• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Sanırım benim yaptığım diyet sadece kilo koruma oluyor kaptanım yardım et 😢😢
Kac saat aç kalıyorsun canim değiştirip şaşırttın mi vücudunu?
Ikra meyra Ikra meyra ara ara değişik listeler atıyor incele istersen durumuna uygun olanı denersin.
Ne güzelki almıyorsun en azından sabitsin

Sabah akşam yapıyorum sezaryen göbeğim berbattı toparladı ben gobek yanlar sıkıntısı yaşıyorum ins gidecek dahada sıkı tutuyorum ondan sanırım:)
Benim de sezeryan göbeğim var. En büyük sıkıntım göbek. Sürekli göbek hareketi çalışıyorum ama göbekten gitmiyor malesef :( Benim metabolizma çok yavaş :(
Böyle devam et canım. Çok daha iyi olacak inanıyorum.

Benim de sezeryan göbeğim var. En büyük sıkıntım göbek. Sürekli göbek hareketi çalışıyorum ama göbekten gitmiyor malesef :KK43: Benim metabolizma çok yavaş :KK43:
Böyle devam et canım. Çok daha iyi olacak inanıyorum.
Metabolizmayı hızlandıran çaylar Dene mutlaka aktara sor sorun kabızlık ise acı çehre çayı kullan ama sürekli değil

Metabolizmayı hızlandıran çaylar Dene mutlaka aktara sor sorun kabızlık ise acı çehre çayı kullan ama sürekli değil
Kabızlık yok canım. Ben yıllardır kilo alıp veriyorum o yüzden. Yaş da ilerleyince metabolizma daha da yavaşlıyor malesef

Kabızlık yok canım. Ben yıllardır kilo alıp veriyorum o yüzden. Yaş da ilerleyince metabolizma daha da yavaşlıyor malesef
Yaş ilerleyince kilo oturuyo resmen ama pes etme hiç beklemediğin anda fark olucak onlar inatsa sende inat edeceksin benim son doğumda rahmim çok büyümüş karnım aşırı büyüktü gobek ondan kaldı azcık kalsın razıyım eccik küçülsünde:))

Merhaba kizlar 💞 bol eksiler olsun 💃
IMG_20210924_143417.jpg

90 kilo ile başladım dun tartildim
87.300 çıktım tartım yok evde komsumda tartiliyorum şu index yerini bulup beceremedim böyle yazsam olmazmi
Cuma günü paylaşım yapalım her hafta cnm resimli olsun 🌸 hedefinizi yazın

Kizlar geçen haftaya göre kıyaslayıp paylaşalım mı? Tek tek herkes icin ilk sayfaya bakmak zor oluyor. Motivasyonumuz artar.
Neyi cnm paylasacaksiniz baskül günü eksiyi yazsanız yine olur -1.300 gibi mesala 🙄 ilk sayfaya git ok var tıkla cnm

Yaş ilerleyince kilo oturuyo resmen ama pes etme hiç beklemediğin anda fark olucak onlar inatsa sende inat edeceksin benim son doğumda rahmim çok büyümüş karnım aşırı büyüktü gobek ondan kaldı azcık kalsın razıyım eccik küçülsünde:))
Böyle devam et küçülür canım merak etme. Ben de pes etmeyeceğim asla.

Back