- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.441
Wuuuu süpersinIyi aksamlar hanımlar
Sabah 09.30 2 yumurta domates salatalık peynir 6 zeytin semizotu
Ara 1 kase cacık maximum 2 kaşık musakka
Aksam.19.00 1 kase çorba bol salata ve 1 tane fırında levrek yanına 1 yuvarlak patates.
30 dk leslie ile yürüdüm plank yaptim vd 20 dk pilates calistim. Kalça yani hareketleri kaldi.
30 dk leslie 2 Cocu gun arasında bağrış cigris yaptim
Yazdım ve uyudumUyu bence canim. Allah rahatlık versin
Pazar günü 18-19 gibi bir kase çorba yedim pazartesi 14:08 kadar zor dayandım ama omad 12-13-14-15 saatleri etkilidir araştırdım cnmErken başlamışsın canım. İyi yapmışsın tabi
Günaydınnnn hadi bakalim kolay gelsinGünaydın kızlar sirkeli suyumu içtim uyanınca şimdi de yağlı kahvemi içiyorum birazdan spora başlicam
Sayfayi ana sayfana ekle cnm telefonunIkra meyra canım sayfaya giremiyorum sayfa görünmüyor siz siteye girişi nereden yapıyorsunuz ben önceden Google'dan giriyordum iki gündür siteyi bulamıyorum şuan bibsekilde çıktı ama böyle olmayacak varmı bilginiz
Helal sana canim. Tebrik ediyorum
Nasıl yapicam canım nereden giricem nasıl oldu bilmiyorum ama telefonuma kadınlar kulübü uygulaması inmiş oradan yazıyorumSayfayi ana sayfana ekle cnm telefonun
Güvensiz moda mi aldim giriş yapamiyorsunNasıl yapicam canım nereden giricem nasıl oldu bilmiyorum ama telefonuma kadınlar kulübü uygulaması inmiş oradan yazıyorum
Bilmiyorum kiGüvensiz moda mi aldim giriş yapamiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?