- Konu Sahibi Ikra meyra
- #11.241
Merhaba canlarım geçen hafta yoğunluktan kaçırmışım baskül gününü bu hafta paylaşıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın tatlım evet bugün o günGünaydınlar bugün baskül günü değil mi?
Hadi bakalım kaç gelecez kilo verelim de hevesimiz kırılmasıngünaydın tatlım evet bugün o gün
ben korkuyorum tartılmaya kaç kilo aldım bilmiyorum aldığım kısım doğru hemen belli etti pantolonlardan yapıştı herşey ama haftaya kadar eski kiloma dönmeyi deneyeceğim korkudan tartıya çıkmıyorum bileHadi bakalım kaç gelecez kilo verelim de hevesimiz kırılmasın
Suan kaç kilosunuz yani en son tartildiginizda ben 53 ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdim 76 oldum bir haftadir tartilmiyoeumben korkuyorum tartılmaya kaç kilo aldım bilmiyorum aldığım kısım doğru hemen belli etti pantolonlardan yapıştı herşey ama haftaya kadar eski kiloma dönmeyi deneyeceğim korkudan tartıya çıkmıyorum bile
Bol su içmeye çalışıyorum canim sporu da oğlum izin verirse hergün yapmayı düşünüyorumSüper menü bu şekilde ilerle cnm açlık saatinde bol sıvı tüketin
Tebrik ederim canım güzel gitmişMerhaba canlarım geçen hafta yoğunluktan kaçırmışım baskül gününü bu hafta paylaşıyorumEki Görüntüle 2917635
Kilo almamışsın en azından. Tebrik ederim canımGeçen hafta ile sabitim
Regl 4.günü bugün ama diğer aylar gibi olamadım hayıt tohumu içiyorum ondan mi bilemedim
If yaparken davet ya da bir programın var kaçamak yapacagin belli ya bir gun önce ya da bir gun sonraki açlık pencereni uzatıp dengelemeyi öneriyorlar.canim dayanabilirsen bugun daha erken saatte bırak yemek işini. Bu aralar cok video izliyorum.dinliyoruSelam kızlar dün menü yazamadım. Menüm çok kötüydü. Önemli bir kutlama olduğu için kaçamak yapmak zorunda kaldım. Ama bugün kaldığım yerden devam ettim
Belli değildi canım. Kahvaltımı çok güzel yaptım akşama da yemeğim vardı. Eşim eve gelip haber verince aniden mecbur kaldım. Ben de açlık saatini uzattım o gün.If yaparken davet ya da bir programın var kaçamak yapacagin belli ya bir gun önce ya da bir gun sonraki açlık pencereni uzatıp dengelemeyi öneriyorlar.canim dayanabilirsen bugun daha erken saatte bırak yemek işini. Bu aralar cok video izliyorum.dinliyoru
Harikasın canım tebrik ederim emeklerinin karşılığını alıyorsunGeçen hafta 71.7 bu hafta 70 bunu görmek bile beni nasil mutlu etti anlatamam.belki 1 .700 gram gitti ödem çaylarınız benden
E ne guzel bak dengelemişsin. Ilaki kaçamak yapılıyor hafta sonu pistleri gömdüm ama pes etmedim. Açlık penceremi de uzatmadım bilmiyordum çünkü. Bol su ve hareket iyi geldi. Dün gece 15 saat aç kalmışım cok geldi şimdilik 14 saat ideal benim icinBelli değildi canım. Kahvaltımı çok güzel yaptım akşama da yemeğim vardı. Eşim eve gelip haber verince aniden mecbur kaldım. Ben de açlık saatini uzattım o gün.
Teşekkür ederim canim brn mezurayi dikkate alıyorum.acikcasiHarikasın canım tebrik ederim emeklerinin karşılığını alıyorsun
Benim mezurada pek fark olmuyor. Ben göbekten en son veriyorum. Geçen gün de spor hocam ölçtü. İncelme 1 cm. Çok şaşırdı. Maydanoz suyu tavsiye etti. Ben aralıklı oruç sayesinde yavaş yavaş vermeye başladım.Teşekkür ederim canim brn mezurayi dikkate alıyorum.acikcasi
Temmuz ayinda ölçümlerimle 1 ay sonraki ölçümümu kıyaslayacağım bekle beni 15 ekim19 ekim.kizimin dogum.gunu kendine pasta ödülü verebilirim