- 26 Haziran 2021
- 797
- 1
- 3.423
- 33
- 23
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.461
Ben uygulamadan giriyom. Neden uygulamadan girmiyorsunuzSizler siteye nereden giriş yapıyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben uygulamadan giriyom. Neden uygulamadan girmiyorsunuzSizler siteye nereden giriş yapıyorsunuz
Sag üstte 3 nokta üst üstte oraya tikla masa üstü tıkla cnmNasıl yapicam canım nereden giricem nasıl oldu bilmiyorum ama telefonuma kadınlar kulübü uygulaması inmiş oradan yazıyorum
Chrome ile açıyorum. Her seferinde canim. Ben kısayol indirmedimSizler siteye nereden giriş yapıyorsunuz
Şekerpare miKahvalti 10.30
1 yumurtalı omlet
1 dilim ekmek
1 kk peynir
Ara
1 şekerpare
Akşam 18.00
1 bardak ayran
3 çöp şiş tavuk
Ceyrek yufka
Ara öğün yenir 1 adet çok değil canim vücut ister ne yerseniz dengeli beslenme tercih edinŞekerpare mi
Yani yenir bence ama bilemem yinede bende yiyorum ölçülü olduğu sürece yasaklı hiç bir yiyecek yok benim hayatımda doğrumu yanlış mı bilemem tabi saatlerde çok önemli sanirimŞekerpare mi
Bilir kişi ne diyorsa odurAra öğün yenir 1 adet çok değil canim vücut ister ne yerseniz dengeli beslenme tercih edin
Çok teşekkür ederim canım telefona inen uygulama sayesinde çok daha kolay oldu siteye girişChrome ile açıyorum. Her seferinde canim. Ben kısayol indirmedim
Öyle yapmaya başladım teşekkür ederimBen uygulamadan giriyom. Neden uygulamadan girmiyorsunuz
Hazır mevsimiyken yemeli. Sifa olsunGünaydınlar bol eksiler olsun ara öğünde tercih edebilirsinizEki Görüntüle 2920384
Senin yapmakta hoşlandığın ve devam edebileceğin spora başlaman daha iyi olur.Günaydın hanımlar çok saldım biliyorum bugün kesin bir karar başladım spor eklemek istiyorum sizce eva fitnes videoları mi leslie mi karar veremedim
Güzel menülerin vardı cnm geçen haftada öyle dedin şampiyonluğa ortak oldunGünaydın bugunu saymazsak tartilara bir gün kaldı kilo verdiğini düşünmüyorum korkuyorum
Leslie iyi geliyor ama kararsız kaldım faydasını göreceğim birşey yapmam lazimSenin yapmakta hoşlandığın ve devam edebileceğin spora başlaman daha iyi olur.
Leslie bende yapıyorum terliyorum.sıkıci gelmiyor ilaveten bölgesel çalışıyorum vakit bulursamLeslie iyi geliyor ama kararsız kaldım faydasını göreceğim birşey yapmam lazim