- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.581
Benimde listeye alırmusin kilo 87 hedef 75 simdilik:)Başlangıç kilonuzu ve son hedefinizi yazarmisin cnm
Başkanım inşallah gelecek hafta seni geçerim
canım benim benim +2.100 kg
Ayy evet cnm beyin 59.9 okudu omad eror verdicanım benim benim +2.100 kgyanlış olmuş
Sabah çektim ama ancak gelebildim
Yok her CUMA dendiBugün değil mi tartı
Niye 23 oldu
Tmm cnm yaz güveniyorum Sana,Ikra meyra canım ne yaptım ettiysem resim yükleyemedim inan tüm günümü zehir etti sorunu çözer cozmez resim aticam kusura bakma
Ben kendi kilomu bile unutuyorum ekşi artı olduğunu belirtsek oda.olurNeyi cnm paylasacaksiniz baskül günü eksiyi yazsanız yine olur -1.300 gibi mesalailk sayfaya git ok var tıkla cnm
Haftada iki gün cnmIkra meyra omadi kac gun yapacaksın haftada 2 öneriyor bir diyetisyen.
16/8 bile beni zorluyor 15 saati buluyorum sonrası titriyorumemiyor bu aralar huysuzlugundan memede sakinleşiyor ondan sanirim
Genelde kahvaltı 12 1 i buluyor akşamda 6 7 gibi bırakıyordum ama istikrarlı yapamıyorum devam ettiremiyorum o motivasyonu kendimde bulamıyorum 9 kilo verdim devamı gelmiyor herkes cok zayiflamissin cok kotu olmus dedikce benim motivasyonum düsüyor sporla beraber iyi bir incelmede oldu emziriyorumda onunda etkisi var sanirim diyeti bozmadaKac saat aç kalıyorsun canim değiştirip şaşırttın mi vücudunu?
Ikra meyra ara ara değişik listeler atıyor incele istersen durumuna uygun olanı denersin.
Ne güzelki almıyorsun en azından sabitsin
İnşallah hepimizinTebrik ederim inşallah haftaya daha da eksili olur tartiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?