• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
M merve4416 istersen çarşamba perşembe yapalım omad diğer cuma günü baskülü görelim ama tek büyük tabak olmalı tavuk yada yumurta yada iki et köfte yada ton balıklı salata yada lor peynirli salata yanında 3-4 ceviz yada 15 adet çiğ badem koca bardak ayran bir adet meyve yada iki dilim ekmek 3-4 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği misss 🤩

Arkadaşlar ben 5 gün omad 2 günde if yaparak 7 günde 4 kilo verdim sigarayı bıraktığım için 5 kilo almıştım bunun için uyguluyorum hala da devam ediyorum bırakmayı da düşünmüyorum her zaman böyle beslenicem ☺️
Omad yaparken ben 23 saat açlıkta sade su ve bitki çayı tükettim . şekersiz kahve çay tuketnizmi merak ettim 🤗

M merve4416 istersen çarşamba perşembe yapalım omad diğer cuma günü baskülü görelim ama tek büyük tabak olmalı tavuk yada yumurta yada iki et köfte yada ton balıklı salata yada lor peynirli salata yanında 3-4 ceviz yada 15 adet çiğ badem koca bardak ayran bir adet meyve yada iki dilim ekmek 3-4 kaşık zeytinyağlı sebze yemeği misss 🤩
Başkanım omad nasıl oluyor beraber yapalım

Birde yürüyebilseydim ama.isler birikti dün evde.olmayinca çamaşır ve ev düzenine ayırdım vakti.
Dün ekstra yürüyüş yapmadan çocukların peşinde koştururken 7500 adım attım rekor kırdım genelde 4 bin lerde.kaliyordum.dun cok aktif geçmiş.
Önemli olan hareketsiz kalmamak bence. Sen de bunu çok güzel yapıyorsun canım

Perşembe olabilir canım. Etli sebze yemeği yapsam yanında da yoğurt ve meyve olsa az mı olur

Yaa bende bu hafta omad 2 gün düşünüyordum daha öncede yaptım bir öğünde 900-1000 kalori almalıyız yoksa vücut depolama yapıyormuş . 3-4 litre su tüketimi yapmalıyız yoksa bağırsaklar çalışmıyor ama Supersin tebrikler 👏 direnci kırmak için bu hafta ben üst üstte omad yapicam diğer 5 gün 18 saat açlık yapacam 💃💃💪💪 bol eksiler olsun arimaza katılmak ister misiniz 🤩🥰😍🥳🥳
Canım kesinlikle omad çok hızlı şekilde kilo verdiriyo ben o tek öğünde doyana kadar yedim ama yinede hızla kilo veriyodum kesinlikle katılmak isterim canım hep beraber daha çok motive oluruz🥰🥰💋

Back