İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Günaydın canlar tarti günü mü değişti cuma günü mü
Evet haftaya cuma paylaşım yapalım madem hafta sonu kaçamağı var öncesi salı yapmistim sonra hafta sonu kaçamağı dedi tamam dedim cuma yaptım tekrar cuma istendi yeterki gönüller bir olsun tekrar cumayi deneriz

Pazar günü hatırlatırım kızlar

tamam canım ben de eve dönünce baskül paylaşımı yapacağım inşallah

Evet ilk sayfamiza önümüzdeki hafta CUMA günü baskül paylaşirsiniz

Ikra meyra canim ben psikolojik olarak hic iyi değilim haftaya cuma paylaşım.yapaaksak belki haftasonu toparlayabilirm
Eşimin ailesi komple.kovid esimin babannesi kanser hastası ona da bulaşmış Su anda yoğun bakımda ailede kimse bakamıyor kuzeni bakiyor genc kiz duygularım.alt üst. O da sürekli ağlıyor duru.u cok ağır gördükçe uzuluyor.

Pazar günü hatırlatırım kızlar
Canım benim kusura bakma ben kendimi bildim bileli pazartesi tartilirim asla ne hafta içi nede tok karnina yani bir prensip gibi oldu bende pazartesi aç karnına bu hep böyle oldu ne biliyim başka gün tartilinca veya tok karnına moralim bozuluyor etkileniyorum
O zaman ben yine pazartesi tartilayim cuma günü paylaşım yaparım

Olur cnm sorun değil sende bir haftalık baskül paylaşmis olucak sadece önümüzdeki hafta 11 günlük paylaşıcam olucak senin 1 haftalık diğer hafta düzen olur haftalık olur herkesin

Yaaa çok geçmiş olsun canım aksilik üst üstte sağlık olunca Rabbim şifa versin

Canım bana izin yazar mısın sehir disina çıkmak zorunda kaldım, 12 Eylül'de dönüş yapacağım canım Allah izin verirse, herkese bol eksiler dilerim şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…