- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keten tohumu ne işe yariyorBugünün menüsü
Günlük 1 çorba kaşığı yeterliKeten tohumu ne işe yariyor
Hmmm faydasını goruyor musunuzGünlük 1 çorba kaşığı yeterli
Yoğurda ekleyip karıştırın 15 dkk bekliyorum
Yada 1 bardak süte ekleyip bizzz Eki Görüntüle 2916855
Uzum lerin altındaki beyazlık ne canim? Guzel görünüyor ara öğün olabilir mı bir tam.ogun mu olurMerhaba arkadaşlar dünkü menüm regl haftası 2-3 güne gelir
Yoğurt cnm evet ara öğün olur tabikiUzum lerin altındaki beyazlık ne canim? Guzel görünüyor ara öğün olabilir mı bir tam.ogun mu olur
Bir ara düzenli olarak kullanıdim faydasını gördüm cnmHmmm faydasını goruyor musunuz
Üzüm yoğurt aksam yemeğimdiMerhaba arkadaşlar dünkü menüm regl haftası 2-3 güne gelir
Cok faydalı keten tohumunu kabız olduğumda kullanırdım sonra araştırdım.omega 3 kaynağı olduğunu öğrendim soğuk sıkım yagini ya çorbalarıma ya da salatalarıma.katardimYoğurt cnm evet ara öğün olur tabiki
Evet oda güzel ben öğütülmüş almadım yağ vitamin uçuyormuşCok faydalı keten tohumunu kabız olduğumda kullanırdım sonra araştırdım.omega 3 kaynağı olduğunu öğrendim soğuk sıkım yagini ya çorbalarıma ya da salatalarıma.katardim
Haklısın canım olduğum yerde sayıyorum kaç aydır acaba 16/8 e mi geçsem ki bide onu deneyeyim diyorumCanim aç kalmiyorsun sütün var sana öyle geliyor .bol su için .Afrika'da bir deri kemik ama çocuğunu emziriyor öyle düşünme cnm sağlıklı beslen şeker paketli ürünler tüketme yeter
Patates diyeti çok önce denemiştim ama bana göre değil çok acıkmıştım geçen hafta kabak detoksu yaptım ama o iyiydi çok açlık hissetmedim meyve hurma incir falan yedim hep onu dene istersengünaydın ballar ponçikler dün hiç acamadım, tüm günüm hastanedeydim, hala bir diyete giremedim kızlar yarın şu patates diyetini deneyim tartılmıyorum bile korkudan yemin ederim ,
Geçebilirsiniz cnm 8 saat beslenme için çok iyi cnmHaklısın canım olduğum yerde sayıyorum kaç aydır acaba 16/8 e mi geçsem ki bide onu deneyeyim diyorum