• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Genelde kahvaltı 12 1 i buluyor akşamda 6 7 gibi bırakıyordum ama istikrarlı yapamıyorum devam ettiremiyorum o motivasyonu kendimde bulamıyorum 9 kilo verdim devamı gelmiyor herkes cok zayiflamissin cok kotu olmus dedikce benim motivasyonum düsüyor sporla beraber iyi bir incelmede oldu emziriyorumda onunda etkisi var sanirim diyeti bozmada
Zayiflayinca iyi olmuş diyen nadir çıkar aaa hastamisin sıkıntımı var derler ben motivemi aynadan zihnimden olcumlerimden alıyorum önce sonra fotosu cekiyorum sen kimseye bakma patavatsız cok

Sabah 10.30 2 dilim ekmek 1 yumurta ile patatesli yumurta, domates salatalık bol yeşillik 1 tatlikasigi reçel
Ara 13.00 1 sade kahve
Ara 15.00 küçük kase çorba
Aksam 18.30 ciğer kavurma patlıcan salatası 3 kaşık barbunya yemeği 1 bardak şalgam suyu.
30 dk leslie yapabildim birde plank yapıp yatarım.

Kahvaltı 10.00
1 yumurtalı menemen
1 kk peynir
1 dilim ekmek

Ara
Yarım elma
1 bitter çikolata
Yarım dilim tiramisu
2 ısırık kek

Akşam 18.30
1 kase tarhana çorba
1 kase etli kuru fasulye
Allah hem.tiramusu hem.kek gun gibi bisey mi vardi bu ne bolluk😁p.tesi komşu apartmanımızın bahçesinde kkzina5 6 ay kinası yapacak apartmandaki ev hanımları ikram.yapacakmis bana sende gel diyorlar bir yanım gitmek istiyot bir yanım.gitme diyor😣gidersem yerim kesin🙄

Bugünkü menüm
Sabah (12:00) 2 tereyağlı yumurta, peynir, zeytin, salatalık domates havuç, 4 ceviz, 2 mandalina, 1 kase yoğurt içerisinde 1 armut
Ara: Yarım kase sütlü lifalif
Akşam (17:30) 1.5 tabak etli taze fasülye, 1 kase yoğurt, salata
İçecek: 3.5 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 1 saat eliptik

Allah hem.tiramusu hem.kek gun gibi bisey mi vardi bu ne bolluk😁p.tesi komşu apartmanımızın bahçesinde kkzina5 6 ay kinası yapacak apartmandaki ev hanımları ikram.yapacakmis bana sende gel diyorlar bir yanım gitmek istiyot bir yanım.gitme diyor😣gidersem yerim kesin🙄
Kızımdan kalanları yedim bende çöpe gideceğine 😔

IMG_20210924_235420.jpg

Kizlar p lanki başlangıç seviyesinde yapmaya başladım bugun 8. Gündü 4 dk plank yaptim 🤗yan planları yapamıyorum.kollarim yeterince güçlü degil insallah onlarda güçlenecek. Sonra orta seviyeye geçeceğim. 30 gun gecsin💪
Sporum yeni bitti plank beni zorluyo 2 buçukta kalıyorum en sona planki bıraktığım için zorlanıyorum galiba benimde bacaklar güçsüz yavaştan gucleniyo şükür

Kizlar p lanki başlangıç seviyesinde yapmaya başladım bugun 8. Gündü 4 dk plank yaptim 🤗yan planları yapamıyorum.kollarim yeterince güçlü degil insallah onlarda güçlenecek. Sonra orta seviyeye geçeceğim. 30 gun gecsin💪
Süpersin canım 💙🧿🤩👏💪

Gece yatmadan önce 2 litre suya 1 limon dilimleri 1 tatlı kaşık karanfil 2 çubuk tarçın ekleyin sabah saatlerinde içmeye başlayın gün içinde bitirelim 🤗
img_3446-e1478530720759.jpg

Manganez, potasyum, demir, selenyum ve magnezyum gibi minerallerin yanı sıra, A vitamini ve beta-karoten içeren karanfilin vücuda ısı vermesi ile metobolizma hızlandırır.
Solunum sorunlarına iyi gelir: Limon suyu zengin bir C vitamini kaynağı olarak uzun süreli solunum bozuklukları ile de başa çıkmada yardımcı olur.
Hazımsızlığı önler. ...
Ateşi azaltır. ...
Diş bakımı sağlar.
Tatlı kontrolünü sağlamak adına tarçını öneriyoruz
Sabah kalkar kalkmaz bu suyu için. Bu gün içindeki kan şekerini kontrol altına almanızı sağlar, tatlı ihtiyacını bastırır" önerisinde bulundu.

🌸Gece yatmadan 2 litre suya
🌸Bir tatlı kaşık karanfil
🌸2 çubuk tarçın
🌸1limon dilimleri

🌸Sabah uyanınca içmeye başlayın gün içinde bitirelim 🌸

Gece yatmadan önce 2 litre suya 1 limon dilimleri 1 tatlı kaşık karanfil 2 çubuk tarçın ekleyin sabah saatlerinde içmeye başlayın gün içinde bitirelim 🤗Eki Görüntüle 2921972

Manganez, potasyum, demir, selenyum ve magnezyum gibi minerallerin yanı sıra, A vitamini ve beta-karoten içeren karanfilin vücuda ısı vermesi ile metobolizma hızlandırır.
Solunum sorunlarına iyi gelir: Limon suyu zengin bir C vitamini kaynağı olarak uzun süreli solunum bozuklukları ile de başa çıkmada yardımcı olur.
Hazımsızlığı önler. ...
Ateşi azaltır. ...
Diş bakımı sağlar.
Tatlı kontrolünü sağlamak adına tarçını öneriyoruz
Sabah kalkar kalkmaz bu suyu için. Bu gün içindeki kan şekerini kontrol altına almanızı sağlar, tatlı ihtiyacını bastırır" önerisinde bulundu.

🌸Gece yatmadan 2 litre suya
🌸Bir tatlı kaşık karanfil
🌸2 çubuk tarçın
🌸1limon dilimleri

🌸Sabah uyanınca içmeye başlayın gün içinde bitirelim 🌸
Canım limon orucu bozmazmi

Teşekkür ederim canım ay nasıl suçlu hissettim kendimi hiç huyum değildir disiplinliyimdir ayarlara birşeyler olmuş neyse oldu çok şükür sonunda
Senide çok tebrik ederim şampiyon oldun
Evet cnm disiplin olmak çok güzel bir şey 🥰💗

Back