- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #10.801
Bunu yapalım kizlar ptesi itibariyle ne dersiniz
Çok doyurucu bir liste ama saatleri bana uygun değil değiştirebilir miyim aceba
Akşam yemeginde tek meyve süpersinMerhaba arkadaşlarnasılsınız
Bugünün menüsü
Saati kendinize göre ayarlayabilirsiniz bol eksiler olsunÇok doyurucu bir liste ama saatleri bana uygun değil değiştirebilir miyim aceba
Pis demeyelim ayıp olmasın şaka bir yana bende senin gibiyim sabah kahvaltı olmasada olurKizlar ben hiç menü paylasmiyorum çünkü çok pis bir migdem var, sabah, akşam herşeyi yeme kapatisesine sahibim, sabah çiğ köfte , turşu ve bunun gibi seyler cok rahat yiyebiliyorum, klasik bir kahvaltı anlayışım yok, aksamda oyleyim, inşallah işe başlayınca normale dönerim, bu arada günaydın herkese, yarın büyük gün ve üç gündür hiç su içemiyorum,havalar serinledi galiba ondan
Bunu emziren anneye göre yorumlarsak yoğurt zencefil olabilir mı? Birde portakal bulabilecekmiyiz? Ananas olsa super olur
Geçmiş olsun Canim kizinin neden oluyormuş? Burnu kuruduğu zaman karstiriyormus benim kızım, kanıyordu bir gun izledim farkına varınca sprey aldi k yumuşattı yapmadiDamar çatlıyor cnm Dr kan istedi verdim pıhtılaşma varmi ona bakicak her ihtimale karşıbenimde değerler düşmüş yine anemi var ya 6 ayda bir ilaç alıyorum kilo vermem zorlaştı çünkü hemen anladım gittim Dr zaten halimde vs hiç yoktu yorgunluk vardı
Olur cnm yoğurt zencefil süt yapar bebeğe bağışıklık sistemini güçlendirirBunu emziren anneye göre yorumlarsak yoğurt zencefil olabilir mı? Birde portakal bulabilecekmiyiz? Ananas olsa super olur
Yok onun öyle huyu yok cnm damar çatlamış Dr dedi benim kızın sabah uyku esnasında kanıyorGeçmiş olsun Canim kizinin neden oluyormuş? Burnu kuruduğu zaman karstiriyormus benim kızım, kanıyordu bir gun izledim farkına varınca sprey aldi k yumuşattı yapmadi
Allah seni şifasını versin canım önemli bişey yoktur inşallahYok onun öyle huyu yok cnm damar çatlamış Dr dedi benim kızın sabah uyku esnasında kanıyorDr spreyl verdi birde kan aldılar pazartesi günü gidecem sonuç için
Aynen canım bende temizlik yapıyorum iki gündür aşure Allah kabul etsin veren verene bende yapicam hafta sanırımBende aşureyi cok kaçırdım moralim bozuldu. 2 gündür ev temizliği ile uğraşıyorum cok yoruldum
İnşallah temiz cikar sonuçları canım çok geçmiş olsunYok onun öyle huyu yok cnm damar çatlamış Dr dedi benim kızın sabah uyku esnasında kanıyorDr spreyl verdi birde kan aldılar pazartesi günü gidecem sonuç için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?