• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Arkadaşlar ben 5 gün omad 2 günde if yaparak 7 günde 4 kilo verdim sigarayı bıraktığım için 5 kilo almıştım bunun için uyguluyorum hala da devam ediyorum bırakmayı da düşünmüyorum her zaman böyle beslenicem ☺️
Kaçtan kaça düştün canım? Spor da yaptın mı

Kaçtan kaça düştün canım? Spor da yaptın mı
Canım 68 kilodan 64 e düştüm sabah uyanınca yarım saat yürüyüş yaptım evden çıkmadan ılık bir bardak suyun içine 1 yemek kaşığı sirke yarım limon suyu yarım çay kaşığı zencefil tozu yarım çay kaşığı zerdeçal ve yarım çay kaşığı karabiber atıp içtim akşam yemekten sonra da dukan birası içiyorum canım devamı uyuyana kadar hep sıvı kahve yeşil çay şekersiz ve sütsüz

Canım 68 kilodan 64 e düştüm sabah uyanınca yarım saat yürüyüş yaptım evden çıkmadan ılık bir bardak suyun içine 1 yemek kaşığı sirke yarım limon suyu yarım çay kaşığı zencefil tozu yarım çay kaşığı zerdeçal ve yarım çay kaşığı karabiber atıp içtim akşam yemekten sonra da dukan birası içiyorum canım devamı uyuyana kadar hep sıvı kahve yeşil çay şekersiz ve sütsüz
Harika canım. Aynı kilolardayız. İnşallah ben de 64 leri görürüm. Hedefin kaç kg olmak?

Kızlar aralıklı oruca başlayalı 9 gün oldu. 16/8 le başladım. Sonra 18/6 ya geçtim. Şimdi 18/6 yla devam ediyorum ama acıkmıyorum. Bugün 18 buçuk saat sonunda acıkmadığım halde ne olur ne olmaz diye yedim. Sizce 20/4 e geçmem doğru olur mu? Çünkü acıkmıyorum
Canim sürekli ay i saati uygulamıyorlar dinlediğim doktorlar ve aralıklı orucu yaşam haline getirenler bayanlar icin en uygun açlık saati 16 saat olduğunu söylüyorlar. Vücudu şaşırtmak icin arada 20 saat yapıyorlar.istersen cok uzatma sporu artir

Sabah 11.00 2 yumurtalı patatesli omlet 2 dilim ekmek peynir domates salatalık zeytin
15.00 1/2 et suyu çorbası ve 4 ucgen dilim kavun.
19.30 1 tabak musakka 2 dilim.ekmek ve cacık.patlicanlari tost mak.kizarttim😉
Yarım saat pilates yaptim ve 5 dklik plank çalıştım.
Afiyet olsun canım menün harika. Sporu da eklemişsin süper olmuş

Canim sürekli ay i saati uygulamıyorlar dinlediğim doktorlar ve aralıklı orucu yaşam haline getirenler bayanlar icin en uygun açlık saati 16 saat olduğunu söylüyorlar. Vücudu şaşırtmak icin arada 20 saat yapıyorlar.istersen cok uzatma sporu artir
Ben de hep aynı saatlerde yiyip içmiyorum. Ama çok tuhaf bir şekilde acıkmıyorum. O zaman kilo vermem durunca 20 saati yapayım. Spor olarak eliptik yapıyorum 1 saat. Onu 1.5 saate mi çıkarsam

Arkadaşlar ben 5 gün omad 2 günde if yaparak 7 günde 4 kilo verdim sigarayı bıraktığım için 5 kilo almıştım bunun için uyguluyorum hala da devam ediyorum bırakmayı da düşünmüyorum her zaman böyle beslenicem ☺️
Yaa bende bu hafta omad 2 gün düşünüyordum daha öncede yaptım bir öğünde 900-1000 kalori almalıyız yoksa vücut depolama yapıyormuş . 3-4 litre su tüketimi yapmalıyız yoksa bağırsaklar çalışmıyor ama Supersin tebrikler 👏 direnci kırmak için bu hafta ben üst üstte omad yapicam diğer 5 gün 18 saat açlık yapacam 💃💃💪💪 bol eksiler olsun arimaza katılmak ister misiniz 🤩🥰😍🥳🥳

Ben de hep aynı saatlerde yiyip içmiyorum. Ama çok tuhaf bir şekilde acıkmıyorum. O zaman kilo vermem durunca 20 saati yapayım. Spor olarak eliptik yapıyorum 1 saat. Onu 1.5 saate mi çıkarsam
Mesala canım 16/8 yap çarşambaya kadar Perşembe saat 12 de güzel sağlıklı beslen 700-800 kalori tüket cuma günü saat 12 kadar 24 saat açlık yapmış olursun 🤗 bol eksiler olsun

IMG_20210919_224735.jpg
IMG_20210919_224718.jpg
IMG_20210919_224658.jpg
IMG_20210919_224640.jpg

Bende eskisi gb acıkmıyorum ilk günler zorlamıştı sonra daha rahat bekler.oldum. cok zorlama kendini yavaş yavaş gitsin amaç hayatımızdan çıkarmamak yoksa.eski kilolar geri gelecek .

Afiyet olsun canım menün harika. Sporu da eklemişsin süper olmuş
Birde yürüyebilseydim ama.isler birikti dün evde.olmayinca çamaşır ve ev düzenine ayırdım vakti.
Dün ekstra yürüyüş yapmadan çocukların peşinde koştururken 7500 adım attım rekor kırdım genelde 4 bin lerde.kaliyordum.dun cok aktif geçmiş.

Yaa bende bu hafta omad 2 gün düşünüyordum daha öncede yaptım bir öğünde 900-1000 kalori almalıyız yoksa vücut depolama yapıyormuş . 3-4 litre su tüketimi yapmalıyız yoksa bağırsaklar çalışmıyor ama Supersin tebrikler 👏 direnci kırmak için bu hafta ben üst üstte omad yapicam diğer 5 gün 18 saat açlık yapacam 💃💃💪💪 bol eksiler olsun arimaza katılmak ister misiniz 🤩🥰😍🥳🥳
Ben güveniyorum.siz başarırsınız😎😎

Back