- 7 Mayıs 2012
- 7.204
- 8.224
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #1.201
Serbest öğün anlamında demiştim,Zayıflayana 1 kg çikolatalı pasta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Serbest öğün anlamında demiştim,Zayıflayana 1 kg çikolatalı pasta
Ben kendim hiit yapıyorum ya 1 müzik listesi açıyorum 4 şarkılık, onlar bitene kadar yapmaya çalışıyorum 20 lik 2 li setlerle ama daha hiç tam anlamıyla bitirmemedim alışmayı bekliyorum. Tavsiyem hiit yapmadan önce en azından 20 dk bi yürüyüş ya da 30 dk leslie. Isındıktan sonra yağ yakımı gerçekleşiyor.Arkadaşlar kopyalayıp bir bakın spor yaparak kilo vermek isterseniz sadece 17 dkk video bunu bugun yapacagım 1 saat değil 17 dkk nızı alıcak yaglar yanacak gunluk 15-20 dakika yapın oda yeter
17 DK' lık Yağ Yakıcı Antrenmanı | HIIT Total Body Workout
Ben 2 haftada yapıyordum lokantada ekmeksiz asitli içecekte sekersiz ödül veriyordum bunu ilk sayfada yazdım yada diger sayfada kendimi anlatmıştım bunu sorman çok iyi oldu bende sana sordum başka ne olabilir diye harikasınız ben vucudumu 2 haftada bir şaşırttım lokanta yemeği yediğim gün yada evdede yaparsınız sevdiğiniz yemeklerden ama ben ödül sonrası 1-2 saat değil 3 saat yurudum saat 5 te yedim erken yemeye calışın 2 haftada bir ödülünüzdeHayır yemek ödülü, istediğimizi yeme öğünü
Ya arada bi yaparsın tabiki ben dün şekerpare yedimSerbest öğün anlamında demiştim,
Ev temizliğinden sonra yapıyorum 1 saatimi alıyor ısınmış oluyorumBen kendim hiit yapıyorum ya 1 müzik listesi açıyorum 4 şarkılık, onlar bitene kadar yapmaya çalışıyorum 20 lik 2 li setlerle ama daha hiç tam anlamıyla bitirmemedim alışmayı bekliyorum. Tavsiyem hiit yapmadan önce en azından 20 dk bi yürüyüş ya da 30 dk leslie. Isındıktan sonra yağ yakımı gerçekleşiyor.
Annem daha 2 gün oldu başlayalı ödül ne zaman diyor,su böreği yiyecekmisBen 2 haftada yapıyordum lokantada ekmeksiz asitli içecekte sekersiz ödül veriyordum bunu ilk sayfada yazdım yada diger sayfada kendimi anlatmıştım bunu sorman çok iyi oldu bend sana sordum başka ne olabilir diye harikasınız ben vucudumu 2 haftada bir şaşırttım lokanta yemeği yediğim gün yada evdede yaparsınız sevdiğiniz yemeklerden ama ben ödül sonrası 1-2 saat değil 3 saat yurudum saat 5 te yedim erken yemeye calışın 2 haftada bir ödülünüzde
Aynen super fikir vallaEv temizliğinden sonra yapıyorum 1 saatimi alıyor ısınmış oluyorum
Bence devamlılık için her zaman değil ama haftada bir 1 öğün, minicik bir porsiyon istediğinizi seçip yiyin.Annem daha 2 gün oldu başlayalı ödül ne zaman diyor,su böreği yiyecekmis
Anne 14 gunden 12 gün kaldı dersin 1 saat değil 3 saat yuruyeceksin dersin öpüyorum ellerinden söyle öptüğümüAnnem daha 2 gün oldu başlayalı ödül ne zaman diyor,su böreği yiyecekmis
fıtness videosu çok güzel ve etkili mutlaka dene diğer videolar da güzel tabifitnes blender in bi videosu var 37 dk hemen kopyaladım bakıyorum öglen sonu ilk fırsatta denecegim teşekkurler tatlım benim paylaştıgım 15 dkk kısa ama yorucu
Yaa harikasınız gerçekten motive oldum şu anda tebrik ederim müthiş başarı...bunu sadece if yaparak mı başardınız?Süper pencerenizide yazın her gün ve hedefinizi yazın 84.30 değildim ama motive olsun kendimi özet geçim 80 kilodan 56 kiloya düştüm tam 3 ayda akşam 17 den sonra sadece su doga cayı ve sade madensuyu şekersiz cay ve kahve yatana kadar serbes
Evet sadece if diyeti ile 16/8 penceresi yaparak basaracaksınız ben hedefime ulaşsamda sizlerle olmaya devam edecegimYaa harikasınız gerçekten motive oldum şu anda tebrik ederim müthiş başarı...bunu sadece if yaparak mı başardınız?
Hedef 70 yazıyorum bende 1.69 cm boyum ilksayfada guncellicegim kilonuzuBu arada herkese Günaydın
Ben 8-16 saat dilimini uyguluyorum..ilk hedefim 70 olmak 66 kilo ideal benim için...1.73 boyum ve kemiklerim iri(şişman bahanesi değil gerçekten iri)
Aç iseniz baskül paylaşımı yapın kuralımızda vardırEvet sadece if diyeti ile 16/8 penceresi yaparak basaracaksınız ben hedefime ulaşsamda sizlerle olmaya devam edecegim
Açım ama iş yerindeyim..dün tartilmistim...isterseniz yarın sabah tartılır resim atarımAç iseniz baskül paylaşımı yapın kuralımızda vardır
Ondan mı 1 kilo almış gördüm tartıda moralim bozulmuştuDün çogu kişi baskül paylaşımı yapmadı bugun paylaşım yapılsın lütfen fazlasınız yada eksik yada sabit hiç bir önemi yok arkadaşlar bu hafta olmasa diger hafta diger hafta olmasa 3 hafta vucut alışınca yagdan vermeye başlıyorsunuz belkide ödem yoktur kilo kaybı az oldu yada sabit kaldı ama sabırla elbette yagdan gidecegi günde gelicektir tekrar boş şans bol eksiler
Ok pazartesi olsun paylaşımınız kolay gelsinAçım ama iş yerindeyim..dün tartilmistim...isterseniz yarın sabah tartılır resim atarım ✌