İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Afiyet olsun süpersin

Afiyet olsun bu menü ve spora en.direncli.kilo bile dayanmaz eminim.hepsi gidecek

A annym yaptığın sporu araştırdım.kalca içind e 8 egzersizi var denedim baya etkili.olacagini hissettim
Fırsat buldukca yapmayı planlıyorum.
ben severek yapıyorum bu sporu sana da tavsiye ederim baya etkili bugce kondakçı profosyonel olarak eğitim alıyor misal chilo ting ile spor yaptım ama bugce kondakçı daha iyi geldi bana

Günaydınlar hem listemi vereyim
Kahvaltı 13.00
Haşlanmış yumurta 1
İki salatalık bir domates
Bir üçgen peynir

Ara öğün 15.00
Bir şeftali bir armut

21 e kadar tüketebilir.aksam yemeği
Belki yemek yapmam mısır gevreği sut

Beş aylık muzurum sayesinde spor yapamıyorum bir ay diyeti devam ettirip diğer ay Allah'ım izniyle koşu bandı Alaçam diğer ay başlayacağım spora mümkün olduğunca yuruyorum

Şu içmiyorum canım. Derim kurudu dudaklarım çatladı ama hala su içme isteğim yok. Böbrekler biz ne işe yariyoruz diyip koyup gidecek yakında.
su içmek çok önemli suyu sade içemiyorsan 1 sürahiye limon çubuktarçın at ve gün boyu tüketmeye çalış 1 hafta su içmek için zorla kendini ikinci hafta vücut ister su içmek şunu da gördüm çevremde su içmeyenler sürekli yemek yemek istyr yani vücut suyla dolduramadığı boşluğu yemekle dolduruyor buda kilo vermeyi zorlaştırmış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…