- 22 Eylül 2021
- 154
- 330
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.521
Yaa çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim
Teşekkür ederim maalesef oglusumada bulaştı ateşi yükseldi
Hesap detayları tıklayın aşağılarda kilonuzu yazıp kaydedinKızlar şu görünen kitle indeksi falan baskül işareti nasıl oluyo benim yok bilmiyorum ben
Teşekkür ederimYaa çok geçmiş olsun canımAllah'ım sağlık versin tez vakitte
Vazgectim ya yulaf yemicem bir kırmızı biber bir yeşil biber salatalık domatesGünaydın bugünkü kahvaltim;
5 yemek kaş. Yulaf süt
kuzum hiç vaktim yok çalışıyorum spor hiç yapamıyorum o yuzden az besleniyorum ama bu hafta ciddi bir ödemim ve kabızlığım var sebebi kışa döndüğümüz zamanlarda böyle oluyorum biliyorum..önümüzdeki haftadan umutluyum :) hayırlsıı inşCanim.kilo vermeye adapte olma sağlıklı beslenmeye adapte ol. Verdiğin kiloların yanında kalan kilo hic birsey.ikizler senin icin zaten spor hem.onlar icin hem kendin icin sağlıklı gıdalar hazırla. Birde 16/8 mi besleniyorsan 18/6 yapabilirsin
Ben artik yediğim.tatliyi düşünüp hayıflanmıyorum daha cok motive oluyorum ya yürüyorum.ya da aksam.ogunum.daha hafif geçirip erken oruca başlıyorum.illaki.tatlida yiyeceğim borekte
Kaçtan kaça düştü canımGunaydinnnnnn hadi ilk baskül benden
Kaçtan kaça düştü canımBuda benden hiç yapamadım
Tebrikler canımGeçen hafta 57.2
Bu hafta 56.8
Fark 400 gr
75.35 galiba evet 75.35Kaçtan kaça düştü canım
Nerden giriş yapiyorsunuz57.4 aynıyım geçen haftaya göre hiç azalma olmamış ama en azından almamışım. Resim yükleyemedim neden yüklenmiyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?