İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
merhaba canlar
sabah 2 bardak az limonlu su içtim

kahvaltı 9 da : 2 yumurta kızartması
3 zeytin 3 dilim kaşar 2 dilim peynir
salata - domates
11 de : Sade türk kahvesi

saat :13 de falan 1 bardak yeşil çay

öğlen 14 de : 1 kase mercimek çorbası yarım dilim ekmek çok az salata

saat : 16 da : yarım bardak nescafe 1 avuç çiğ fındık

akşam bir türk kahvesi ve gün boyunca 4 lt ye yakın limonlu tarçınlı su ve gün kapandı

Yediklerinizi Değil Yediğiniz Süreyi Kısıtlayıp 3 Haftada 15 Kilo Verdiren Diyet: 8 Saat Diyeti

8 saat diyeti için diğer şok diyetlerde olduğu gibi tek bir diyet listesi yok. Zaten bu diyette istediğinizi, istediğiniz miktarda yiyip içebilirsiniz. Tabii 8 saatlik süre içinde. 16 saat boyunca ise ağzınıza tek bir lokma bile koymamanız ve vücudunuza yağ yakmak için ihtiyacı olan zamanı tanımanız gerekiyor.

Peki bu saat aralıkları nasıl olacak? Bu da size kalmış. Dilerseniz saat 09.00 – 17.00 arasında veya 10.00 – 18.00 arasında yapabilirsiniz. Meyveler ve sebzeler, yüksek lifli tahıllar, sağlıklı yağlar ve yağsız proteinleri mutlaka beslenmenize dahil etmeye, gün içinde bol bol su içmeye de özen gösterin.

Bu arada bu diyetin sonuçlarını görebilmek için 3 hafta boyunca düzenli yapmanız gerektiğini de hatırlatalım.

8 saat diyeti için kesin bir diyet listesi yok dedik, ancak David Zinczenko ve Peter Moore’un kitabı “8 Saat Diyeti”ne göre şu örnek diyet listesini uygulayabilirsiniz ama tabii zorunlu değilsiniz.

Uyanınca:
Yeşil çay ya da kahve (şekersiz) veya detoks içeceği

Kahvaltı (sabah 10)
Haşlanmış yumurta ve tost

Ara öğün (12:30)
Türk kahvesi iki kare bitter çikolata
4 adet badem

Öğle yemeği (14:30 )
az yağlı yoğurt
Ton balıkli salata

Ara öğün (16:30)
1 adet elma

Akşam yemeği (18: 00)
Izgara yada fırında sebze
Mercimek çorbası,salata

Slm.kizlar iki gündür dikkat edeyim diyorum sabah süperim akşamda ama 2 o gun yapamıyorum öğlen cok acıkıyorum.bugun kahvaltımı ettim en son 4 e kadar dayandım ben nasil yapabilirim motivasyonum düşüyor.ister istemez sutum azalır gb korkum oluyor
Dün menüm
Sabah 10.00 1 yumurta peynir domates salatalık zeytin yarim dilim ekmek
13.00 1 sade kahve
15.00 2 incir biraz uzum
Aksam 19.00 1 tabak patlıcan oturtma kızartmadım tost mak. Yaptim cacık

Bugun de sabah 11.00 1 yumurta ile melemen yarim domates salatalık peynir 7 zeytin küçüktü cok.
13.00 1 sade kahve
16.00 1 küçük poğaça
19.30 sulu.kofte ve patlican oturtma

Bende iki öğün yapmıyorum 8 saatlik sürede abartmadan diledigimi yiyorum akşam erken kapatıyorum genellikle

İki ara iki ana öğün yapin 8 saat beslenme de serbest cnm

Bende iki öğün yapmıyorum 8 saatlik sürede abartmadan diledigimi yiyorum akşam erken kapatıyorum genellikle
Üstte paylaştım 8 saat beslenmede iki ana öğün iki ara öğün serbes bunu ilk sayfada okuyabilirsiniz cnm

İki ara iki ana öğün yapin 8 saat beslenme de serbest cnm
Ben birden eskisi gb yapmak istiyorum ama emzirince zorlanıyorum.oglum dis çıkarma arifesinde sürekli emmek istiyor sakinleştirici gb görüyor sanirim denemek istedim ama olmadiara o gun yaptıkça da kendimi veremiyorum

bak canım yediklerinin doyurucu olmasına dikkat et mesela patlıcanın hiç etkisi yok onun yerine yeşil fasulye ıspanak dolmabiber ye faha doyurucu olur
ve sabajları 2 yumurta yiyerek başlarsan güne 1 adım önce tok başlarsın ve bol su tüket buda senin sütüne engel olmayacaktır..

merhaba kızlar

sabah 2 yumurta ( kaynamış) 5 zeytin 3 dilim tam buğday ekmeği
2 küp peynir biraz kaşar
bol salata ve domates

türk kahvesi sade

öğlen :1 adet dolmabiber yoğurt

saat:16 gibi bir avuç çiğ fındık 4 adet hurma

gün içinde 3 lt limonlu tarçınlı su

( bu arada ben kahvaltıya yoğunluk veriyorum ..Çünkü geri kalan kısım için en son çiğnemelik saatim 16:00-17:00 de bırakıyorum ondan sonrası saatler sadece sıvı ile geçiştiriyorum .. günü kapatıyorum 2 hafta kampa aldım kendimi zor kilo kaybım olduğu için bu şekilde daha sağlıklı oluyor birde regl olmak üzereyim tatlı isteğimi tarçın ve hurma ile gideriyorum )

18/6
11 buçukta başladım kahvaltıya
Akşam yemeği 5 buçuk gibi yedim
Kahvaltı tam buğday ekmeğine sucuklu kaşarlı tost
Öğlen bir parça kek iki tane kurabiye bir avuç kadar kabak ve ay çekirdeği
Akşam yemeği
Haşlama tavuk salata bir parça köy ekmeği
Valla bugün ağzım boş durmadı uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…