- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.561
Kac saat aç kalıyorsun canim değiştirip şaşırttın mi vücudunu?Sanırım benim yaptığım diyet sadece kilo koruma oluyor kaptanım yardım et
Biri seni durdursun finalin de aşağısına düştün daha zayıflayacak misin?selam kızlar
Benim de sezeryan göbeğim var. En büyük sıkıntım göbek. Sürekli göbek hareketi çalışıyorum ama göbekten gitmiyor malesefSabah akşam yapıyorum sezaryen göbeğim berbattı toparladı ben gobek yanlar sıkıntısı yaşıyorum ins gidecek dahada sıkı tutuyorum ondan sanırım:)
Sadece misafirlerimin geldiği gün zorunlu olarak tek öğün yaptım. 1 gün omad yapmış oldum.Süpersin canim tebrikleromad yapmadın sanirim 2 ogun ve sporla giden herhalde.
Metabolizmayı hızlandıran çaylar Dene mutlaka aktara sor sorun kabızlık ise acı çehre çayı kullan ama sürekli değilBenim de sezeryan göbeğim var. En büyük sıkıntım göbek. Sürekli göbek hareketi çalışıyorum ama göbekten gitmiyor malesefBenim metabolizma çok yavaş
Böyle devam et canım. Çok daha iyi olacak inanıyorum.
Harikasın canım tebriklerselam kızlar
Kabızlık yok canım. Ben yıllardır kilo alıp veriyorum o yüzden. Yaş da ilerleyince metabolizma daha da yavaşlıyor malesefMetabolizmayı hızlandıran çaylar Dene mutlaka aktara sor sorun kabızlık ise acı çehre çayı kullan ama sürekli değil
Biri seni durdursun finalin de aşağısına düştün daha zayıflayacak misin?
Geçen menü paylaştığında gördüm. Hem çok az yiyorsun hem de spor yapıyorsun. O yüzden kilo kalmaz :)hayir daha zayıflamak değil amacım ama baya yoğun tempo içindeyim koşuşturmaca da vermişim
Yaş ilerleyince kilo oturuyo resmen ama pes etme hiç beklemediğin anda fark olucak onlar inatsa sende inat edeceksin benim son doğumda rahmim çok büyümüş karnım aşırı büyüktü gobek ondan kaldı azcık kalsın razıyım eccik küçülsünde:))Kabızlık yok canım. Ben yıllardır kilo alıp veriyorum o yüzden. Yaş da ilerleyince metabolizma daha da yavaşlıyor malesef
Cuma günü paylaşım yapalım her hafta cnm resimli olsun90 kilo ile başladım dun tartildim
87.300 çıktım tartım yok evde komsumda tartiliyorum şu index yerini bulup beceremedim böyle yazsam olmazmi
Neyi cnm paylasacaksiniz baskül günü eksiyi yazsanız yine olur -1.300 gibi mesalaKizlar geçen haftaya göre kıyaslayıp paylaşalım mı? Tek tek herkes icin ilk sayfaya bakmak zor oluyor. Motivasyonumuz artar.
Başlangıç kilonuzu ve son hedefinizi yazarmisin cnmKızlar ben hiç kilo verememişim bu hafta hala 64
Böyle devam et küçülür canım merak etme. Ben de pes etmeyeceğim asla.Yaş ilerleyince kilo oturuyo resmen ama pes etme hiç beklemediğin anda fark olucak onlar inatsa sende inat edeceksin benim son doğumda rahmim çok büyümüş karnım aşırı büyüktü gobek ondan kaldı azcık kalsın razıyım eccik küçülsünde:))
Harikasın canım tebrik ederim. 5 Li rakamlara az kaldı
Kesinlikle canım pes etmek yokHaftaya daha iddialı olursun 2 hafta yi kapatırsın. Üzülme kararlı ol canim.biz güçlüyüz yapabiliriz.diger yapanlardan eksiğimiz yok.
Canım 68 dim başlayınca şuan 64 ilk hedefim 60 belki sonra 57Başlangıç kilonuzu ve son hedefinizi yazarmisin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?