• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
2 litre suya 1-2 çubuk tarçın yarım limon yada bir limon ince ince dilimleyin gece yatmadan önce yapın sabah saatlerinde içmeye başlayın gün içinde bitirin çubuk tarçın iki defa kullanılır bilginize

IMG_20210920_191001.jpg

Iyi aksamlar hanımlar
Sabah 09.30 2 yumurta domates salatalık peynir 6 zeytin semizotu
Ara 1 kase cacık maximum 2 kaşık musakka
Aksam.19.00 1 kase çorba bol salata ve 1 tane fırında levrek yanına 1 yuvarlak patates.
30 dk leslie ile yürüdüm plank yaptim vd 20 dk pilates calistim. Kalça yani hareketleri kaldi.
30 dk leslie 2 Cocu gun arasında bağrış cigris yaptim💪💪

Oyyyy çıtır bir annesin sen 😉yakında kilolar gittiğinde daha da citirdayacaksin😁
Ay inşallah ya bugün eşim diyo ki hadi götür nuggetlari kadınlar seysine yazmam ben 😂😂😂 kimse bilmez götür hadi diyo

İnşallah hepimiz hayalimizdeki fiziğe kavuşup hayatımızı daha kaliteli bir şekilde surdururuz 🌺

Çarşamba günü 14 de başlatıyorum 15 de kapatırım Perşembe 14 baslatirim 15 de kapatirim cuma 14 de başlatıcam 🥳🥳 sabah başlarım tartilmaya 14 kadar hangisi daha eksi ise onu buraya paylaşırım sürekli resimlicem 😂
Tmm canım anlaştık. Ben de çarşamba başlatırım tabi bir aksilik olmazsa. Bu hafta yatılı misafirim gelebilir. Gelirse uygulayamam malesef

Bugünkü menüm
Sabah (12:00) 2 sucuklu yumurta, 1 dilim peynir, 10 fit zeytin, 3 ceviz, 3 incir, salatalık, domates, havuç, nane
Ara: 1 fıstık ezmeli karabuğday patlağı
Akşam (17:50) 1 tabak lahana sarması, bol salata, 1 kase yoğurt
İçecek: 2.5 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 30 dk eliptik

Back