- 26 Haziran 2021
- 797
- 1
- 3.423
- 33
- 23
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.421
Başkanım uygulamanın adı neBugün tek öğün yaptım saat 14:00 da 1 saat yedim yarın 14:00 kadar omad 839 kalori Eki Görüntüle 2919369
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başkanım uygulamanın adı neBugün tek öğün yaptım saat 14:00 da 1 saat yedim yarın 14:00 kadar omad 839 kalori Eki Görüntüle 2919369
Uzun zamandır bir saat boyunca yemek yemedimBaşkanım uygulamanın adı ne
Fatsecret kalori sayacıBaşkanım uygulamanın adı ne
Ama ben tek öğün yaptım canım senin almam gereken kaloriyi hesaplıyor uygulama 1600 alman gerekiyorsa sen 1400 kalori alırsın kalori açığı yapmış olursunUzun zamandır bir saat boyunca yemek yemedim
Biliyorum ablacım omad yapıyorsun senAma ben tek öğün yaptım canım senin almam gereken kaloriyi hesaplıyor uygulama 1600 alman gerekiyorsa sen 1400 kalori alırsın kalori açığı yapmış olursun
Uyu bence canim. Allah rahatlık versinBozmadım bol su içiyorum ne kaldı ki 14:00
Fatsecret kalori sayacı
Canim sen kac yasindasin? Ben 1988 doğumluyum bana abla demeyebilirsin kendimi farklı hissediyorumBiliyorum ablacım omad yapıyorsun sen
Tamam handoş ben 2001 dogumluyumCanim sen kac yasindasin? Ben 1988 doğumluyum bana abla demeyebilirsin kendimi farklı hissediyorum
Oyyyy çıtır bir annesin sen yakında kilolar gittiğinde daha da citirdayacaksinTamam handoş ben 2001 dogumluyum
Ay inşallah ya bugün eşim diyo ki hadi götür nuggetlari kadınlar seysine yazmam ben kimse bilmez götür hadi diyoOyyyy çıtır bir annesin sen yakında kilolar gittiğinde daha da citirdayacaksin
Tmm canım anlaştık. Ben de çarşamba başlatırım tabi bir aksilik olmazsa. Bu hafta yatılı misafirim gelebilir. Gelirse uygulayamam malesefÇarşamba günü 14 de başlatıyorum 15 de kapatırım Perşembe 14 baslatirim 15 de kapatirim cuma 14 de başlatıcam sabah başlarım tartilmaya 14 kadar hangisi daha eksi ise onu buraya paylaşırım sürekli resimlicem
Hoşgeldin aramıza canımBen de katilsam araniza kiyidan köseden, gün icinde cok hareketliyim.
Ama iste agzima ha bire biseyler atiyorum.
Once aralikli oruc yapayim sonra omada da katilirim.
Harikasın canım maşallahKızlar ben sabahtan bu saate kadar 2 fincan kahve bol su bi de baharatlı suyumu içtim sadece yarım saat leslie yaptım ve 2 saat temizlik yaptım galiba pilim bitti akşama 2 tane lahmacun ve bol salata yemeyi düşünüyorum
Erken başlamışsın canım. İyi yapmışsın tabiBugün tek öğün yaptım saat 14:00 da 1 saat yedim yarın 14:00 kadar omad 839 kalori Eki Görüntüle 2919369