- 4 Eylül 2011
- 19.305
- 68.629
- 798
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #10.761
Bir süre evimde olmuycam o yüzden paylaşım yapamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir süre evimde olmuycam o yüzden paylaşım yapamıyorum
Kuzum ben aynı çıktım 63.1
Sen na zaman dersen her zaman yerin hazır kuzum bebeğin ek besinlere geçince kolay olur senin için arada yaz cnmKuzum ben aynı çıktım 63.1
Yapamıyorum ben ya sanırım benim için yanlış zaman seçtim dikkat edemedikçe buraya gelip listemi de yazasım gelmiyor silsen mi sen beni
Tamam cnm sana izinli yazıyorumBir süre evimde olmuycam o yüzden paylaşım yapamıyorum
Tamam canım pazartesi baskülle dönüş yaparsanız silmemHayırlı sabahlar benimde anı misafirim çıktı bir hafta paylaşım yapamicam ama belki baskül psylasimi yapabilirim pazartesi listeden cikarmazssniz sevinirim
Teşekkürler kuzum sen listeden sil, ben inşallah kafa olarak motivasyonu sağladığımda tekrar geleceğimSen na zaman dersen her zaman yerin hazır kuzum bebeğin ek besinlere geçince kolay olur senin için arada yaz cnm
Tmm inşallah kilo almış olarak baskül paylaşmamak dileğiyleTamam canım pazartesi baskülle dönüş yaparsanız silmem
ben de aynıyım cnm açlık harici tokken bile yeme isteği var sanırım şeker yükselmesi var matofin vermişti doktor ben ona başladım ben de düşünüyorum listeden çıkmayı haftaya da tatile gidiyorum hiç yapamam Ikra meyraKuzum ben aynı çıktım 63.1
Yapamıyorum ben ya sanırım benim için yanlış zaman seçtim dikkat edemedikçe buraya gelip listemi de yazasım gelmiyor silsen mi sen beni
TAbata yaparsan tüm.vucut icin etkili.olur pilates annesinin tabatasini yapiyordum ben. Ya da leslie.ile.yürüyebilirsin yorucu degil..kızlar evde egzersiz yapıyor musunuz? yapıyorsanız nereden hangi egzersizi yapıyorsunuz ve faydasını gördünüz mü? incelmek için hareket ve yürüyüş şart. yürüyüş akşamları çıkabilirsem çıkıyorum ama evde de bir şeyler yapmak istiyorum ne önerirsiniz?
Tatilde salmayasın canim sonra toparlamak cok zor oluyot. Hem zihnen hem bedenen.toparlanmak.ben de aynıyım cnm açlık harici tokken bile yeme isteği var sanırım şeker yükselmesi var matofin vermişti doktor ben ona başladım ben de düşünüyorum listeden çıkmayı haftaya da tatile gidiyorum hiç yapamam Ikra meyra
Bazen kilom sabit ama bedenim inceliyor canim sanirim.yag kütlesini kas olarak artirinca oluyor. Ben sıkı spor yaptığında yaşadım bu durumu.Günaydın ballar,
Kizlar ya bir beden incelemek için 8 kilo mu vermek gerekiyor yoksa 5 mi? Bilgisi olan var mi
Senin sayende bugun pilates annesi ile 25 dk çalıştım bacaklarım fena ağrıyorkızlar evde egzersiz yapıyor musunuz? yapıyorsanız nereden hangi egzersizi yapıyorsunuz ve faydasını gördünüz mü? incelmek için hareket ve yürüyüş şart. yürüyüş akşamları çıkabilirsem çıkıyorum ama evde de bir şeyler yapmak istiyorum ne önerirsiniz?