- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #11.161
geçmiş olsun canım neyin varikra meyra Ben bu hafta izin istiyorum hastayim kendimi toparlayamadim
Çay kahve ile karşılıyorum ihtiyacimisu içmek çok önemli suyu sade içemiyorsan 1 sürahiye limon çubuktarçın at ve gün boyu tüketmeye çalış 1 hafta su içmek için zorla kendini ikinci hafta vücut ister su içmek şunu da gördüm çevremde su içmeyenler sürekli yemek yemek istyr yani vücut suyla dolduramadığı boşluğu yemekle dolduruyor buda kilo vermeyi zorlaştırmış oluyor
Tamam canim geçmiş olsun haftaya cuma gelirsin kuzum dikkat et canimikra meyra Ben bu hafta izin istiyorum hastayim kendimi toparlayamadim
Hoş geldin Zeynebim senin azmin süper güven kendine bugün tam gaz başla tatlımGÜNAYDINNNN BALLAR,
ŞURAYA MUTSUZ BİR BEN BIRAKIYORUM
GERİ GELDİM, AMA MUTSUZ DÖNDÜM BÜYÜK İHTİMALLE DE ARTI KİLOLARLA DÖNDÜM, TARTI GÜNÜ CUMA GÜNÜ OLMUŞ İNŞALLAH O ZAMANA KADAR MOTİVE OLABİLİR, BEN SALDIM KENDİMİ ACAYİP BİÇİMDE
Bogaz enfeksiyonu ve sistit kalkacak halim yok vucuduma vurdu sağlam üşütmüşümgeçmiş olsun canım neyin var
Bogaz enfeksiyonu ve sistit kalkacak halim yok vucuduma vurdu sağlam üşütmüşüm
çok geçmiş olsunBogaz enfeksiyonu ve sistit kalkacak halim yok vucuduma vurdu sağlam üşütmüşüm
Cok teşekkürler haftaya cuma görüsürüz bol eksilerTamam canim geçmiş olsun haftaya cuma gelirsin kuzum dikkat et canim
Cok tesekkürlerçok geçmiş olsun
Hoş buldum bitanem çok teşekkür ederim inşallah istediğimiz gibi olur herşey :)Hoş geldin Zeynebim senin azmin süper güven kendine bugün tam gaz başla tatlımbol eksiler olsun
Geçmiş olsun bol su iç canim. Adaçayı ile gargara yapıp elma sirkeli su da iyi geliyor. Allah sifa versinBogaz enfeksiyonu ve sistit kalkacak halim yok vucuduma vurdu sağlam üşütmüşüm
Detokslardan uzak dur canim. Meyvelerine tahin koyup, cevize findiga dut kurusu ekle ara öğünlerinde.ikimizde mart annesiyiz bu şekild e yapmaya çalışıyorum. Abur cubur yemek yerine.Merhaba hanımlar ben emziriyorum ama sütüm yetersiz olduğu için 2. aydan itibaren mama desteğiyle gittim. Maalesef iki gündür sütüm çok azaldı ek gıdaya da geçtik sanırım kesilecek kesilmesin diye yemeye içmeye yuklendim biraz bu hafta bol artılar beni bekliyor sanırım
Hic erteleme bugun başlabende baslamak istiyorum motive arıyorum kendime :):)
Teşekkür ederim canim vesile oldunharika tebrik ediyorum canım
Hoş geldin aramızabende baslamak istiyorum motive arıyorum kendime :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?