İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Canim emziriyorsun daha dikkatli beslenmen lazim.tam hastalık mevsimi vücut direncini düşürme. Zaten emzirdigin icin kalori harcıyorsun. Yavaş gitsin varsin kilolar birden yapışmadı ya üzerimize.
İnanirmisin bunları zor yiyorum tüm gün evdeyim iştahım kapalı hicbirsey yemek istemiyorum regl yeni oldum doğum yaptığımda beri o günden beri iştahım gidik bol.su içiyorum meyve yiyorum bugün mango yiyeceğim mesela vitaminlerimi alıyorum bir de ekstra vitamin ilacı kullanıyorum ben emzirirken kullanilandan

ben 1 yılda 27 kilo verdim son 4-5 kilomu vermekte zorlanıyorum..son 2 kalıyor yine alıyorum ama sıkıntı şu haftasonları ikiz bebeklerim le uğraşıyorum düzensiz besleniyrum ve enerjim düşüyor saçma sapan herşeyi ağzıma atıyorum 2 günde 1,5 kilo alıyorum buda benim moralimi iyice bozuyor mesela cumadan beri diyet yapmıyorum iyice kırıldı inadım

Canim.kilo vermeye adapte olma sağlıklı beslenmeye adapte ol. Verdiğin kiloların yanında kalan kilo hic birsey.ikizler senin icin zaten spor hem.onlar icin hem kendin icin sağlıklı gıdalar hazırla. Birde 16/8 mi besleniyorsan 18/6 yapabilirsin

Ben artik yediğim.tatliyi düşünüp hayıflanmıyorum daha cok motive oluyorum ya yürüyorum.ya da aksam.ogunum.daha hafif geçirip erken oruca başlıyorum.illaki.tatlida yiyeceğim borekte

Benim için endiselenmeniz önemsediğinizi gösteriyor çok teşekkür ederim dikkat ediyorum
Ilk doğumumda hemen kilo veremedim ise başladığımda da dikkat edememiştim sonra spor ve sağlıksız diyetlerle kilo verdim ama yetersiz beslendigim icin b12im cok düşüktü ellerim uyuşmaya başlamıştı halsizlik yorgunluk ve uyku hali yasıyordum..doktora gittiğimde uzun süreli diyet yapıp yapamadığımı sordu Sonra dan keşfettim aralıklı orucu. Emzirmedigim icin 2 öğün yeterli geliyordu bana.
Ben yaşadığım.icin sana yazma ihtiyacı duydum. Sende cok tatli ve anlayisli bir annesin bizi yanlış anlamadın.
Ilk defa bu yıl if hakkında videolar izleyip okuyorum dogum.iznimi fırsata çevirdim. Insallah kalıcı olarak yapacağım.

Iyi akşamlar Bugunki menüm
Sabah peynir zeytin ve menemen

Öğlen mor lahana ile salata yaptım
Arada ne yazık ki bir sütlaç var
16 da kapanışı 3 yk yoğurt ve kfleks ile yaptım
30 dk leslie 15 dk bölgesel plates

Ben siteyi zor buluyorum ya bende if diyetine başladım ikinci orucum başarıyla bitti 90 kilo ile başladım bugün dayanamayıp tartıldim 87 kilo çıktım çok fazla degilmi sporda yapıyorum evde kalori falan hiç anlamam kafama göre yiyorum bol sıvı 3 litreyi geçiyor çayla falan

Ben siteyi zor buluyorum ya bende if diyetine başladım ikinci orucum başarıyla bitti 90 kilo ile başladım bugün dayanamayıp tartıştım 87 kilo çıktım çok fazla degilmi sporda yapıyorum evde kalorifer hiç anlamam kafama göre yiyorum bol sıvı 3 litreyi geçiyor cayla

Oruç açılışı 13:30 kabak rendeleyip kavurdum az yağda sarımsaklı yoğurtla bir porsiyon yedim bir dilimde buğday ekmeği
17 :30 4 kaşık kıymalı sebzeli makarna yanına 3 kaşık yoğurt yedim dahada bisey yemem
21 de oruca başlıyorum oruç sürem biraz uzun sürüyor ben çok iştahsızim
17 18 saat oruç oluyorum 5 6 saat ara veriyorum kafama gore

Çok teşekkür ederim bebeğim 6 aylık oldu kilomdan ötürü çok bunalıma girmiştim kıyafet almak istemiyordum dışarı çıkmak felan eşimin yanına yakışmadığımi düşünüyordum çok mutsuzum ama şu iki hafta bu gruba düzenli yazmam ve if diyetini uygulayıp kesfetmemle kilo verdiğini görmekle beraber kendimi çok güzel hissediyorum .

Sizin güzel yorumlarınız ve burda birbirimizi motive etmemizin çok faydası oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum içimdeki isteği gün yüzüne çıkarttığıniz için

Süpersin fazla değil ödem gitti sonra yağdan gidecek ilk zamanlar fazla gider bol eksiler olsun yarın baskül paylaşın son hedefinizi yazın başarılar dilerim uygulamadan indirin

Iyi aksamlar kizlar
Sabah 2 yumurta ile peynirli omlet 1 kırmızı biber salatalık 6 zeytin ve domates 1 dilim ekmek
Ara 13.00 1 sade kahve 6 badem
Ara 2 kaşık semiz otu 1 adet dolma
Aksam 19.30 1 tabak taze fasulye yemeği yoğurt ve 2 biber
30 dk leslie kalça basen egzersizleri ve 3.5 dk plank hareketleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…