İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Canım çok teşekkür ederim tahminen bir haftada kaç kilo veririm bununla

seni çok iyi anlyrm canım Allah kolaylık versin

Canım çok teşekkür ederim tahminen bir haftada kaç kilo veririm bununla
eğer detoks çayı da yaparsan en az iki kilo gider çok emin olarak söylüyorum çünkü kendim denedim gördüm detoks çayı da tarifini vereyim
1 çubuk tarçın
1 yeşil elma
5 adet top karabiber
5 tane karanfil
yarim limon
1 sallama yeşil çay
1 sallama kayısı çayı
1 tutam kiraz sapi
1 litre suya bunları koy su kaynamaya başladığı an 15 dakika sonra ocaktan al ve her açıktiğında iç gün boyu bitir 5 gün yap inan bana teşekkür edeceksin burda arkadaşım var ona da sana yazdıklarımı söyledim yaptı ve 75.7kilodan 72.9 oldu 1 haftada duraklama dönemine girmişti ve şu an inanılmaz hızlandı metabolizması umarım sende yaparsın 1 hafta sık kendini inan sonunda mutlu olacaksın

Başka hiçbirşey yemeden mi bu detoks yapılacak kuzum ?

Aşureyi bahane edip kantarın topuzunu fazla kaçırdım.cok üzgünüm. Elektrikler kesinti canim veri ile bağlamadım.kusura bakmayin

Eklentiler

• 20210823_104033.jpg
    41,8 KB · Görüntüleme: 30
Başka hiçbirşey yemeden mi bu detoks yapılacak kuzum ?

Canımlar haftaiçi mis gibi kilo kayıpediyroum haftasonu alıyoruz :) ptesi tartı da olmuyor işte :) bence biz cuma tartı günü yapalım :):)

Canımlar haftaiçi mis gibi kilo kayıpediyroum haftasonu alıyoruz :) ptesi tartı da olmuyor işte :) bence biz cuma tartı günü yapalım :):)
Haftaya cuma baskül paylaşımı yapalım o zaman madem yiyorum diyorsun ama pazartesi olmasi hafta sonu kaçamağı yapma diye cnm yani hiç kaçamak yapmadan ilerlemek kilo verirsen kendine ödül verirsin

Merhaba arkadaşlar
Dünkü menüm

Eklentiler

• IMG_20210824_125206.jpg
    155,1 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_20210824_124920.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 22
Dünkü menüm sabah 2 parça börek yoğurt domates salatalik
Akşam 17 00 türlü yemeği 4 5 kasikta yoğurtlu erişte
19 00 birazcik dondurma
2 litre su 30 dakika leslie

Ben berbatim kızlar oruç moruc hak getire çok kötü bozdum ama hemen toparlanicam adapte olmam lazım kendimi kaybediyorum yahu yarın yepyeni bir ben geleceğim menumle döneceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…