- 27 Nisan 2016
- 2.296
- 3.573
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #10.981
Çok teşekkür ederimCanım ben çok araştırdım böyle birşeye denk gelmedim çünkü benimde migrenim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimCanım ben çok araştırdım böyle birşeye denk gelmedim çünkü benimde migrenim var
Bende iki öğün yapmıyorum 8 saatlik sürede abartmadan diledigimi yiyorum akşam erken kapatıyorum genellikleSlm.kizlar iki gündür dikkat edeyim diyorum sabah süperim akşamda ama 2 o gun yapamıyorum öğlen cok acıkıyorum.bugun kahvaltımı ettim en son 4 e kadar dayandım ben nasil yapabilirim motivasyonum düşüyor.ister istemez sutum azalır gb korkum oluyor
Dün menüm
Sabah 10.00 1 yumurta peynir domates salatalık zeytin yarim dilim ekmek
13.00 1 sade kahve
15.00 2 incir biraz uzum
Aksam 19.00 1 tabak patlıcan oturtma kızartmadım tost mak. Yaptim cacık
Bugun de sabah 11.00 1 yumurta ile melemen yarim domates salatalık peynir 7 zeytin küçüktü cok.
13.00 1 sade kahve
16.00 1 küçük poğaça
19.30 sulu.kofte ve patlican oturtma
İki ara iki ana öğün yapin 8 saat beslenme de serbest cnmSlm.kizlar iki gündür dikkat edeyim diyorum sabah süperim akşamda ama 2 o gun yapamıyorum öğlen cok acıkıyorum.bugun kahvaltımı ettim en son 4 e kadar dayandım ben nasil yapabilirim motivasyonum düşüyor.ister istemez sutum azalır gb korkum oluyor
Dün menüm
13.00 1 sade kahve
15.00 2 incir biraz uzum
Bugun de sabah 11.00 1 yumurta ile melemen yarim domates salatalık peynir 7 zeytin küçüktü cok.
13.00 1 sade kahve
16.00 1 küçük poğaça
Üstte paylaştım 8 saat beslenmede iki ana öğün iki ara öğün serbes bunu ilk sayfada okuyabilirsiniz cnmBende iki öğün yapmıyorum 8 saatlik sürede abartmadan diledigimi yiyorum akşam erken kapatıyorum genellikle
Ben birden eskisi gb yapmak istiyorum ama emzirince zorlanıyorum.oglum dis çıkarma arifesinde sürekli emmek istiyor sakinleştirici gb görüyor sanirim denemek istedim ama olmadiara o gun yaptıkça da kendimi veremiyorumİki ara iki ana öğün yapin 8 saat beslenme de serbest cnm
bak canım yediklerinin doyurucu olmasına dikkat et mesela patlıcanın hiç etkisi yok onun yerine yeşil fasulye ıspanak dolmabiber ye faha doyurucu olurSlm.kizlar iki gündür dikkat edeyim diyorum sabah süperim akşamda ama 2 o gun yapamıyorum öğlen cok acıkıyorum.bugun kahvaltımı ettim en son 4 e kadar dayandım ben nasil yapabilirim motivasyonum düşüyor.ister istemez sutum azalır gb korkum oluyor
Dün menüm
13.00 1 sade kahve
15.00 2 incir biraz uzum
13.00 1 sade kahve
16.00 1 küçük poğaça