İf diyeti ile sağlıklı beslenip zayıflayalım 💓

İf diyeti ile kilo vermek isteyenler

• İf ile kilo verdim

OY: 192 86,9%
  • İf ile kilo vermedim

OY: 29 13,1%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba arkadaşlar dünün menüsü

Eklentiler

• IMG_20210819_203331.jpg
    157,5 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210821_144050.jpg
    125,1 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Bugünün menüsü

Eklentiler

• IMG_20210821_171026.jpg
    106,3 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210821_174528.jpg
    157,6 KB · Görüntüleme: 18
Arkadaşlar kusura bakmayın bu hafta doğru düzgün liste paylasmadim düğün vardı kına falan sonra dün pikniğe gittik bugün halı yıkadım çok yoğun yorucu bir hafta geçirdim
Yemek olarak çok kacirmasamda diyet gibide dikkat edemedim ama saatlerimi aşmadim orucu bozmadım inşallah pazartesi vermisimdir

Kizlar ben hiç menü paylasmiyorum çünkü çok pis bir migdem var, sabah, akşam herşeyi yeme kapatisesine sahibim, sabah çiğ köfte , turşu ve bunun gibi seyler cok rahat yiyebiliyorum, klasik bir kahvaltı anlayışım yok, aksamda oyleyim, inşallah işe başlayınca normale dönerim, bu arada günaydın herkese, yarın büyük gün ve üç gündür hiç su içemiyorum,havalar serinledi galiba ondan

Pis demeyelim ayıp olmasın şaka bir yana bende senin gibiyim sabah kahvaltı olmasada olur

Geçmiş olsun Canim kizinin neden oluyormuş? Burnu kuruduğu zaman karstiriyormus benim kızım, kanıyordu bir gun izledim farkına varınca sprey aldi k yumuşattı yapmadi

Geçmiş olsun Canim kizinin neden oluyormuş? Burnu kuruduğu zaman karstiriyormus benim kızım, kanıyordu bir gun izledim farkına varınca sprey aldi k yumuşattı yapmadi
Yok onun öyle huyu yok cnm damar çatlamış Dr dedi benim kızın sabah uyku esnasında kanıyor Dr spreyl verdi birde kan aldılar pazartesi günü gidecem sonuç için

Bende aşureyi cok kaçırdım moralim bozuldu. 2 gündür ev temizliği ile uğraşıyorum cok yoruldum
Aynen canım bende temizlik yapıyorum iki gündür aşure Allah kabul etsin veren verene bende yapicam hafta sanırım
Ay inşallah yarın kilo vermişimdir ne heyecanlı ya
Hafta başı yiyorum hafta sonu pazartesi tartı ne olacak diye sıkıyorum hile oluyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…