- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.401
Anladım canım ben sadece 23 saat açlıkta yeşil çay kayısı çayı bol su tükettim güzel vermiştim 67 den 75 olmuştumCanım şekersiz çay kahve tükettim özellikle sabahları kahve 2-3 fincan içiyorum
Kolay gelsin canımGunaydin hanımlar tempolu bir hafta daha başlıyor
Çamaşır, ütü ev temizligi ve en zoru yemek beni bekler. C.tesi evde olmadığımız icin temizlik yapamadık pazar da sadece çamaşır yıkandı.
Harikasın canım maşallah. Daha ne olsunDizi film.izlerkende minik pilates topuyla ic bacak sıkıstiriyorum
O zaman perşembe yapalım. Cuma tartı coşsunOlur tabiki bir kepçe çorba misss
Harika. Katılım çok olunca daha güzel olurCanım kesinlikle omad çok hızlı şekilde kilo verdiriyo ben o tek öğünde doyana kadar yedim ama yinede hızla kilo veriyodum kesinlikle katılmak isterim canım hep beraber daha çok motive oluruz
Hoş geldin aramızaCanım kesinlikle omad çok hızlı şekilde kilo verdiriyo ben o tek öğünde doyana kadar yedim ama yinede hızla kilo veriyodum kesinlikle katılmak isterim canım hep beraber daha çok motive oluruz
Ben çarşamba ve perşembe düşünüyorumO zaman perşembe yapalım. Cuma tartı coşsun
İlk bir iki gün sıkıntı sonra yapıyorsun vücut alisiyorYa benim de ac kalmam lazim, yapabilir miyim?
Masallah sizlere imrendim acikcasi.
Olur canım 2 gün yapalım bana uyarBen çarşamba ve perşembe düşünüyorum
Çarşamba günü 14 de başlatıyorum 15 de kapatırım Perşembe 14 baslatirim 15 de kapatirim cuma 14 de başlatıcamOlur canım 2 gün yapalım bana uyar
Sıkı derken az mi besleniyorsun. Kendimden örnek vereyim porsiyon küçültüp cok az beslenirken o diyet en fazla 1 hafta sürüyor sonrası bozuluyor. Su anda kendini kısıtlamıyorum yeme penceremde yiyorum tabiiki kalorisi fazla tatl i cikolar vb gidalar dışında. Yumurtayı 2 ya da 3 yiyorum cevizi hesaplamıyorum ya da yemeğimin kac kaşık olduğunuhaftasonu acayip saçmaladım çok gereksiz beslendim bunu birkaçgün uylamam şart :) anlamıyorum bana akıl verir misin neden böyle oluyoracayip sıkı yapıyorum sonra birgünde maf ediyorum offff
Ya azminize hayran kaldim, sürecinizi biraz anlatir misiniz?Ikra meyra her hafta tartılmayi düşünmüyorum 2 hafta da bir tartilcam kabul edersen çok sevinirim bu arada omad yap bncde ben devam ediyorm bu arada galiba kilo verdim tartılmadım ama heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?