İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
güncel kilom 58.700 eğer bu detoksu yaparsam ve bünyem kabul ederse bu hafta istediğim kiloyu verebilirim
kendini 1 ay sıkı bir şekilde planlı program yapsan en az 54 53 kilo olursun canım şu an ben verdiğimi hissediyorum 50 olana kadar kaçamak yapmicam dedim ve yapmıyorum çok zor olsa da 50 olunca giyeceğim kıyafeti düşünüyrm

inş tatlım ya ben evde çok kendime vakit ayıramıyorum ayrıca çalışıyorum ikizlerde çok yaramazlık dönemindeler onların yüzünden ve ailem ye ye diye baskısından adam gibi yapamıyorum sürekli müdahale ediyorlar bana

Ahh bu aileler benimkilerde öyleydi ye kızım ye, sonra duba gibi oluyorum, güçlü ama mutsuz, insan istediği gibi giyinmeyince mutsuz oluyor, dışarı bile çıkmak istemiyor yada ben öyleyim bilmiyorum ama, aç ama mutlu olmak tercihim, sonra vermesi çok zor oluyor, iki gunde alinan kilo iki ayda verilmiyor

sorma kilo almak çok kolay ama vermek çok zor onlar bunu anlamıyor

Ben yine takıldım kaldim napsam olmuyor veremedim duraklama dönemine girdim napabilirim sizce veremiyorum

Eklentiler

• 20210823_124729.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 26
Bol eksiler olsun yeni haftaya

Eklentiler

• IMG_20210823_141949.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 27
Bekliyorum canım bu hafta ne verirsem kar haftaya işe başlayacağım, tam yapamam birde ise biraz farklı dönmek istiyorum paylasirsan çok sevinirim
sabah uyanınca 1 bardağa 1 tatlı kaşığı elma sirkesi iç

kahvaltı
2 haşlama yumurta
marul domates salatalık doğra içine 2 tam ceviz 1dilim tam buğday ekmegi ye
öğle yemeği
4 kasık yeşil mercimek haşla
4 kasık yoğurt ile karıştır ye bunu 5 gün boyunca yapmaya çalış artı olarak da nabzı yükseltici sporlar yaz youtube de onları da günlük yap umarım istediğin kiloya inersin

ara öğün de 1 bardak yeşil çay
1 yeşil elma
Akşam yemeği
6 kasık sebze yemeği
4 yemek kaşığı yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…