- Konu Sahibi Ikra meyra
- #10.961
Sabah kahvaltı
Akşam disardayiz yemeğe inşallah abartmam
Akşam disardayiz yemeğe inşallah abartmam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hedef 52 inşallah.Hedefinizi yazalım bol eksiler olsun
Yanlış ekran görüntüsünü paylaşmışimCanim benimki artı 700 olması lazımdi
Pazar günü aile günü paylaşım yapmıyoruzIkra meyra canım ben if yaparken haftada bir serbest takılmıştım müsadenle yine öyle devam etmek istiyorum serbest günümde menü vermesem olur mu
TamamPazar günü aile günü paylaşım yapmıyoruz
Günaydın canım evet bende yoğu geçiriyorum hele okul haftası bu hafta sonu nefes alamadık desem yeridir ama evde kimsecikler yok şuan bitki çayını yudumluyorumgünaydın canımlar nasılsınız ? benim hafta sonlarım çok yoğun geçiyor o yüzden aktif olamıyorum..
Amin canımGunaydin hanımlar. Yeni eğitim öğretim yılı tüm çocuklarımız icin hayirli olsun. Sağlıklı mutlu yıl olsun insallah. Kızımı okula geçirdim oğlumu uyutup spor yapmayı planlarken oğlumun huysuzlanmasi şimdilik aksattı ama akşama.kadar yapmayi dusunuyorum.
Canım ben çok araştırdım böyle birşeye denk gelmedim çünkü benimde migrenim var, Ikra meyra canım bişey sorucam oruca girdiğimizde gece yatmadan önce aldığım ilaçlar var bu orucu bozuyormu birde mide ilacı var çiğneme tableti oda bozarmi orucu