- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.841
Canım çok teşekkür ederim tahminen bir haftada kaç kilo veririm bununlasabah uyanınca 1 bardağa 1 tatlı kaşığı elma sirkesi iç
kahvaltı
2 haşlama yumurta
marul domates salatalık doğra içine 2 tam ceviz 1dilim tam buğday ekmegi ye
öğle yemeği
4 kasık yeşil mercimek haşla
4 kasık yoğurt ile karıştır ye bunu 5 gün boyunca yapmaya çalış artı olarak da nabzı yükseltici sporlar yaz youtube de onları da günlük yap umarım istediğin kiloya inersin
ara öğün de 1 bardak yeşil çay
1 yeşil elma
Akşam yemeği
6 kasık sebze yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
seni çok iyi anlyrm canım Allah kolaylık versininş tatlım ya ben evde çok kendime vakit ayıramıyorum ayrıca çalışıyorum ikizlerde çok yaramazlık dönemindeler onların yüzünden ve ailem ye ye diye baskısından adam gibi yapamıyorum sürekli müdahale ediyorlar bana
eğer detoks çayı da yaparsan en az iki kilo gider çok emin olarak söylüyorum çünkü kendim denedim gördüm detoks çayı da tarifini vereyimCanım çok teşekkür ederim tahminen bir haftada kaç kilo veririm bununla
Başka hiçbirşey yemeden mi bu detoks yapılacak kuzum ?eğer detoks çayı da yaparsan en az iki kilo gider çok emin olarak söylüyorum çünkü kendim denedim gördüm detoks çayı da tarifini vereyim
1 çubuk tarçın
1 yeşil elma
5 adet top karabiber
5 tane karanfil
yarim limon
1 sallama yeşil çay
1 sallama kayısı çayı
1 tutam kiraz sapi
1 litre suya bunları koy su kaynamaya başladığı an 15 dakika sonra ocaktan al ve her açıktiğında iç gün boyu bitir 5 gün yap inan bana teşekkür edeceksin burda arkadaşım var ona da sana yazdıklarımı söyledim yaptı ve 75.7kilodan 72.9 oldu 1 haftada duraklama dönemine girmişti ve şu an inanılmaz hızlandı metabolizması umarım sende yaparsın 1 hafta sık kendini inan sonunda mutlu olacaksın
ipek zeynep e yazdığım 5 günlük diyet menüsü ve bu detoks çayı ile çok garantili kilo veriliyor canımBaşka hiçbirşey yemeden mi bu detoks yapılacak kuzum ?
Başka hiçbirşey yemeden mi bu detoks yapılacak kuzum ?
sabah uyanınca 1 bardağa 1 tatlı kaşığı elma sirkesi iç
kahvaltı
2 haşlama yumurta
marul domates salatalık doğra içine 2 tam ceviz 1dilim tam buğday ekmegi ye
öğle yemeği
4 kasık yeşil mercimek haşla
4 kasık yoğurt ile karıştır ye bunu 5 gün boyunca yapmaya çalış artı olarak da nabzı yükseltici sporlar yaz youtube de onları da günlük yap umarım istediğin kiloya inersin
ara öğün de 1 bardak yeşil çay
1 yeşil elma
Akşam yemeği
6 kasık sebze yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt
Okuyamadım cnmAşureyi bahane edip kantarın topuzunu fazla kaçırdım.cok üzgünüm. Elektrikler kesinti canim veri ile bağlamadım.kusura bakmayin
73.6 canimOkuyamadım cnm
Olur cnm bol su tüketin bir gün deneyin enerjin düşük ise bırakırsınEmzirenler yapsa olurmu zorlarmı
Haftaya cuma baskül paylaşımı yapalım o zaman madem yiyorum diyorsun ama pazartesi olmasi hafta sonu kaçamağı yapma diye cnmCanımlar haftaiçi mis gibi kilo kayıpediyroum haftasonu alıyoruz :) ptesi tartı da olmuyor işte :) bence biz cuma tartı günü yapalım :):)
3 haftadir ayni kilodayim tık oynamamış takildimi tam takiliyor ideal kiloya yaklaştigim icin sanirim böyle@ipekzeynep tebrikler canımbol eksiler olsun bu hafta bol bol eksiler olsun herkese Eki Görüntüle 2905640
troyofhelenn baskül paylaşımı yapmadınız
Arada sporla destekle cnm3 haftadir ayni kilodayim tık oynamamış takildimi tam takiliyor ideal kiloya yaklaştigim icin sanirim böyle
antibiyotik kullanıyorum canım 2 gündür çok çok hastayım buraya bakmak bile yeni aklıma geldi. haftaya şnşallah@ipekzeynep tebrikler canımbol eksiler olsun bu hafta bol bol eksiler olsun herkese Eki Görüntüle 2905640
troyofhelenn baskül paylaşımı yapmadınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?