• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Canım limon orucu bozmazmi

Yani yarım limon Yada 1 limon suyunu 2 litre suda gün içinde dağılıyor tatlım bak buldum 🙈🥳🥳

📌Sabah oruçta içilen limonlu ya da sirkeli su orucu bozar mı? 👉🏼Eğer tükettiğiniz limon ya da sirke 1 yemek kaşığını geçiyorsa orucu bozabilir. Geçmiyorsa korkmanıza gerek yok. Gün içinde az az içilen limon suyu bozmaz

Bu da kahvaltım

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-25-14-15-56-694_com.fatsecret.android.jpg
    Screenshot_2021-09-25-14-15-56-694_com.fatsecret.android.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 30
Guzel haftasonları olsun Hepinize eşimle evimizi temizledik,kızı jimnastiğe götürdüm bos durmadım orda yürüdüm şimdi oğlanı gezdiriyoruz😉spor yok bugün sanirim. Köfte gunu bugun benim icin pizza hamburger yerine 😊

Oturup ağlamak istiyorum canım sikkknken yemek yiyorum ben pasta yedim Allah'ım ya mahvoldu mu sizce diyet miyet pişmanım 😢

Eklentiler

• Screenshot_2021-09-25-18-34-15-574_com.fatsecret.android.jpg
    Screenshot_2021-09-25-18-34-15-574_com.fatsecret.android.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 28
Oturup ağlamak istiyorum canım sikkknken yemek yiyorum ben pasta yedim Allah'ım ya mahvoldu mu sizce diyet miyet pişmanım 😢
Sporla telafi edebilirsin olur bazen kaçamak biraz mekik kalori uçar diyetin tabiki oruc tutuyorsan yarım saat uzatabilirsin yada bir saat

Sporla telafi edebilirsin olur bazen kaçamak biraz mekik kalori uçar diyetin tabiki oruc tutuyorsan yarım saat uzatabilirsin yada bir saat
Oruç tutuyorum malesef bebemden spor yapamıyorum zaten normalde 13.00 da açmam gereken orucumu 15.00 da felan açıyorum.uzatinca telafi eder miyim ki ya ben sinirlenince mutsuz olunca duygusal boşluğumu yiyerek doyuruyorum malesef 😳

Oruç tutuyorum malesef bebemden spor yapamıyorum zaten normalde 13.00 da açmam gereken orucumu 15.00 da felan açıyorum.uzatinca telafi eder miyim ki ya ben sinirlenince mutsuz olunca duygusal boşluğumu yiyerek doyuruyorum malesef 😳
Bir yerde okumuştum uzatıp telafi edilebiliyormus duygusal boşluğu yemekle doldurmak bir tranvaya bağlı oluyormuş instegram kullanıyorsan baris muslu bir göz at derim ama bunu yenmekte senin elinde bende mutsuz olunca hiç yiyemem

Bir yerde okumuştum uzatıp telafi edilebiliyormus duygusal boşluğu yemekle doldurmak bir tranvaya bağlı oluyormuş instegram kullanıyorsan baris muslu bir göz at derim ama bunu yenmekte senin elinde bende mutsuz olunca hiç yiyemem
Cok tramvam var 😂 evet ona bağlı olduğunu biliyorum çabalıyorum iki haftadır önüme ne çıksa lahmacun pilavlar börekler hiç yemedim ama bugün bir de sinir eklenince yedim daha yeni 😒

Bebisin engel olmaz cnm mekik cekmene sen istikrarlı ol yeterli benim 3 bebe oğlan büyükte kız zorluyo beni idare ediyorum

Back