- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.621
Gün içinde dağılım yaptığı için bozmuyor cnm yarım limon 2 litre su da çok etkili olmaz cnmCanım limon orucu bozmazmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gün içinde dağılım yaptığı için bozmuyor cnm yarım limon 2 litre su da çok etkili olmaz cnmCanım limon orucu bozmazmi
Canım limon orucu bozmazmi
Kız ayran yoğurt yesen nolcak salata vs tüket cnm bir yumurta yesen nolcak yasaklı olan paketli ürünler rafine şeker vs tüketme yeterBu da kahvaltım
Canim istemiyoki artık sor bunlari zar zor yedim arada kefir içecem akşam da yoğur dereotu keten tohumuKız ayran yoğurt yesen nolcak salata vs tüket cnm bir yumurta yesen nolcak yasaklı olan paketli ürünler rafine şeker vs tüketme yeter
Korkuyorum vücut kıtlığa girecekKız ayran yoğurt yesen nolcak salata vs tüket cnm bir yumurta yesen nolcak yasaklı olan paketli ürünler rafine şeker vs tüketme yeter
Yemek yok mu canım Emziriyorsun dikkat et canımCanim istemiyoki artık sor bunlari zar zor yedim arada kefir içecem akşam da yoğur dereotu keten tohumu
Esim tok gelecek yemek yapmaya üşeniyorum bugün de boyle olsunYemek yok mu canım Emziriyorsun dikkat et canım
2 öğün icin guzel spor yapıyorsun. Her zamankinden fazla olduğunu düşünüyorsan aksam.ogunu salata protein yaparsinya da oruç süresini uzatırsınEki Görüntüle 2922188 cokmu kalorialmisim ben ya :/ iyimi kötümü
Sporla telafi edebilirsin olur bazen kaçamak biraz mekik kalori uçar diyetin tabiki oruc tutuyorsan yarım saat uzatabilirsin yada bir saatOturup ağlamak istiyorum canım sikkknken yemek yiyorum ben pasta yedim Allah'ım ya mahvoldu mu sizce diyet miyet pişmanım
Oruç tutuyorum malesef bebemden spor yapamıyorum zaten normalde 13.00 da açmam gereken orucumu 15.00 da felan açıyorum.uzatinca telafi eder miyim ki ya ben sinirlenince mutsuz olunca duygusal boşluğumu yiyerek doyuruyorum malesefSporla telafi edebilirsin olur bazen kaçamak biraz mekik kalori uçar diyetin tabiki oruc tutuyorsan yarım saat uzatabilirsin yada bir saat
Bir yerde okumuştum uzatıp telafi edilebiliyormus duygusal boşluğu yemekle doldurmak bir tranvaya bağlı oluyormuş instegram kullanıyorsan baris muslu bir göz at derim ama bunu yenmekte senin elinde bende mutsuz olunca hiç yiyememOruç tutuyorum malesef bebemden spor yapamıyorum zaten normalde 13.00 da açmam gereken orucumu 15.00 da felan açıyorum.uzatinca telafi eder miyim ki ya ben sinirlenince mutsuz olunca duygusal boşluğumu yiyerek doyuruyorum malesef
Cok tramvam var evet ona bağlı olduğunu biliyorum çabalıyorum iki haftadır önüme ne çıksa lahmacun pilavlar börekler hiç yemedim ama bugün bir de sinir eklenince yedim daha yeniBir yerde okumuştum uzatıp telafi edilebiliyormus duygusal boşluğu yemekle doldurmak bir tranvaya bağlı oluyormuş instegram kullanıyorsan baris muslu bir göz at derim ama bunu yenmekte senin elinde bende mutsuz olunca hiç yiyemem
Bebisin engel olmaz cnm mekik cekmene sen istikrarlı ol yeterli benim 3 bebe oğlan büyükte kız zorluyo beni idare ediyorumOruç tutuyorum malesef bebemden spor yapamıyorum zaten normalde 13.00 da açmam gereken orucumu 15.00 da felan açıyorum.uzatinca telafi eder miyim ki ya ben sinirlenince mutsuz olunca duygusal boşluğumu yiyerek doyuruyorum malesef
Tabi değil mi bahane koşu bandı alıyorum yürüyüş yapabilirim kosabilirim en azındanBebisin engel olmaz cnm mekik cekmene sen istikrarlı ol yeterli benim 3 bebe oğlan büyükte kız zorluyo beni idare ediyorum
Arada olur kaçamakCok tramvam var evet ona bağlı olduğunu biliyorum çabalıyorum iki haftadır önüme ne çıksa lahmacun pilavlar börekler hiç yemedim ama bugün bir de sinir eklenince yedim daha yeni
Tesekkur ediyorum vallahi buna ihtiyacım vardı bir teselliye..Arada olur kaçamak