düzenleme:
02.06 menüsü
Şu an kahvaltımı yapıyorum klasik yumurtalı kahvaltı ama eşimin yüzünden yanında da üç pişi yedim
Öğlen yemeyeceğim onun yerine bir iki dilim karpuz ya da elma yemeyi düşünüyorum.Akşama da 6 7 yemek kaşığı etli nohut yemeği yanına bol salata ve yoğurt yiyeceğim.Ayrıca daha önce diyetisyenimin vermiş olduğu yağ yakma tarifi vardı.yeşilçay karanfil toz zencefil limon 1 çay kaşığı bal ve tarçını demliyoruz ve içiyoruz.bunu yapıp içeceğim.
Spor yapamayabilirim çünkü pazara gideceğim bence bu şartlarda o da spor kadar etkili

Bol eksiler karpuz degilde granny elma daha iyi olur yag yakımı içinde iyi pazartesi baskülünüz eksilerde olsun

İkra meyracım ben her gun motıve amaclı baskül paylaşsam olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…