İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Bugünün menüsü

Eklentiler

• IMG_20210915_171017.jpg
    139,2 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_20210915_130831_354.jpg
    179,4 KB · Görüntüleme: 21
Keten tohumu ne işe yariyor
Günlük 1 çorba kaşığı yeterli

Yoğurda ekleyip karıştırın 15 dkk bekliyorum

Ketentohumu çiğnemek lazım kırılması için yumuşacık oluyor anlattım üstte
Yada 1 bardak süte ekleyip bizzz

Iyi aksamlar kizlar
Sabah 10.00 2 yumurta bir dilim.ekmek domates salatalık peynir ceviz ve taze biberli kahvalti
13.00 1 sade kahve ve yarim şeftali yarim elma
15.00 1 adet muz
17.30 tavuk sote börülce salatası.
1 saat yürüyüş yaptim.ve 15 dk.leslie ile isinarak bugce kalça bacak hareketleri

Cok faydalı keten tohumunu kabız olduğumda kullanırdım sonra araştırdım.omega 3 kaynağı olduğunu öğrendim soğuk sıkım yagini ya çorbalarıma ya da salatalarıma.katardim
Evet oda güzel ben öğütülmüş almadım yağ vitamin uçuyormuş

Keten tohumu nasıl tüketilmelidir .öğütülmüş keten tohumu, toz gibi olduğu için pek çok besine ekleyerek tüketilebilir. Ayrıca keten tohumunun tane olarak tüketiminde en sağlıklı ve pratik yollardan birisi de bir kâse sağlıklı ev yoğurduna karıştırarak tüketmektir.

Üç Günde 2-3 Kilo Birden Verdirdiği Söylenen Şok Diyet: Patates Diyeti

1.gün
Kahvaltı: 1 adet haşlanmış yumurta 1adet haşlanmış patates, 4 yemek kaşığı yoğurt
Öğlen yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 4 yemek kaşığı yoğurt
Akşam yemeği: 8 yemek kaşığı yoğurt

2.gün:
Kahvaltı: 4 yemek kaşığı yoğurt
Öğlen yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 8 yemek kaşığı yoğurt

3.gün:
Kahvaltı: 1 adet haşlanmış yumurta 1adet haşlanmış patates
Öğlen yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam yemeği: 4 yemek kaşığı yoğurt

Bu diyeti yaparken günde 2 litre su içmeyi aksatmamalısınız. Ayrıca diyet boyunca şekersiz olması koşuluyla günde 3 bardağı geçmeyecek kadar siyah çay ya da yeşil çay tüketebilirsiniz.

Son düzenleme:
Canim aç kalmiyorsun sütün var sana öyle geliyor .bol su için .Afrika'da bir deri kemik ama çocuğunu emziriyor öyle düşünme cnm sağlıklı beslen şeker paketli ürünler tüketme yeter
Haklısın canım olduğum yerde sayıyorum kaç aydır acaba 16/8 e mi geçsem ki bide onu deneyeyim diyorum

günaydın ballar ponçikler dün hiç acamadım, tüm günüm hastanedeydim, hala bir diyete giremedim kızlar yarın şu patates diyetini deneyim tartılmıyorum bile korkudan yemin ederim ,
Patates diyeti çok önce denemiştim ama bana göre değil çok acıkmıştım geçen hafta kabak detoksu yaptım ama o iyiydi çok açlık hissetmedim meyve hurma incir falan yedim hep onu dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…