- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.381
Omad yaparken ben 23 saat açlıkta sade su ve bitki çayı tükettim . şekersiz kahve çay tuketnizmi merak ettimArkadaşlar ben 5 gün omad 2 günde if yaparak 7 günde 4 kilo verdim sigarayı bıraktığım için 5 kilo almıştım bunun için uyguluyorum hala da devam ediyorum bırakmayı da düşünmüyorum her zaman böyle beslenicem
Başkanım omad nasıl oluyor beraber yapalımM merve4416 istersen çarşamba perşembe yapalım omad diğer cuma günü baskülü görelim ama tek büyük tabak olmalı tavuk yada yumurta yada iki et köfte yada ton balıklı salata yada lor peynirli salata yanında 3-4 ceviz yada 15 adet çiğ badem koca bardak ayran bir adet meyve yada iki dilim ekmek 3-4 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği misss
Senin bebeğin var canımBaşkanım omad nasıl oluyor beraber yapalım
Hmm emzirirken olmuyor mu oluyorsa da dibe vurur benim değerler eşim diyor ki biyerde düşüp kalırsan ellemicem sen beni dinleme diyoSenin bebeğin var canım
Evet haklısın canımBende eskisi gb acıkmıyorum ilk günler zorlamıştı sonra daha rahat bekler.oldum. cok zorlama kendini yavaş yavaş gitsin amaç hayatımızdan çıkarmamak yoksa.eski kilolar geri gelecek .
Önemli olan hareketsiz kalmamak bence. Sen de bunu çok güzel yapıyorsun canımBirde yürüyebilseydim ama.isler birikti dün evde.olmayinca çamaşır ve ev düzenine ayırdım vakti.
Dün ekstra yürüyüş yapmadan çocukların peşinde koştururken 7500 adım attım rekor kırdım genelde 4 bin lerde.kaliyordum.dun cok aktif geçmiş.
Haklı eşinHmm emzirirken olmuyor mu oluyorsa da dibe vurur benim değerler eşim diyor ki biyerde düşüp kalırsan ellemicem sen beni dinleme diyo
Perşembe olabilir canım. Etli sebze yemeği yapsam yanında da yoğurt ve meyve olsa az mı olurM merve4416 istersen çarşamba perşembe yapalım omad diğer cuma günü baskülü görelim ama tek büyük tabak olmalı tavuk yada yumurta yada iki et köfte yada ton balıklı salata yada lor peynirli salata yanında 3-4 ceviz yada 15 adet çiğ badem koca bardak ayran bir adet meyve yada iki dilim ekmek 3-4 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği misss
Ev işi tüm vücut çalıştırıyorBen hareket adına sadece ev işi yapabiliyorumbebem salmiyor
2 cocukla süpürge yapıp mop yapabiliyorsam.buyuk temizlik yaptığını düşünüyorum heleki birde toz aldıysam bilki bayram temizligiBen hareket adına sadece ev işi yapabiliyorumbebem salmiyor
Dizi film.izlerkende minik pilates topuyla ic bacak sıkıstiriyorumTeşekkür ederim canım azimli doldu sayfamızbu hafta bol eksiler olsun
Olur tabiki bir kepçe çorba misssPerşembe olabilir canım. Etli sebze yemeği yapsam yanında da yoğurt ve meyve olsa az mı olur
haftasonu acayip saçmaladım çok gereksiz beslendim bunu birkaçgün uylamam şart :) anlamıyorum bana akıl verir misin neden böyle oluyor
Canım kesinlikle omad çok hızlı şekilde kilo verdiriyo ben o tek öğünde doyana kadar yedim ama yinede hızla kilo veriyodum kesinlikle katılmak isterim canım hep beraber daha çok motive oluruzYaa bende bu hafta omad 2 gün düşünüyordum daha öncede yaptım bir öğünde 900-1000 kalori almalıyız yoksa vücut depolama yapıyormuş . 3-4 litre su tüketimi yapmalıyız yoksa bağırsaklar çalışmıyor ama Supersin tebriklerdirenci kırmak için bu hafta ben üst üstte omad yapicam diğer 5 gün 18 saat açlık yapacam bol eksiler olsun arimaza katılmak ister misiniz
Canım şekersiz çay kahve tükettim özellikle sabahları kahve 2-3 fincan içiyorumOmad yaparken ben 23 saat açlıkta sade su ve bitki çayı tükettim . şekersiz kahve çay tuketnizmi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?