• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba canlarım geçen hafta yoğunluktan kaçırmışım baskül gününü bu hafta paylaşıyorum
20210917_075540.jpg

günaydın kızlar ; bugün tartılmadım ama haftaya kendimi toplayıp tartılcam valla içimden hiçbir şey gelmiyor bugün patates diyetine başlayacağım , bir türlü motive olamıyorum gündüz yediğim yetmiyormuş gibi gece kalkıp yiyorum bu arada ahmet aba da 21 eylülde başlıyormuş bilginiz olsun

ben korkuyorum tartılmaya kaç kilo aldım bilmiyorum aldığım kısım doğru hemen belli etti pantolonlardan yapıştı herşey ama haftaya kadar eski kiloma dönmeyi deneyeceğim korkudan tartıya çıkmıyorum bile
Suan kaç kilosunuz yani en son tartildiginizda ben 53 ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdim 76 oldum bir haftadir tartilmiyoeum 🥴

Son düzenleme:
Selam kızlar dün menü yazamadım. Menüm çok kötüydü. Önemli bir kutlama olduğu için kaçamak yapmak zorunda kaldım. Ama bugün kaldığım yerden devam ettim
If yaparken davet ya da bir programın var kaçamak yapacagin belli ya bir gun önce ya da bir gun sonraki açlık pencereni uzatıp dengelemeyi öneriyorlar.canim dayanabilirsen bugun daha erken saatte bırak yemek işini. Bu aralar cok video izliyorum.dinliyoru

Geçen hafta 71.7 bu hafta 70 bunu görmek bile beni nasil mutlu etti anlatamam.belki 1 .700 gram gitti ödem çaylarınız benden 😉😁😁

Eklentiler

• 20210917_084644.jpg
    20210917_084644.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 24
If yaparken davet ya da bir programın var kaçamak yapacagin belli ya bir gun önce ya da bir gun sonraki açlık pencereni uzatıp dengelemeyi öneriyorlar.canim dayanabilirsen bugun daha erken saatte bırak yemek işini. Bu aralar cok video izliyorum.dinliyoru
Belli değildi canım. Kahvaltımı çok güzel yaptım akşama da yemeğim vardı. Eşim eve gelip haber verince aniden mecbur kaldım. Ben de açlık saatini uzattım o gün.

Belli değildi canım. Kahvaltımı çok güzel yaptım akşama da yemeğim vardı. Eşim eve gelip haber verince aniden mecbur kaldım. Ben de açlık saatini uzattım o gün.
E ne guzel bak dengelemişsin. Ilaki kaçamak yapılıyor hafta sonu pistleri gömdüm ama pes etmedim. Açlık penceremi de uzatmadım bilmiyordum çünkü. Bol su ve hareket iyi geldi. Dün gece 15 saat aç kalmışım cok geldi şimdilik 14 saat ideal benim icin

Harikasın canım tebrik ederim emeklerinin karşılığını alıyorsun
Teşekkür ederim canim brn mezurayi dikkate alıyorum.acikcasi
Temmuz ayinda ölçümlerimle 1 ay sonraki ölçümümu kıyaslayacağım bekle beni 15 ekim😀19 ekim.kizimin dogum.gunu kendine pasta ödülü verebilirim😍

Geçen hafta 66.95 tim. Bu hafta şişkinliğe rağmen 66.05. Şişkinlik giderse kaç olur bilemiyorum artık.

Eklentiler

• 8DB57E15-DC73-4DAE-B0FB-1E4C7C0352E7.jpeg
    8DB57E15-DC73-4DAE-B0FB-1E4C7C0352E7.jpeg
    59,4 KB · Görüntüleme: 23
Teşekkür ederim canim brn mezurayi dikkate alıyorum.acikcasi
Temmuz ayinda ölçümlerimle 1 ay sonraki ölçümümu kıyaslayacağım bekle beni 15 ekim😀19 ekim.kizimin dogum.gunu kendine pasta ödülü verebilirim😍
Benim mezurada pek fark olmuyor. Ben göbekten en son veriyorum. Geçen gün de spor hocam ölçtü. İncelme 1 cm. Çok şaşırdı. Maydanoz suyu tavsiye etti. Ben aralıklı oruç sayesinde yavaş yavaş vermeye başladım.

Back