- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #10.941
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım istersen yarın baskül paylaşın kızın için sevindim rabbim zihnini açık tutsun inşallahSelam ballarım nasılsınız iyisiniz inşallah ben geldim bomba gibi ama bu gün tartı günü olduğunu unuttum haftya cuma aticam baskül resmini bu arada kupayı alan arkadaşımıza cani gönülden tebrik ediyorum inşallah devamı da su gibi gider bende kızımı anaokuluna yazdırdım bakalım yoğun bir yıl beni bekliyor
Alttaki baskülü güncellemeyi unutmuşum canım emzirdiğim için çok dikkat edemiyorum ama emzirmek de kalori yakıyor diye az da olsa yavaş yavaş veriyordum 10 gün içinde 300 gram almışım bide aslında kilom çok değil ama vücut sıkılaşmadığı için sanırım görüntüde belli olmuyor doğum kilolarımı vereyim diye uğraşıyorum umarım hepimiz en kısa sürede hedeflerimize ulaşırızVermiş gibisin canim aslında 59 alttaki kilo çizelgesinde bide zaten kilon az senin maşallah daha nerene vereceksin
Haklısın canım bu hafta bende inatlaşayım bakalım sonucu güzel olacak mıkilo idealin içindeyse azalmada inat duruma geçiyor vucut kuzu hatta son 2-3 haftadır ben bunu yaşıyorum o yüzden sende inat et :)
Kusura bakma canım yarın itibariyle inşallah normale dönüyorum haklısınCnm sen aktif değilsin sadece tartı için mi
İnan unutmuşum tartı paylaşım gününu şuan yapıyorum kabul edersen
Amin amin inşallah canım bol bol eksiker olsun bebeğini Allah bağışlasınAlttaki baskülü güncellemeyi unutmuşum canım emzirdiğim için çok dikkat edemiyorum ama emzirmek de kalori yakıyor diye az da olsa yavaş yavaş veriyordum 10 gün içinde 300 gram almışım bide aslında kilom çok değil ama vücut sıkılaşmadığı için sanırım görüntüde belli olmuyor doğum kilolarımı vereyim diye uğraşıyorum umarım hepimiz en kısa sürede hedeflerimize ulaşırız
Açlık araliginin 16/8 olabilmesi için saat 13 de yemen gerekiyo kahvaltıni diye biliyorum geri kalanı bildiğin gibiHanımlar bir şey sormak istiyorum yardımcı olur musunuz? Şimdi kahvaltı paylasimi da yapicam da mantık şu mu if diyetinde mesela akşam dokuzda yemeği kapattık ben dün akşam dokuzda kapadım bugün 12 de kahvaltımı yapicam aralarda çay kahve şekersiz sütsüz tuketebiliyorum değil mi bir de su tuketebiliyorum 12 den sonra kahvaltı ara öğün akşam yine 9 da bitiriyorum diğer gün aynı şekilde ekmek paket gıda abur cubur yok bu if diyeti mi oluyor
O zaman 13 te yiyeyim çok sağolunAçlık araliginin 16/8 olabilmesi için saat 13 de yemen gerekiyo kahvaltıni diye biliyorum geri kalanı bildiğin gibi
Hedefinizi yazalım bol eksiler olsunEki Görüntüle 2910285
Başlangıç kilom.
Canim benimki artı 700 olması lazımdiK Klassklasik tebrikler bu haftanın şampiyonu süpersin yeni haftaya bol eksiler olsun kilo veren herkesi tebrik ederim
Eki Görüntüle 2910896
Çok teşekürler bende kilo veren herkesi tebrik ediyorum herkese tartıda bol eksiler gitsin su kilolar artikK Klassklasik tebrikler bu haftanın şampiyonu süpersin yeni haftaya bol eksiler olsun kilo veren herkesi tebrik ederim
Eki Görüntüle 2910896