- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 133
- 44
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.821
Günaydın canım çok güzel 1 .5 kilo vermişsin benim sana bir onerim olucak paylaşmami istersen söylerimGünaydın ballar, 72.300 olmuşum verilen kilo 1,5
kendini 1 ay sıkı bir şekilde planlı program yapsan en az 54 53 kilo olursun canım şu an ben verdiğimi hissediyorum 50 olana kadar kaçamak yapmicam dedim ve yapmıyorum çok zor olsa da 50 olunca giyeceğim kıyafeti düşünüyrmgüncel kilom 58.700 eğer bu detoksu yaparsam ve bünyem kabul ederse bu hafta istediğim kiloyu verebilirim
Bekliyorum canım bu hafta ne verirsem kar haftaya işe başlayacağım, tam yapamam birde ise biraz farklı dönmek istiyorum paylasirsan çok sevinirimGünaydın canım çok güzel 1 .5 kilo vermişsin benim sana bir onerim olucak paylaşmami istersen söylerim
inş tatlım ya ben evde çok kendime vakit ayıramıyorum ayrıca çalışıyorum ikizlerde çok yaramazlık dönemindeler onların yüzünden ve ailem ye ye diye baskısından adam gibi yapamıyorum sürekli müdahale ediyorlar banakendini 1 ay sıkı bir şekilde planlı program yapsan en az 54 53 kilo olursun canım şu an ben verdiğimi hissediyorum 50 olana kadar kaçamak yapmicam dedim ve yapmıyorum çok zor olsa da 50 olunca giyeceğim kıyafeti düşünüyrm
Ahh bu aileler benimkilerde öyleydi ye kızım ye, sonra duba gibi oluyorum, güçlü ama mutsuz, insan istediği gibi giyinmeyince mutsuz oluyor, dışarı bile çıkmak istemiyor yada ben öyleyim bilmiyorum ama, aç ama mutlu olmak tercihim, sonra vermesi çok zor oluyor, iki gunde alinan kilo iki ayda verilmiyorinş tatlım ya ben evde çok kendime vakit ayıramıyorum ayrıca çalışıyorum ikizlerde çok yaramazlık dönemindeler onların yüzünden ve ailem ye ye diye baskısından adam gibi yapamıyorum sürekli müdahale ediyorlar bana
sorma kilo almak çok kolay ama vermek çok zorAhh bu aileler benimkilerde öyleydi ye kızım ye, sonra duba gibi oluyorum, güçlü ama mutsuz, insan istediği gibi giyinmeyince mutsuz oluyor, dışarı bile çıkmak istemiyor yada ben öyleyim bilmiyorum ama, aç ama mutlu olmak tercihim, sonra vermesi çok zor oluyor, iki gunde alinan kilo iki ayda verilmiyor
Liste paylaştim dene istersenBen yine takıldım kaldim napsam olmuyor veremedim duraklama dönemine girdim napabilirim sizce veremiyorum
sabah uyanınca 1 bardağa 1 tatlı kaşığı elma sirkesi içBekliyorum canım bu hafta ne verirsem kar haftaya işe başlayacağım, tam yapamam birde ise biraz farklı dönmek istiyorum paylasirsan çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?