- 26 Haziran 2021
- 797
- 1
- 3.423
- 33
- 23
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.541
Mukemmel izlediğiniz video var mi12 eylülde evde fitnisa başladım olcumlerimle farka bakın
Farklar 12 Eylül itibari
Bel 105cm--97cm
Kol 35cm--32cm
Kalça 117cm--113cm
Bacak 72cm--67cm
Bel yan alt 119cm--115 cm
Tebrik ederim inşallah haftaya daha da eksili olur tartinizGeçen hafta 57.2
Bu hafta 56.8
Fark 400 gr
Tebrik ederimGeçen hafta 66.05 tim. Bu hafta 64.7. Fark 1.350 gram
Instegramdan gözümün tuttuğu videoları derledim yapıyorum eklerseniz atabilirim eminemelek1906Mukemmel izlediğiniz video var mi
Düşmedim düşmedim çıktım kuzum bir kilo almışım gene offf su ağzımı tutamiyorumKaçtan kaça düştü canım
Maşallah çok güzel fark var. Ben bir ay fitness ve pilates yaptım. Belden sadece 2 cm gitmişti. Senin çok iyi gitmiş12 eylülde evde fitnisa başladım olcumlerimle farka bakın
Farklar 12 Eylül itibari
Bel 105cm--97cm
Kol 35cm--32cm
Kalça 117cm--113cm
Bacak 72cm--67cm
Bel yan alt 119cm--115 cm
Teşekkür ederim canım seninki kadar olmasa daTebrik ederimmüthiş bir fark helal olsun
Sabah akşam yapıyorum sezaryen göbeğim berbattı toparladı ben gobek yanlar sıkıntısı yaşıyorum ins gidecek dahada sıkı tutuyorum ondan sanırım:)Maşallah çok güzel fark var. Ben bir ay fitness ve pilates yaptım. Belden sadece 2 cm gitmişti. Senin çok iyi gitmiş
Ben 12 eylülde başladım if diyeti üç gündür hayatımda ondan önce sadece az yiyordum okadar aslında abur çubuk yiyen biri değil hiç yemem sevmem çerez yemem çikolata sevmem tatlı ürün yemiyorumMaşallah çok güzel fark var. Ben bir ay fitness ve pilates yaptım. Belden sadece 2 cm gitmişti. Senin çok iyi gitmiş
Süpersin canim tebriklerGeçen hafta 66.05 tim. Bu hafta 64.7. Fark 1.350 gram
Helal sana sabah aksam yapabiliyorsan.Allah devamlılığını arttırsinSabah akşam yapıyorum sezaryen göbeğim berbattı toparladı ben gobek yanlar sıkıntısı yaşıyorum ins gidecek dahada sıkı tutuyorum ondan sanırım:)
Tebrik ediyorum canim cok çok iyisinGunaydinnnnnn hadi ilk baskül benden
Haftaya daha iddialı olursun 2 hafta yi kapatırsın. Üzülme kararlı ol canim.biz güçlüyüz yapabiliriz.diger yapanlardan eksiğimiz yok.Kızlar ben hiç kilo verememişim bu hafta hala 64
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?