- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.181
Canım bu şekilde beslenin sağlıklı beslenme ile kilo vermek mümkün saatleri kendine göre ayarlarsin aksam karbonhidrat tüketmeyin günün erken saatlerinde istersen 2-3 dilim tam buğday ekmeği tüketin liste bıraktım cnm bol su tüketin ıhlamur çayı tarçınlı limonlu su yapınMerhaba hanımlar ben emziriyorum ama sütüm yetersiz olduğu için 2. aydan itibaren mama desteğiyle gittim. Maalesef iki gündür sütüm çok azaldı ek gıdaya da geçtik sanırım kesilecek kesilmesin diye yemeye içmeye yuklendim biraz bu hafta bol artılar beni bekliyor sanırım
şu anda bende senin gibiyim yeminle birinin ekmek küregi ile ağzıma ağzıma vurması lazım o kadar durumum kötü , motive olmayınca hiçbirşey yapamıyorsun hatta üzerine tokken bile yiyorsun canımbende baslamak istiyorum motive arıyorum kendime :):)
Afiyet olsunAra öğünüm kızlar bu aksam esim pazara gidecek yemek gec vakite kalacak muz beni tutar
ah bir yerden başlamak lazım işteşu anda bende senin gibiyim yeminle birinin ekmek küregi ile ağzıma ağzıma vurması lazım o kadar durumum kötü , motive olmayınca hiçbirşey yapamıyorsun hatta üzerine tokken bile yiyorsun canım
Afiyet olsun bugün şekerli birşeyler mi yemek istedin canim meyve ağırlıklı.olmusBugünkü menüm
Sabah (12:00) 3 fıstık ezmeli karabuğday patlağı, 1 mandalina, 1 kase yoğurt, 2 küçük şeftali
Ara: 5 kuru kayısı, 1 muz, 1 mandalina, 1 fıstık ezmeli karabuğday patlağı
Akşam: 1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt, salata
İçecek: 2.5 lt su, yeşil çay, Türk kahvesi, maden suyu
Spor: 1 saat eliptik yapacağım
Teşekkkür ederim canım. Evet regl yaklaştığı için kendimi meyveye verdim :)Afiyet olsun bugün şekerli birşeyler mi yemek istedin canim meyve ağırlıklı.olmus1 saat eliptigi evde.mi yapıyorsun masallah
Ağır cubur pek yemem aslında ama bu bugün biraz arttı gibi süt bakalım nasıl yapacağım zaten hep süt artsın diye yedim 2 ayda 10 kilo aldımDetokslardan uzak dur canim. Meyvelerine tahin koyup, cevize findiga dut kurusu ekle ara öğünlerinde.ikimizde mart annesiyiz bu şekild e yapmaya çalışıyorum. Abur cubur yemek yerine.
Canım peki ac kalıyoruz ya onun etkisi var mı açlık süresi yani ben hala 14/10 yapıyorum ama emzirince sanırım illaki acıkıyorumCanım bu şekilde beslenin sağlıklı beslenme ile kilo vermek mümkün saatleri kendine göre ayarlarsin aksam karbonhidrat tüketmeyin günün erken saatlerinde istersen 2-3 dilim tam buğday ekmeği tüketin liste bıraktım cnm bol su tüketin ıhlamur çayı tarçınlı limonlu su yapın
Tarçınlı su
Yatmadan önce 2 litre suya 1 limon suyu 2 çubuk tarçın ekleyiniz
Sabah suyu gün içinde tuketin
Eki Görüntüle 2916180
Allah im.seni takip etmekte zrlaniyorumGünaydın canlar
20/4 pencerem
1domates
1 salatalık
1 biber
4 yaprak marul
5 dal maydonoz
1 dal nane
1 dilimpeynir
1 ince dilim karpuz
4 litre su içtim
spor
tuğçe alpay ile 1 saat hiit cardio yaptım pert oldum
Regli olduğum.zaman ben hareket edemiyorum hem.halsizlik hemde geçecek korkusuylaTeşekkkür ederim canım. Evet regl yaklaştığı için kendimi meyveye verdim :)
Evde eliptik bisikletim var onda yapıyorum. Yazmıştım ama bugün yapamadım
canım ben uzun zamandır spor yapıyorum sen tugceyi yapma zorlanırsin sen bugce kondakçı ile devamAllah im.seni takip etmekte zrlaniyorumtuğçe de cikti basima
Canim aç kalmiyorsun sütün var sana öyle geliyor .bol su için .Afrika'da bir deri kemik ama çocuğunu emziriyor öyle düşünme cnm sağlıklı beslen şeker paketli ürünler tüketme yeterAğır cubur pek yemem aslında ama bu bugün biraz arttı gibi süt bakalım nasıl yapacağım zaten hep süt artsın diye yedim 2 ayda 10 kilo aldım
Canım peki ac kalıyoruz ya onun etkisi var mı açlık süresi yani ben hala 14/10 yapıyorum ama emzirince sanırım illaki acıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?