İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Canım şekersiz çay kahve tükettim özellikle sabahları kahve 2-3 fincan içiyorum
Anladım canım ben sadece 23 saat açlıkta yeşil çay kayısı çayı bol su tükettim güzel vermiştim 67 den 75 olmuştum

Canım kesinlikle omad çok hızlı şekilde kilo verdiriyo ben o tek öğünde doyana kadar yedim ama yinede hızla kilo veriyodum kesinlikle katılmak isterim canım hep beraber daha çok motive oluruz
Harika. Katılım çok olunca daha güzel olur

Canım kesinlikle omad çok hızlı şekilde kilo verdiriyo ben o tek öğünde doyana kadar yedim ama yinede hızla kilo veriyodum kesinlikle katılmak isterim canım hep beraber daha çok motive oluruz
Hoş geldin aramıza cuma günü baskül paylaşıp en yüksek kilonuzu yazalım son hedefinizi yazın menü bildirimi yapmaya başlayabilirsiniz bol eksiler olsun A annym de çok uzun açlık ile 48 kiloya düştü

Olur canım 2 gün yapalım bana uyar
Çarşamba günü 14 de başlatıyorum 15 de kapatırım Perşembe 14 baslatirim 15 de kapatirim cuma 14 de başlatıcam sabah başlarım tartilmaya 14 kadar hangisi daha eksi ise onu buraya paylaşırım sürekli resimlicem

Ikra meyra her hafta tartılmayi düşünmüyorum 2 hafta da bir tartilcam kabul edersen çok sevinirim bu arada omad yap bncde ben devam ediyorm bu arada galiba kilo verdim tartılmadım ama heyecanlıyım

haftasonu acayip saçmaladım çok gereksiz beslendim bunu birkaçgün uylamam şart :) anlamıyorum bana akıl verir misin neden böyle oluyor acayip sıkı yapıyorum sonra birgünde maf ediyorum offff
Sıkı derken az mi besleniyorsun. Kendimden örnek vereyim porsiyon küçültüp cok az beslenirken o diyet en fazla 1 hafta sürüyor sonrası bozuluyor. Su anda kendini kısıtlamıyorum yeme penceremde yiyorum tabiiki kalorisi fazla tatl i cikolar vb gidalar dışında. Yumurtayı 2 ya da 3 yiyorum cevizi hesaplamıyorum ya da yemeğimin kac kaşık olduğunu
Boyle.olunca karnım.doyuyor gözüm dönmüyor.

Ikra meyra her hafta tartılmayi düşünmüyorum 2 hafta da bir tartilcam kabul edersen çok sevinirim bu arada omad yap bncde ben devam ediyorm bu arada galiba kilo verdim tartılmadım ama heyecanlıyım
Ya azminize hayran kaldim, sürecinizi biraz anlatir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…