• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Arkadaşlar kopyalayıp bir bakın spor yaparak kilo vermek isterseniz sadece 17 dkk video bunu bugun yapacagım 1 saat değil 17 dkk nızı alıcak yaglar yanacak gunluk 15-20 dakika yapın oda yeter 😉

17 DK' lık Yağ Yakıcı Antrenmanı | HIIT Total Body Workout
Ben kendim hiit yapıyorum ya 1 müzik listesi açıyorum 4 şarkılık, onlar bitene kadar yapmaya çalışıyorum 20 lik 2 li setlerle ama daha hiç tam anlamıyla bitirmemedim😂😂 alışmayı bekliyorum. Tavsiyem hiit yapmadan önce en azından 20 dk bi yürüyüş ya da 30 dk leslie. Isındıktan sonra yağ yakımı gerçekleşiyor.

Hayır yemek ödülü, istediğimizi yeme öğünü
Ben 2 haftada yapıyordum lokantada ekmeksiz asitli içecekte sekersiz ödül veriyordum bunu ilk sayfada yazdım yada diger sayfada kendimi anlatmıştım bunu sorman çok iyi oldu bende sana sordum başka ne olabilir diye harikasınız ben vucudumu 2 haftada bir şaşırttım lokanta yemeği yediğim gün yada evdede yaparsınız sevdiğiniz yemeklerden ama ben ödül sonrası 1-2 saat değil 3 saat yurudum saat 5 te yedim erken yemeye calışın 2 haftada bir ödülünüzde 😉

Son düzenleme:
Ben kendim hiit yapıyorum ya 1 müzik listesi açıyorum 4 şarkılık, onlar bitene kadar yapmaya çalışıyorum 20 lik 2 li setlerle ama daha hiç tam anlamıyla bitirmemedim😂😂 alışmayı bekliyorum. Tavsiyem hiit yapmadan önce en azından 20 dk bi yürüyüş ya da 30 dk leslie. Isındıktan sonra yağ yakımı gerçekleşiyor.
Ev temizliğinden sonra yapıyorum 1 saatimi alıyor ısınmış oluyorum 😂😂

Ben 2 haftada yapıyordum lokantada ekmeksiz asitli içecekte sekersiz ödül veriyordum bunu ilk sayfada yazdım yada diger sayfada kendimi anlatmıştım bunu sorman çok iyi oldu bend sana sordum başka ne olabilir diye harikasınız ben vucudumu 2 haftada bir şaşırttım lokanta yemeği yediğim gün yada evdede yaparsınız sevdiğiniz yemeklerden ama ben ödül sonrası 1-2 saat değil 3 saat yurudum saat 5 te yedim erken yemeye calışın 2 haftada bir ödülünüzde 😉
Annem daha 2 gün oldu başlayalı ödül ne zaman diyor,su böreği yiyecekmis 🤣🤣🤣🤣🤣

Süper pencerenizide yazın her gün ve hedefinizi yazın 😍84.30 değildim ama motive olsun kendimi özet geçim 80 kilodan 56 kiloya düştüm tam 3 ayda akşam 17 den sonra sadece su doga cayı ve sade madensuyu şekersiz cay ve kahve yatana kadar serbes 😉
Yaa harikasınız gerçekten motive oldum şu anda 😍 tebrik ederim müthiş başarı...bunu sadece if yaparak mı başardınız?

Yaa harikasınız gerçekten motive oldum şu anda 😍 tebrik ederim müthiş başarı...bunu sadece if yaparak mı başardınız?
Evet sadece if diyeti ile 16/8 penceresi yaparak 😍 basaracaksınız ben hedefime ulaşsamda sizlerle olmaya devam edecegim 😉

Bu arada herkese Günaydın 😎
Ben 8-16 saat dilimini uyguluyorum..ilk hedefim 70 olmak 66 kilo ideal benim için...1.73 boyum ve kemiklerim iri(şişman bahanesi değil gerçekten iri🙈)
Hedef 70 yazıyorum😍 bende 1.69 cm boyum 😊 ilksayfada guncellicegim kilonuzu

Dün çogu kişi baskül paylaşımı yapmadı bugun paylaşım yapılsın lütfen fazlasınız yada eksik yada sabit hiç bir önemi yok arkadaşlar bu hafta olmasa diger hafta diger hafta olmasa 3 hafta vucut alışınca yagdan vermeye başlıyorsunuz 😍 belkide ödem yoktur kilo kaybı az oldu yada sabit kaldı ama sabırla elbette yagdan gidecegi günde gelicektir 😉😉 tekrar boş şans bol eksiler

Son düzenleme:
Dün çogu kişi baskül paylaşımı yapmadı bugun paylaşım yapılsın lütfen fazlasınız yada eksik yada sabit hiç bir önemi yok arkadaşlar bu hafta olmasa diger hafta diger hafta olmasa 3 hafta vucut alışınca yagdan vermeye başlıyorsunuz 😍 belkide ödem yoktur kilo kaybı az oldu yada sabit kaldı ama sabırla elbette yagdan gidecegi günde gelicektir 😉😉 tekrar boş şans bol eksiler
Ondan mı 1 kilo almış gördüm tartıda 🙄moralim bozulmuştu

Back